rabbimin bir mucizesiydi ama gene çaresizim

Bilmem belki de anlamadım evet.
Bana gelince..
Konuyu sabote etmeyi ben de istemem konusahibi kusura bakmasın ama sordunuz cevaplayayım.
Pkolu olduğum için zaten gebelik çok zordu.
Hamile kalsam da 10 haftalık olana kadar düşüyordu.
Bir sürü ilaç kullanıyordum diye ama tutunamıyordu işte.
Birinin kalp atışını hiç duymadık mesela.
Yaşım da ilerlediği için acele ediyordum ben de.
Klomen pregnly iğneler denedik defalarca olmadı.
Sonra tam umudu kestiğimde yeni bir hamilelik ve kızım oldu şükürler olsun.
36 yaş ve genç hamilelere göre biraz da riskliydi tabi.
Sonra hiç düşünmediğim aklıma bile gelmeyen ve dikkatli olduğum bir dönemde bir hamilelik ve bir de oğlum oldu.
Testlere gelince umudumu kırmamak için hiç düşünmedim uzunca bir süre..
Olacağına çok inanıyordum.
Sonra da tamamen vazgeçtim olmayacak gerek yok araştırmaya dedim.
Yalnız çok iyi bir perinatoloji uzmanına da gittim 20. haftadan sonra. Ayrıntılı ultrason yapılıyor. ve Allah korusun sakatlıklar %95 gibi bir oranla tespit edilebiliyor.
Bu da bir bilgi olsun benden geç anne olacaklara.

siz hamilesiniz şuan eşinizi mutlu etme zamanı değil önemli olan sadece bebeğiniz olacak
bu kadar erkekleri el üstünde tutmayın yok kilo alcam da beğenmicek de eğer ben bebeğim için kilo alıp vücudumun değişmesine katlanıyorsam o da bana katlanacak öyle kolay değil bu işler sonuçta onlar da baba oluyor
risk varsa yanaşmaması gerekiyorsa yanaşmayacak sonuçta sizle hiçbir alakası yok bu durumun
çocuğu için de bunu yapamayıp başka karıya kıza bakacaksa zaten o erkek adam değildir
ben yeni evliyim ve hemen hamile kaldım ona rağmen düşünmüyorum böyle şeyleri sonuçta onun bebeğini taşıyorum karnımda,
bebek için gerekirse cinsellikte olmayacak, güzellik de gidecek, şişmanlayacağım da hiçbiri umrumda değil
eşim tüm bunlara rağmen sürekli öpmeye sarılmaya çalışır
çünkü ben onun karısıyım, bebeğini taşıyorum bunun için de bazı şeylere katlanıyorum o da katlanıyor
şu aralar ne kadar şişko çirkin sürekli gaz çıkaran bi yaratığa dönüşsem de kocam beni sevdiğini belli ediyor ve ben onu mutlu edebilir miyim diye düşünmüyorum
sizin sorununuz eşinizin sizden önceden de uzak durması ama önceden yaklaşmayan bi adamdan hamileyken daha fazla yaklaşması da beklenemez, sanırım başka sorunlar var aranızda. hamilesiniz üzmek istemem ama eşinizde cinselliğe karşı soğukluk olabilir mi?

cümlemizden razı olsun canım. seni sevdiği kesin üzülme ona yanında olduğunu hissettir iyi gözlemle sorun neden kaynaklanıyor sorma ama konuşmadan anlamaya çalış demek istediğimi anladın değil mi? bazen konuşmak zor gelir ama tavırlarla nasıl seni sevdiğini gösteriyorsa bazı sorunlarıda anlayabilirsin belkide.

teşekkürler canım bilgiler için.

