- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Kendimi sevmediğim yanlarım var çok panik aceleci pipirikli her şeyi kafaya takan bi insanım malesef yetişme tarzıyla da alakalı olabilirrahat insan olmak, takıntılı olmamak bunlar biraz kişilik meselesi...
yaradılışınız böyleyse pek bir şey yapılamıyor sadece kontrol altına alınabilir..
o da duymamaktan görmemekten geçiyor biraz da..
Üç maymunu oyna, sonra köşene çekilip 'ay rolümü ne güzel yapıyorum' diye dalga geç.
Zamanla alışıp güçleniyorsun.
ben de öyleyimdir...Kendimi sevmediğim yanlarım var çok panik aceleci pipirikli her şeyi kafaya takan bi insanım malesef yetişme tarzıyla da alakalı olabilir
Ne kadarlık evlisiniz bilmem ama zamanla rahat olmaya başlarsınız.
Hele eşinizle sorununuz yoksa, sırf kayınvalide yüzünden yuva bozma fikrini tamamen atarsınız kafanızdan.
İnsanlar ne adamlarla uğraşıyor da yine de hemen boşanmaya kalkmıyor.
Herkesin evliliğinde ufak ya da büyük sorunlar olur.
Bana kalırsa kocanızla mutlu olmaya bakın.
Eviniz ayrı yolunuz ayrı :)
Kayınvalideyi de öyle kabul edin. Beklemeyin fazlasını.
Bir kulaginizdan girsin digerinden ciksin kv nin söyledikleri .. madem kv disinda hersey yolunda yuvanizda ki Allah bozmasin o zaman duymayin, görmeyin ve bilmeyin bazi seyleri ... eger size yapilan haksizliklara sessiz kalmak dahada büyüyorsa icinizde gecin karsisinda kvnizin ve söyleyin sizi sindirmesine izin vermeyin ..Kafama her şeyi takarım günlerce düşünürüm rahat olamıyorum vurdum duymaz olamıyorum özellikle kaynanamın saçma sapan konuşmalarını çok kafama takıyorum kendini hep haklı görür mesela kendi kızı kaynanasıyla sorunlar yaşar hep suçlu karşı taraf kendi kızı sütten çıkmış ak kaşık kızının kaynanasının kızına yaptıklarını bizzat kendisi de bana yaşattı ama farkında değil çünkü kendini çok iyi bi kaynana gibi görüyor kafama takmak istemiyorum anlatsın konuşsun dursun ciddiye almak istemiyorum he he deyip geçmek istiyorum eşimi seviyorum evimi seviyorum ama kaynana benim moralimi bozunca her şeyi bırakıp gitmek istiyorum ama idare etmekten başka da çarem yok yuvamı yıkamam sırf kaynana için elimi vicdanıma koyup düşündüğümde kaynanam o kadar da kötü değildir idare edilmeyecek bi durumu yok bugüne kadar idare ettim etmeye devam etmek istiyorum evimiz ayrı düzenimiz ayrı haftasonları falan görüşüyoruz öyle dip dibe değiliz Allah’a şükür eşimde o konuşsun önemli olan bizim düşüncelerimiz onun demesiyle hiç bir şey olmaz diyo ben nasıl rahat olurum söylenenleri takmam yuvamı yıkma düşüncesini aklıma getirmem şimdiye kadar hiç bi kavgamız gürültümüz olmadı çok şükür bundan sonra da olmasın ama ben nasıl rahat vurdum duymaz nasıl olurum
söylenenler neden takılır biliyormusun, gerekli cevapları zamanında veremediğin için...Kafama her şeyi takarım günlerce düşünürüm rahat olamıyorum vurdum duymaz olamıyorum özellikle kaynanamın saçma sapan konuşmalarını çok kafama takıyorum kendini hep haklı görür mesela kendi kızı kaynanasıyla sorunlar yaşar hep suçlu karşı taraf kendi kızı sütten çıkmış ak kaşık kızının kaynanasının kızına yaptıklarını bizzat kendisi de bana yaşattı ama farkında değil çünkü kendini çok iyi bi kaynana gibi görüyor kafama takmak istemiyorum anlatsın konuşsun dursun ciddiye almak istemiyorum he he deyip geçmek istiyorum eşimi seviyorum evimi seviyorum ama kaynana benim moralimi bozunca her şeyi bırakıp gitmek istiyorum ama idare etmekten başka da çarem yok yuvamı yıkamam sırf kaynana için elimi vicdanıma koyup düşündüğümde kaynanam o kadar da kötü değildir idare edilmeyecek bi durumu yok bugüne kadar idare ettim etmeye devam etmek istiyorum evimiz ayrı düzenimiz ayrı haftasonları falan görüşüyoruz öyle dip dibe değiliz Allah’a şükür eşimde o konuşsun önemli olan bizim düşüncelerimiz onun demesiyle hiç bir şey olmaz diyo ben nasıl rahat olurum söylenenleri takmam yuvamı yıkma düşüncesini aklıma getirmem şimdiye kadar hiç bi kavgamız gürültümüz olmadı çok şükür bundan sonra da olmasın ama ben nasıl rahat vurdum duymaz nasıl olurum
O anda sinirimden cevap veremiyorum aklıma verecek cevap gelmiyor sonradan düşündüğümde çok güzel cevaplar geliyor aklıma ama iş işten geçtikten sonra aman boşver diyorum konuyu tekrar açmaya gerek yok diyorum ama olan bana oluyor tabikisöylenenler neden takılır biliyormusun, gerekli cevapları zamanında veremediğin için...
