Rabbım ne zaman bıtecek bu çile!

tedavım bırdahakı aya bıtecek tedavı surecımde cok zor psıkolojık bakımından .ne bılım ben onlara bunu yapmazdım ypamazdım onlar benım yerımde olsalardı.aılem yardımcı oluyr ama sadece maddıde yetmıyor bu ınsanların bu sekılde yapması tedavıyı dahada ertelıyor .oldukı ayrı eve cıktık ılssemedım kendı basıma ne yaapanılırım

ya yanında kalacak hiçmi kimsen olmicak sankii,,hiçmi kuzenin kardeşin,arkadasın yok..annenn gelirr budurumdada yanii sende,,sen ayrı ewe çık,gerisi olurr,,bide psikolojik diosun canım,,geciktiirolar diosun tedaviyi,,tabiki ayrı ewe çıkabiliosan daha iyi..

ya yanında kalacak hiçmi kimsen olmicak sankii,,hiçmi kuzenin kardeşin,arkadasın yok..annenn gelirr budurumdada yanii sende,,sen ayrı ewe çık,gerisi olurr,,bide psikolojik diosun canım,,geciktiirolar diosun tedaviyi,,tabiki ayrı ewe çıkabiliosan daha iyi..

Kardesım unıye hazırlanıyor annemse kadını evınden alı koymak ıstemıyrm benm yuzme sıkıntı cekmesını annemler almanyada bız muglada

Canım daha çok küçükmüşsün...
Keşke eşin biraz birikim yapıp ayrı evde oturabileceğiniz zamana kadar bekleseydiniz evlenmek için...
Bu arada geçmiş olsun, en başta neden kabul ettin birlikte yaşamayı?

Allah acil şifalar ve dayanma sabrı versin..Aynı çatı altında yaşamak zordur,kişilik ayrımllıklıkları,düzen farklılıkları nedeni ile ister istemez sıkıntılar yaşanır...Lakin sizin yaşadığınız sıkıntılar üveylik-özlük ile alakalı değil,insanlıkla alakalı.Vicdan sahibi olan bir insan bu tarz eylemlerde bulunmaz..Allah yardımcınız olsun.
Madem eşinizle kavga etmeniz hoşlarına gidiyor,sizde onların hoşllarına giden hareketleri yapmayın..Eşinizle birbirinize her daim destek olun.Sizin tedaviniz biter bitmez eşyanız olsa da olmasa da 1göz oda tutun,size yeter zamanla her şeyiniz olur inşallah.Sabır içinde bekleyin…

Bence sizde çalışın daha kolay bi eve çıkarsınız hem kendinizi bukadar ezdirmeyin esinizde bir olup herseyi anlatın kayinbabaniza, kavinvalidenizle eltinizede biraz disinizi çıkarın artık onlar size ne yapiyolarsa aynısını siz onlara yapın. Eğer hic biri fayda etmiyirsa esinizide ikna edin kendi ailenizin yanına gidin eğer mümkünse. Saklasın bakalım kapı kaçağı sır bi kavin validene mezarami götürecekmiş. Elinize cocuğu var diyemi ezziyet edilmiyor bu ne bicim düşünce be davranış tammmm cahil insanlar bunlar Biran evvel kurtulmalisin oradan dediklerimi bi duşunun, baska ne diyeceğimi şaşırdım ama öncelikle dua edicem sizin için Allahım size o aileden uzak bi ev ve mutlu yuva nasip eder inşallah diye :(

Canım daha çok küçükmüşsün...
Keşke eşin biraz birikim yapıp ayrı evde oturabileceğiniz zamana kadar bekleseydiniz evlenmek için...
Bu arada geçmiş olsun, en başta neden kabul ettin birlikte yaşamayı?

Eşım de bende kalabalık aıleyı sevıyoruz bende boyle olacagını hıc bılmıyrdum .esımde duzelıyr dıyrdu ama malesef olsun sorun bu lolsun rabbm gouo ya yeter hep boyle gtmez bu devran en kısa zamnda ayrılcaz ınsallh

esımın oz kardesı gorumcemede cok yapmıs dıyor hep halmlarda kalıyrdum evımde zamn gecıremıyrdum onun yuzne dıyrlar ban sen nasıl tahammul edıyrsun buna

19 yasinda.
Acelen neydi be güzelim, bari okusaydin bir meslek edinseydin. Sende calissaydin, beraber bir ev kiralayacak kadar paraniz olsaydi.

