rabbimin bir mucizesiydi ama gene çaresizim

canım sen suçlu değilsin bu konuda
bence eşinin cinsel bir problemi olabilir
isteksizlik sertleşme
bunuda seninle konuşmaktan utanabilir
bence sen bu süreçte hamileliğinin tadını çıkart ve aklına sakın böyle şeyler getirmeeee
önceliğin bence bebeğin olmalı
daha sonra çözümleyebilirsiniz eşinizle olan problemi inşallah:26:

teşekkür ederim inşalalh arkadaşım

amin inşallah eşinizde istediğiniz gibi bir insan olsun inşallah.

biz seni anlıyoruz arkadaşım sen zaten kafana takıyordun kimse böyle birşeyin peşine düşmüş diye düşünmez ne anlatmaya çalıştığını çok iyi anlıyoruz Allah yardımcın olsun inşallah.

işte budur :)) ilk msj ına hiç anlam veremedim bu tatlı yorumunu okuyunca.

canım meseleni ilk okuduğumda sanki eşin kendisni anlamadığını düşünüyor Hani erkek sürekli geçim derdi falan hesap yapma eğilimdedir illa ki gelecek için planlar yapıyor sanki bi de küçük bi ihtimal olabilir kötü bi çocukluk geçirmişse kendi çocugu olacak şimdi onun hüznü onun gelecek kaygısı yüzünden seni göremiyor gibi. Sevgisinden eminsen bence oluruna bırak bi de onu anladığını gösterirsen düzelir gibi Allah yardımcın olsun...

işte budur :)) ilk msj ına hiç anlam veremedim bu tatlı yorumunu okuyunca.

Asıl problemin ne olduğunu bilmediğim için direk düşündüğümü söyledim.
Yani klasik hamilelikten sonra eşim beni sevmezse, başka kadına giderse, hamilelikte kilo alırsam eşim beni beğenmezse gibi..
Böyle düşünen öyle çok kadın var ki.
Hatta abartıp şekli bozulmasın diye emzirmeyen anneler biliyorum.
Hamilelik evliliğin kötüleşmesi için sebep görülmemeli.
Tepkim bundan.
Ama durum başkaymış.
Konuyu açarken azıcık bahsetseydi daha temkinli olabilirdim..

Buraya bunu yazan arkadaşın eşi değil bir anne.
birçok kayıptan sonra çok geç evlat sahibi olabilmiş bir anne.
Hamilelere çok özendim yıllarca.
Kaprisleri canımı sıkardı.
Belki de o zamanlardan gelen bir duygu.
Hamileliğin evliliğe sorun yaratacağını düşündürttü konun başlangıcı.
Biraz açıklansaydı korkuların temeli bu kadar sert olmayabilirdi.
Gerçi epey bir tersimdir ben o da var..

Son düzenleme:
nasıl birşey olabilir sence arkadaşım ne olur aklına geleni sölermisin

yani benım aklıma ilk olarak cinsellik geldi, he tabi öyle dedim diye öyledir kesin demıyorum , ev içi hayatınızı bilemem, birbirinize nasıl davrandıgınızı vs. belki mesele eşinde bitiriyordur ve bu özel şeyide sana söylemekten cekinıyordur.. yada tam aksine sende bi durum vardır ve söyleyemıyordur. umarım anlatabilmişimdir , evli olmadıgım için bu kadar yorum yapabiliyorum tatlımm :26:

