- 17 Mayıs 2024
- 32
- 20
- 3
- 24
- Konu Sahibi Anonim kalmak istiyorum
-
Yaşım 23.kızım 1 yaşında. Beni okutmadıkları için işim olmayacak ama yurt dışında Eylül ayinda kollece girmeyi düşünüyorumYaşın kaç? Kızını kaç yaşında? Dönersen ne iş yapacaksın? Eşin nafaka verir mi?
Eşimin nafaka verib vermemesini inan bilmiyorum. Ama ipotekle ev var eger boşanırsak satib parasini ortak bölüşebilieiz kanunen.Yaşın kaç? Kızını kaç yaşında? Dönersen ne iş yapacaksın? Eşin nafaka verir mi?
Vatandaşlık alana kadar bekleyip eğitim formation al. Orda dil öğrenip iş bulana kadar boşanma. Türkiye’ye dönme zaten.Yaşım 23.kızım 1 yaşında. Beni okutmadıkları için işim olmayacak ama yurt dışında Eylül ayinda kollece girmeyi düşünüyorum
Dili biliyorum vatandaşlığım varVatandaşlık alana kadar bekleyip eğitim formation al. Orda dil öğrenip iş bulana kadar boşanma. Türkiye’ye dönme zaten.
Yurtdışı vatandaşı olduğum için 3 aydan fazla kalamıyorum yazmışsın? AnlamadımDili biliyorum vatandaşlığım var
AlmanyaYurtdişi dediğiniz yer neresi?
Beni okutmadilar dediğiniz ailenin yaninda mutlu olacakmisiniz?
Eşin neden 23 yaşinda olan çitir karisini kadin olarak görmüyor? Başka bir sorunmu var? Eşin Gay olabilirmi?
Severek mi evlendinAlmanya
Baban olmadığı için imkan yokdu okutmadı annem
Eşim neden böyle bilmiyorum
Görücü usulüSeverek mi evlendin
Türk sanırımNerenin vatandaşısın? Nerde kalamıyosunn 3ay dan fazla
Azərbaycanda kalamiyorum. ALMANYA VATANDAŞIYIMNerenin vatandaşısın? Nerde kalamıyosunn 3ay dan fazla
Almanya
Baban olmadığı için imkan yokdu okutmadı annem
Eşim neden böyle bilmiyorum
O zaman dön Almanya’ya ben Avrupa’ya dönemiyosum sandım. 23 yaş dul gibi yaşamak için çok genç. Eninde sonunda nefret edeceksin başkasını seveceksinAzərbaycanda kalamiyorum. ALMANYA VATANDAŞIYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?