Yeni evli de degilmişsiniz bende başlarda çok takardım kayınvalidemin sözlerini ama sonra sonra geride kaldı o halim.
Hele çocuklar olduktan onların telaşından ekstra birşey düşünmüyor insan , enerjimi kimseye harcamak istemiyorum.
Kainat boşluk kabul etmez diye sevdiğim bir söz var, kendinizi başka şeylerle meşgul edin. Siz meşgul etmezseniz gereksiz şeylere kafa yoruyor bulursunuz kendinizi.
Zihnen, bedenen dolu olunca daha az takarsınız böyle şeyleri.
Evleneli de olmuş baya.8 yıllık evliyim evliliğimin ilk 1-2 yılı daha kötüydü fakat o zaman evliliğin ilk yıllarının vermiş olduğu heyecan daha ağır basıyordu pek düşünmüyordum
Evleneli de olmuş baya.8 yıllık evliyim evliliğimin ilk 1-2 yılı daha kötüydü fakat o zaman evliliğin ilk yıllarının vermiş olduğu heyecan daha ağır basıyordu pek düşünmüyordum
Görüşmeyi kesin negatif enerji verip sizi kemirenlerden uzak durun bak nasıl degişiosunuzKafama her şeyi takarım günlerce düşünürüm rahat olamıyorum vurdum duymaz olamıyorum özellikle kaynanamın saçma sapan konuşmalarını çok kafama takıyorum kendini hep haklı görür mesela kendi kızı kaynanasıyla sorunlar yaşar hep suçlu karşı taraf kendi kızı sütten çıkmış ak kaşık kızının kaynanasının kızına yaptıklarını bizzat kendisi de bana yaşattı ama farkında değil çünkü kendini çok iyi bi kaynana gibi görüyor kafama takmak istemiyorum anlatsın konuşsun dursun ciddiye almak istemiyorum he he deyip geçmek istiyorum eşimi seviyorum evimi seviyorum ama kaynana benim moralimi bozunca her şeyi bırakıp gitmek istiyorum ama idare etmekten başka da çarem yok yuvamı yıkamam sırf kaynana için elimi vicdanıma koyup düşündüğümde kaynanam o kadar da kötü değildir idare edilmeyecek bi durumu yok bugüne kadar idare ettim etmeye devam etmek istiyorum evimiz ayrı düzenimiz ayrı haftasonları falan görüşüyoruz öyle dip dibe değiliz Allah’a şükür eşimde o konuşsun önemli olan bizim düşüncelerimiz onun demesiyle hiç bir şey olmaz diyo ben nasıl rahat olurum söylenenleri takmam yuvamı yıkma düşüncesini aklıma getirmem şimdiye kadar hiç bi kavgamız gürültümüz olmadı çok şükür bundan sonra da olmasın ama ben nasıl rahat vurdum duymaz nasıl olurum
Takintilarla basa cikma uzerine kitaplar var.Kafama her şeyi takarım günlerce düşünürüm rahat olamıyorum vurdum duymaz olamıyorum özellikle kaynanamın saçma sapan konuşmalarını çok kafama takıyorum kendini hep haklı görür mesela kendi kızı kaynanasıyla sorunlar yaşar hep suçlu karşı taraf kendi kızı sütten çıkmış ak kaşık kızının kaynanasının kızına yaptıklarını bizzat kendisi de bana yaşattı ama farkında değil çünkü kendini çok iyi bi kaynana gibi görüyor kafama takmak istemiyorum anlatsın konuşsun dursun ciddiye almak istemiyorum he he deyip geçmek istiyorum eşimi seviyorum evimi seviyorum ama kaynana benim moralimi bozunca her şeyi bırakıp gitmek istiyorum ama idare etmekten başka da çarem yok yuvamı yıkamam sırf kaynana için elimi vicdanıma koyup düşündüğümde kaynanam o kadar da kötü değildir idare edilmeyecek bi durumu yok bugüne kadar idare ettim etmeye devam etmek istiyorum evimiz ayrı düzenimiz ayrı haftasonları falan görüşüyoruz öyle dip dibe değiliz Allah’a şükür eşimde o konuşsun önemli olan bizim düşüncelerimiz onun demesiyle hiç bir şey olmaz diyo ben nasıl rahat olurum söylenenleri takmam yuvamı yıkma düşüncesini aklıma getirmem şimdiye kadar hiç bi kavgamız gürültümüz olmadı çok şükür bundan sonra da olmasın ama ben nasıl rahat vurdum duymaz nasıl olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?