Evlenmeden önce çok ileriye gitmeden bir şeyler yaşamışsınız. O dönemde de siz mi yaklaşıyordunuz eşinize yoksa eşiniz mi yaklaşıyordu size?
Eğer 'Eşim' ise cevap benim aklıma gelen bir şey var;
Yeni evli sayılırız, demişsiniz. Belki eşiniz bu durumu henüz kabul edemediği için bu şekilde davranıyordur.
Evlenmeden önce cinsellik yaşamak daha sıcak geliyor erkeklere. Yasakları delmek onları daha çok mutlu ediyor sanki.
Bunlar benim şahsi fikrim tabi ki.
Ama evlenmeden önce de siz istediğiniz için olmuşsa bir şeyler, eşinizde bir problem olduğu için yakınlaşmadığı düşüncesi geliyor aklına.
Seviyormuşsunuz da birbirinizi.
Cinsellik,erkeklerin en hassas oldukları nokta. Yani erkekler karşılarındaki kadını sevseler de sevmeseler de bunu yaşamak istiyorlar ki siz birbirinizi seviyorsanız ve eşiniz uzak duruyorsa benim aklıma eşinizde bir problem olduğu düşüncesi dışında hiçbir şey gelmedi.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ((((((((((((((((((( canım çözümü varsa banada söyle.eşimde isteksiz ve aynı şeyleri yaşamaya devam ediyoruz (( çocukta olmuyor bizim.bu ay adetim bitti 2 kere oldu yumurtlama döneminde olmadı ama..adetimede 1 hafta var.bende kafayı yicem yaaaaaaaaaaaa

aslında yazmış canım sen farketmedin demek ki dediğin gibi belkide bencil annelerle karıştırdın birden,

"arkadaşlar merhaba daha öncede eşimin benden uzak durmasıyla ilgili problemlermi paylaşmıştım.eşimle bu konunun dışında hiçbir problemim yok onu çok seviyorum oda beni çok seviyor ölemi sanıyorum bilmiyorum.sadece bana fiziksel olarak uzak kalıyor oda nasıl durmadan öper okşar sarılır kokumu içine çeker ama işte başka türlü bir konuda uzaklık.en son konu açtığım zamanlarda bebek çok istiyordum ama yumurtlama günümde eşim gene uzak durmuştu benden gene ağlamıştım falan ama rabbim istemiş geç yumurtlamışım eşimin gönlü olduğunda hamile kaldım.rabbim acıdı bana çünkü benim başkaları gbi bunu deneme şansım olmayacaktı..."
bunu yazmış başta aslında söylemiş ben önceki konusunu okumadım. bu arada çok zor bebek sahibi olduğunuzu söylediniz yanlış mı anladım, benimde bebeğim 2 aylıktı kalbi durmuş ve şimdi korkuyorum bazılarının bu şekilde 14 kaybı , 7 kaybı olmuş korkuyorum Allah korusun yine aynısı olacak diye yaş 30 olacak hamilelik öncesi testler var mı biliyor musunuz? hani kan pıhtılaşması yada başka bir sorun var mı bunu öğrenmek için? konu dışına çıktığım için konu sahibi arkadaştan özür dilerim.

Son düzenleme:

o kadar cok agladmkı o kadar cok caresz kaldımkı rabbım acd bana arkadasım szınde eger tek sorununuz buysa rabbm yardımcın olsun ınsallah ama baska sorunlarınız varsa bence olmasın zaten bızım tek sorunumuz bu.benmde hesapladıgm gun natla dokunmadı bana nsan stemese ble es bu kadar uuzluyor de ıstormus gb yapard yanı ama o onu ble yapmadı kı gun sonra oldu ve cok sukur gec yumurtlamısım rabbım gonlune gore versın

bizimde tek sorun bu maalesef ( umarım bizimde olur teşekkr ederm

destegn cın rabbım razı olsun arkadasım ebru arkadasmında ole evet ole anlamıs olabulır yada gercekten kızabılırde ınanın bu durumu benım buyuttugumu solese herkes daha mutlu olurdum cunku bu durumun gerceklıgını hıssetmek benı cok uzuyor cok zor bır durum kımseye anlatamıyorum defalarca kendmden nefret ettım tıksındım defalarca reddedıldım defalarca kendıme saygım kalmadı.o kadar karısıkkı eesm benı cok begenır bu arada hamılelgmle kılo almama ragmen hergun ltıfatlara bogar.kıskanır cok karısık cok

gecm derd falanda yok canım ıkımızde calsıyoruz bebegıde stemeden yaptk degıl yan steyerek herkes gbyız ne zengınız ama asla fakır gecım sıkıntıl degılız cok sagol rabbım razı olsun

sende kend acndan haklısn canım rabbım ole sukursuzluge dusurmesın bebegımı cok sevyorum rabbıme emanet olsun ınsallah ben cok kotu br ruhla yazdım ılk pek ack olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…