Rahat hayat mı sevgi mi

Anonim kalmak istiyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2024
32
20
3
24
Arkadaşlar yine ben geldim biliyorsunuz ki eşim beni kadın olarak görmüyor asla kendisi İnternette kızlarla mesajlaşdığı için ben yurt dışından kendi ülkeme geldim abilerle konuşmaya. Abim destekçi annem hayır. Annem diyor ki kızının rahat güzel hayatı olsun. Babasız büyümesin. Ben eşimi asla bir eş olarak koca olarak görmüyorum benim gözümde sadece kızımın babası. Maddi durumumuz gayet iyiydi. Gezmek tozmak olsun her sene bir ülkeye falan Gidebiliriz öyle diyim ama bunlar beni derinden mutlu etmiyor insan sevgi görmediği birisi ile ne kadar vakit geçirsede başını yastiga koyduğu zaman düşünüyor içten bir sarılma sevgi istiyor ister istemez. Peki ya düşününce sevgisi olupta normal yaşam tarzı olmayan insanlar mutlu mudur sizce? Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Eşim pazar günü buraya yalvarmak için gelicek onunla geri dönmek zorundayım çünkü yurt dışı vatandaşı olduğum için 3aydan fazla kalamıyormuşum. En azından gidip Orda duruma göre toparlayib boşanıb boşanma ayı düşünüxem. Ömrümün sonuna kadar sadece ev arkadaşı olarak yaşamaya değer mi rahat hayat için? Kızım için. Yoksa çalışıb zahmetli hayat ama gerçek hayat mı.. Son günlerde kızlar katlediliyor vs okdr haber çıkıyor ki karşıma insan korkuyor. İstediğiniz gibi yargılayabilirsiniz. Ama gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum

Yaşım 23.kızım 1 yaşında. Beni okutmadıkları için işim olmayacak ama yurt dışında Eylül ayinda kollece girmeyi düşünüyorum
Vatandaşlık alana kadar bekleyip eğitim formation al. Orda dil öğrenip iş bulana kadar boşanma. Türkiye’ye dönme zaten.

Yurtdişi dediğiniz yer neresi?
Beni okutmadilar dediğiniz ailenin yaninda mutlu olacakmisiniz?
Eşin neden 23 yaşinda olan çitir karisini kadin olarak görmüyor? Başka bir sorunmu var? Eşin Gay olabilirmi?
Almanya
Baban olmadığı için imkan yokdu okutmadı annem
Eşim neden böyle bilmiyorum

Almanya
Baban olmadığı için imkan yokdu okutmadı annem
Eşim neden böyle bilmiyorum

Boşan gitsin. Devletten burs al, yarım gün iş yaparsın nafaka da alırsın kraliçe gibi yaşarsın. Yaşın çok genç önünde koca bir hayat var kendine bir hayat kur. Emeksiz yemek olmaz kızım, çalışmadan emek koymadan onun bunun eline bakarak mutsuz ve boş bir hayatı gerçekten istiyor musun? Annenle de görüşme gitsin zaten bu rezil hayata seni o zorlamış şimdi de 5 paralık faydası yok.

Boşanmak için acele etme, şartalarını yoluna koy, kendini sağlama al öyle boşan.

Okumayı planlıyorsun sanırım. Kaç yıl sürecek, iş garantin olacak mı? Oranın şartlarını bilmiyorum ama bir iki yıl sürecekse ve sonra işin garanti olacaksa bence hemen boşanmayabilirsin. Kızın da büyümüş olur.

Kocanla bir bağın yok zaten anladığım kadarıyla, kızım için devam edeceğim dersin. Bu şartlarda hemen ayrılırsan devlet yardımı olsa bile yine çok zorlanırsın diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…