bende zaten bu sorunla ilgili ça re aryrum hamileliğimle ilgili bir durum yok zaten ben sadece şu durumumuza rağmen rabbim nasip etti çok şükür hamile kalabildim bu yüzden belirttim yoksa hamileliğimle ilgili hiçbirşey yok

demekki hayatta herkesin bir sınavı var seninkide çok zormuş rabbim yardımcımız olsun benim tek üüzntüm anlamamk bilmmek kendimden nefret etmek eşim dese sorun şu dese yemin ederim cinsellik olmasada olur onada razıyım ama gururum bittti benim kendimden nefret ediyorum artık bir evlilikte hem cenneti hem cehennemi yaşıyorum bu kadar sevgiye bu durum kafayı yiycem.desteğiniz için sağolun

istediğim tek şey beni çok seven kocamın durmadan öpen koklayan kocamın ben ona yaklaştığımda beni itmememsi ve gururum için bütün normal insanlar gbi bir kerede onun bana yanaşması bunun için ısrar etmesi ama hiç sanmıyorum .keşke hamilleiğimden hiç bahsetmeseydim olay başka yöne kaydı gitti ben zaten şu an neden olmuyor demiyorum zaten çok problemli olan durumumuzun bu süreçte tammen bitmesinden korkuyorum çünkü herkes diyorki cinsellik evliliğin direği diyorlar korkuyorum çok korkuyorum

Peki esin sorun sende degil bende dese rahatlayacak misin? Bu bir seyleri halledicek mi?

Cinsel isteksizlik bir rahatsızlık tedavisiz düzelmez.
Genç yaşta yeni evli zorla karısının isteğiyle birlikte olan erkek
hiçte normal değil.Altında yatan bir sürü neden olabilir.Onuda doktor anlayabilir.
İnsan bir konudan rahatsızsa bunun çaresini arar. Bu durumda olan buraya yazan başka kadınlarda var.
Bu adamlar niye bunun çaresini arayıp düzeltmeye gayret etmezler acaba. İktidarsızlık için
ilaç var bitkisel destekler var bir çare bulunur.Hiç birşey denemeyip çare aranmıyorsa ben o zaman
gay mi acaba diye düşünürüm.
Siz hamileliğinizde şimdi bunları dert etmeyin.
Eşiniz de bu arada belki düzelir.
Doğumdan sonra oturup konuşursunuz.

Peki esin sorun sende degil bende dese rahatlayacak misin? Bu bir seyleri halledicek mi?

hayır öle bir rahatlamak değil en azından kendimi sapık gibi hissetmem sorun sende bendede demesin bişey söylesin.o sevecen adam kaybolup sinir küpü olmasın beni itmesin ya ne bilim kendimi anaormal ve sapık hissesdiyorum çoğu zaman kendime söz veriyorum 15 gün kadar bişi yapmıyorum sonra diyorumya normalde aramız iyi öle bir an galeyana gelip unutup gene yanaşıyorum diyorum bu an böle biter ve gene itiliyorum yada sanki sırf ben üzülmeyeyim diye devam ediyor gibi offf bilmiyorum anlatamıyorum

aynen öle yapıyordum şu an hamileyim takılmayım diyordum ama oldu işte oldu gene açıldı konu oldu bir kere ben hamileyim çok şükrediyorum bebeğimi eşimi çok seviyorum ama sonuçta benim bir evliliğim onunla ilgili korkularım var bu bende o kadar büyük bir travma olmuşki en mutlu anımızda bile bunu düşünüyorum neden neden die içten içe gerçekten bunu yaşamayan anlayamaz diye düşünüyorum.o kadar değişik bir duyguki çok seven kıskanan üste titreyen bir eş ama bu adam o kırmadığı karısına yatağa uyumak için gelinir diyerek bağırabiliyor yaşadığım şey tarifisz

Başka bir arkadaşın konusunda okudum eşinden utanıyormuş herkes soğutursun kendinden falan demiş.bende eşimin karşıısnda hiç tam soyunamadım ilk zamanlar çok utanıyordum birde afedersiniz heryere dokunduramıyordum anlatabildim umarım hep elini tutup çekiyordum acaba bu yüzdenmi soğudu benden ama şuda varki daha önce kimseyle olmmış bir kız birdenbire bunları zaten yapmazki herkes bunları öğrenerekmi geliyor dünyaya o bana açık olmadan ben nerden bilebilirim kızlar bu sebeplerden uzaklaşmış olabilirmi benden