Ama üzülmüyorum sizin gibilere, mustahaktir, hersey öyle anne ve babanin evindeki gibi laylaylom degil iste, bunu söyleyince anlamak istemezsiniz, simdi cok güzel anladin anyayi konyayi.
Bir an önce calisman lazim, hemde bir an önce. Baska sana kimse yardim edemez.
Ekmek elden, su gölden tutmuyor malesef bu hayatta.

Aci ama gercek.

arkadaşım konun biraz garip gelince pek adetim olmasada eski konularına baktım

bir konunun ilk mesajı şu şekilde

[h=2]
icon1.png
Kısırlıgımın nedeni bulundu![/h]
Meraba arkadaslar ben 3,5 yıllık evlıyım benım yumurtalık ıntıhabımdandolayı cocoumuz olmuyordu,sürekli usutuyordum malesef halada aynı ve yenı evlıyken agır mantar gecrmıstım buda bagırsaklarıma yayılmıs usuttukcede artmıs.dun doktora gııtım.bu mantar hormoonlarımı etkılıyormus .bu yuzden cocouk sahıbı olamyormusuk.sımdı tek onemlı sey ısınmak . Ama nasıl olacaak​

kaç yaşında evlendin sen:44::44::44::44:

19 yasinda.
Acelen neydi be güzelim, bari okusaydin bir meslek edinseydin. Sende calissaydin, beraber bir ev kiralayacak kadar paraniz olsaydi.

Ama üzülmüyorum sizin gibilere, mustahaktir, hersey öyle anne ve babanin evindeki gibi laylaylom degil iste, bunu söyleyince anlamak istemezsiniz, simdi cok güzel anladin anyayi konyayi.
Bir an önce calisman lazim, hemde bir an önce. Baska sana kimse yardim edemez.
Ekmek elden, su gölden tutmuyor malesef bu hayatta.

Aci ama gercek.
aynı evde kalıyrsak onların ekmegını suyunu ıcmıyorum ben esyam var benım esımın kazndıgını yıyorum meslegımde var rabbıme sukur trızm otelcılık mezunuyum amam hatalıgım suan calısmam engel mustaak dıyrsun derdımı paylasmak ıcın actım topıkı stressımı artrmak ıcın degıl

[h=2]
icon1.png
Meraba arkadaslar ben 3,5 yıllık evlıyım benım yumurtalık ıntıhabımdandolayı cocoumuz olmuyordu,sürekli usutuyordum malesef halada aynı ve yenı evlıyken agır mantar gecrmıstım buda bagırsaklarıma yayılmıs usuttukcede artmıs.dun doktora gııtım.bu mantar hormoonlarımı etkılıyormus .bu yuzden cocouk sahıbı olamyormusuk.sımdı tek onemlı sey ısınmak . Ama nasıl olacaak​

16 bucuk dıyebılırız tam olarak

[h=2]
icon1.png

sadece ben mi böyle hissettim diye düşünüyordum.demekki garipliği sen de farketmişsin:34:

sadece ben mi böyle hissettim diye düşünüyordum.demekki garipliği sen de farketmişsin:34:

içime doğuyo benim gariplikler benim abla :1::1::1:
ama garip konulara bulaşmıyorum pek:19::19::19:

konu sahibi sanada
sen daha 16,5-17 yada 18 neyse işte daha ergenlikten çıkmadan kısır teşhisi koyan doktorada diyecek bişey bulamıyorum
selametle...

Yahu bu ne bicim mantikdir???
Hangi insan oglu bu zamanda 16,5 yasinda evlenir?
Insan bunu yapmasi icin bayagi bir maceraperest veya önünü gelecegini görmeyen bir insan olmali.

Demekki anne ve babada bas edemeyince ne yapsinlar zavallilar..

Yahu bu suc degilmi Türkiye`de yani 16 yasinda nasil bir cocugun evlenilmesine kanun birsey demez?

bende yeni evlisin sanmıştım bu zaman da 16 yaşında evlenmek

o zaman iş değişir kayınvalidenin yanına küçükken gelmişsin bu şekilde davranması çok normal kadın zaten belli eşine yaptıklarından dolayı

dua et yine okumana birşey dememiş çok fena olsa ona bile karışırdı para gidiyor diye

Back
X