Canım şimdi sen bana derdini söylese cinsellik olmasa da olur demişsin. Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan bir şey demeyeceğim. O zaman bebek için şükretmeni anlıyorum. Ama eğer cinsellik evliliğin direğidir dersen o zaman hamile kalma kararını biraz daha ertelemek daha iyi olurdu gibi geliyor.
Yani tamamen uyduruk bir senaryoda. Bir erkek eşcinselseve de inançlı ise bu hislerinin normal olmadığını düşünüp baskılayabilir. Karşı cinse ilgi duymak için kendini zorlayabilir. Bir kadını çok sevebilir. Evlenebilir. Kendini fiziksel bir yakınlık için zorlayabilir de. Ama bunu karşındakine anlatamayabilir. Zaten inançları ve istekleri arasındaki bocalamada bir de sürekli kendisini sorgulayan bir eş.

Şimdi bu senaryo uydurma. Ama gelse ve sana sebebini bu şekilde anlatsa kabul edebilir misin? Umarım geçici bir durumdur, umarım mutluluğu bulursun. Bunu en çok da bebeğin için istiyorum.

Canım zannetmiyorum. Anladığım kadarı ile sevgi dolu bir insan. Cinselliği gerçekten istese bu tip durumlara takılmaz gibi geliyor. Sebebi bu olsa da bunu sana söylerdi diye düşünüyorum. Bunu aşmanız için de çabalardı. O yüzden kendini suçlama.

arkadaşım endişelenmekte haklısın anlıyorum seni yeni evliyken böyle olması bebekten sonra daha kötü olucak diye düşünmeni sağlıyor. en iyisi hamileliğin süresince sen bunu düşünme aklından atmaya bak hamileliğin güzel geçsin. doğumdan sonra ki aylar da durumu değerlendir. belki bu ara iyi bile gelir inşallah. zaten doğumdan sonra loğusalı kadına fazla yaklaşılmaz hemen sende istemeyeceksin belki o dönem zaten. zamanı gelince aynı şeyleri yaşarsan konuşmak istemese de konuşucaksın anlayacaktır en sonunda sonuçta seni seviyor bu adam anlayışlı da diyorsun. aile terapistleri var yardım alınabilir. sen kendini suçlu ya da eksik görme bu süre zarfında. seninle ilgili değil psikolojik bence bu tür şeyler stres ve kafaya takılan bir şey etkileyebiliyor

sağol arkadaşım sağol bilemiyorum

bunu asla konuşmayı kabul etmeyecek o zaman ondan korkuyorum o kadar değişiyorki ama beklemekten başka çarem yok doğumdan sonra görücem galiba

demi sonuçta birçok kız korkuyor utanıyor ve bunları eşleri sayesinde aşıyorlar bunu ben hiçbirşey bilmiyorum bu konuda hiçbirşey sorun eşimde var mı onu bile bilmiyorum o kadar bilgisizim .ben kendimi bazen suçluyor bazen suçlamıyorum ama onu kırmamamk için hep kendimde suç arıyarak konuşmaya çalışıyorum gururu kırılmasın diye birde kendini suçlasam cinnet geçirir galiba

ke$ke hamile kalmadan once çozseydin bu konuyu
ama olan olmu$

$u an için bebegi bahane edip uste çikiyor e$in
sonrada kirkini beklersin
ondan sonra ne bahane bulacak merak ediyorum gerçekten
iktidarsizlik bi saglik sorunu ve tedavisi var ama tedaviyi gorebilmesi için te$his için dr a gitmesi lazim
e bunuda kabul etmiyor kocan
nolacak boyle acaba ..
sen kaygilarinda haklisin ama $imdilik rafa kaldir bunlari, elbet o dogum olup zamanin gelecek e$iyinde kaçacak deligi kalmayacak boylece ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…