- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.442
- 348
- Konu Sahibi Anonim kalmak istiyorum
-
Almanya
Baban olmadığı için imkan yokdu okutmadı annem
Eşim neden böyle bilmiyorum
okutmadılar derken hauptschule'yi kast etmiyordurAlmanya'da nasıl okutmadılar sizi? Okula kayıt otomatik oluyor eve evraklar geliyor. Okulu şu öğretmeni bu diye. Yani hangi evde kaç tane kaç yaşında çocuk var hepsi kayıtlı. Burayı anlamadım açıklarsanız sevinirim.
Almanya
Baban olmadığı için imkan yokdu okutmadı annem
Eşim neden böyle bilmiyorum
Valla ben seneler önce gitmiştim Almanya’ya turist vizesiyle 2 ayın sonunda halama kâğıt gelmişti ortaokula kaydı yapıldı diye Almanya’da okumamak okumaktan daha zor olsa gerekAlmanya'da nasıl okutmadılar sizi? Okula kayıt otomatik oluyor eve evraklar geliyor. Okulu şu öğretmeni bu diye. Yani hangi evde kaç tane kaç yaşında çocuk var hepsi kayıtlı. Burayı anlamadım açıklarsanız sevinirim.
Benim anladigim kizcagiz Almanya'da buyumemis, Azerbaycan'da buyumus, evlenip Almanya'ya gelmis, o yuzden okuyamamis sanirim. Ama nasil vatandasligi ve dili var orasini anlayamadim.Valla ben seneler önce gitmiştim Almanya’ya turist vizesiyle 2 ayın sonunda halama kâğıt gelmişti ortaokula kaydı yapıldı diye Almanya’da okumamak okumaktan daha zor olsa gerek
Valla ben seneler önce gitmiştim Almanya’ya turist vizesiyle 2 ayın sonunda halama kâğıt gelmişti ortaokula kaydı yapıldı diye Almanya’da okumamak okumaktan daha zor olsa gerek
AşkArkadaşlar yine ben geldim biliyorsunuz ki eşim beni kadın olarak görmüyor asla kendisi İnternette kızlarla mesajlaşdığı için ben yurt dışından kendi ülkeme geldim abilerle konuşmaya. Abim destekçi annem hayır. Annem diyor ki kızının rahat güzel hayatı olsun. Babasız büyümesin. Ben eşimi asla bir eş olarak koca olarak görmüyorum benim gözümde sadece kızımın babası. Maddi durumumuz gayet iyiydi. Gezmek tozmak olsun her sene bir ülkeye falan Gidebiliriz öyle diyim ama bunlar beni derinden mutlu etmiyor insan sevgi görmediği birisi ile ne kadar vakit geçirsede başını yastiga koyduğu zaman düşünüyor içten bir sarılma sevgi istiyor ister istemez. Peki ya düşününce sevgisi olupta normal yaşam tarzı olmayan insanlar mutlu mudur sizce? Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Eşim pazar günü buraya yalvarmak için gelicek onunla geri dönmek zorundayım çünkü yurt dışı vatandaşı olduğum için 3aydan fazla kalamıyormuşum. En azından gidip Orda duruma göre toparlayib boşanıb boşanma ayı düşünüxem. Ömrümün sonuna kadar sadece ev arkadaşı olarak yaşamaya değer mi rahat hayat için? Kızım için. Yoksa çalışıb zahmetli hayat ama gerçek hayat mı.. Son günlerde kızlar katlediliyor vs okdr haber çıkıyor ki karşıma insan korkuyor. İstediğiniz gibi yargılayabilirsiniz. Ama gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum
Bosanı. Yoksa bu hayat tüketir siziArkadaşlar yine ben geldim biliyorsunuz ki eşim beni kadın olarak görmüyor asla kendisi İnternette kızlarla mesajlaşdığı için ben yurt dışından kendi ülkeme geldim abilerle konuşmaya. Abim destekçi annem hayır. Annem diyor ki kızının rahat güzel hayatı olsun. Babasız büyümesin. Ben eşimi asla bir eş olarak koca olarak görmüyorum benim gözümde sadece kızımın babası. Maddi durumumuz gayet iyiydi. Gezmek tozmak olsun her sene bir ülkeye falan Gidebiliriz öyle diyim ama bunlar beni derinden mutlu etmiyor insan sevgi görmediği birisi ile ne kadar vakit geçirsede başını yastiga koyduğu zaman düşünüyor içten bir sarılma sevgi istiyor ister istemez. Peki ya düşününce sevgisi olupta normal yaşam tarzı olmayan insanlar mutlu mudur sizce? Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Eşim pazar günü buraya yalvarmak için gelicek onunla geri dönmek zorundayım çünkü yurt dışı vatandaşı olduğum için 3aydan fazla kalamıyormuşum. En azından gidip Orda duruma göre toparlayib boşanıb boşanma ayı düşünüxem. Ömrümün sonuna kadar sadece ev arkadaşı olarak yaşamaya değer mi rahat hayat için? Kızım için. Yoksa çalışıb zahmetli hayat ama gerçek hayat mı.. Son günlerde kızlar katlediliyor vs okdr haber çıkıyor ki karşıma insan korkuyor. İstediğiniz gibi yargılayabilirsiniz. Ama gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum
Sizin kendi ülke vatandaşlığıniza ne oldu peki,abiniz ile beraber gidip iznizi uzatabilirsiniz bence.Arkadaşlar yine ben geldim biliyorsunuz ki eşim beni kadın olarak görmüyor asla kendisi İnternette kızlarla mesajlaşdığı için ben yurt dışından kendi ülkeme geldim abilerle konuşmaya. Abim destekçi annem hayır. Annem diyor ki kızının rahat güzel hayatı olsun. Babasız büyümesin. Ben eşimi asla bir eş olarak koca olarak görmüyorum benim gözümde sadece kızımın babası. Maddi durumumuz gayet iyiydi. Gezmek tozmak olsun her sene bir ülkeye falan Gidebiliriz öyle diyim ama bunlar beni derinden mutlu etmiyor insan sevgi görmediği birisi ile ne kadar vakit geçirsede başını yastiga koyduğu zaman düşünüyor içten bir sarılma sevgi istiyor ister istemez. Peki ya düşününce sevgisi olupta normal yaşam tarzı olmayan insanlar mutlu mudur sizce? Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Eşim pazar günü buraya yalvarmak için gelicek onunla geri dönmek zorundayım çünkü yurt dışı vatandaşı olduğum için 3aydan fazla kalamıyormuşum. En azından gidip Orda duruma göre toparlayib boşanıb boşanma ayı düşünüxem. Ömrümün sonuna kadar sadece ev arkadaşı olarak yaşamaya değer mi rahat hayat için? Kızım için. Yoksa çalışıb zahmetli hayat ama gerçek hayat mı.. Son günlerde kızlar katlediliyor vs okdr haber çıkıyor ki karşıma insan korkuyor. İstediğiniz gibi yargılayabilirsiniz. Ama gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum
Ben Azərbaycandan evlenib geldim Almaniyaya taşındım ve vatandaşlık aldımAlmanya'da nasıl okutmadılar sizi? Okula kayıt otomatik oluyor eve evraklar geliyor. Okulu şu öğretmeni bu diye. Yani hangi evde kaç tane kaç yaşında çocuk var hepsi kayıtlı. Burayı anlamadım açıklarsanız sevinirim.
Aynenokutmadılar derken hauptschule'yi kast etmiyordur
bir meslek edinmek veya üniversiteye gitmek anlamında diyor herhalde
Azərbaycanda büyüdüm ben Almaniyaya evlendikten sonra taşındlm.Yavrucum o imkan yoktu işi yalan dolan. Okullar zaten ücretsiz, çocuklar için de çocuk yardımı var. Annenin sana düşen parayı alıp yemek işine gelmiş. Annen cahil ve kötü bir insna önce bunu kabullen. Şimdi gidip annene sığınmak gibi bir fikrin asla olmasın. Adam gibi bir okula yazıl, sonra da parttime iş bul çalış. Paranı biriktir, boşan vınla. BU kadar. 23 yaşındasın, bu bktan hayatı 60 yı daha yasayamazsın. Bir an önce kendi hayatını kur. Azerbaycanı falan da boşver, aileni de boşver, paran olursa sadec kendine güvenir öyle yaşarsın.
5 senedir yaşıyorum burdaBenim anladigim kizcagiz Almanya'da buyumemis, Azerbaycan'da buyumus, evlenip Almanya'ya gelmis, o yuzden okuyamamis sanirim. Ama nasil vatandasligi ve dili var orasini anlayamadim.
Azerbaycan vatandasliginiz yok mu peki ona ne oldu.Aynen
Azərbaycanda büyüdüm ben Almaniyaya evlendikten sonra taşındlm.
23 yaşındaymışsın bence şimdilik boşanma eline bir yabancı dil öğren ve meslek okulu varsa meslek okuluna da katıl. Ülkenin vatandaşlığı aldıktan sonra mesleği de eline aldıktan sonra sepetle kendin gelecegini kendin inşa etmeniz gerekiyorArkadaşlar yine ben geldim biliyorsunuz ki eşim beni kadın olarak görmüyor asla kendisi İnternette kızlarla mesajlaşdığı için ben yurt dışından kendi ülkeme geldim abilerle konuşmaya. Abim destekçi annem hayır. Annem diyor ki kızının rahat güzel hayatı olsun. Babasız büyümesin. Ben eşimi asla bir eş olarak koca olarak görmüyorum benim gözümde sadece kızımın babası. Maddi durumumuz gayet iyiydi. Gezmek tozmak olsun her sene bir ülkeye falan Gidebiliriz öyle diyim ama bunlar beni derinden mutlu etmiyor insan sevgi görmediği birisi ile ne kadar vakit geçirsede başını yastiga koyduğu zaman düşünüyor içten bir sarılma sevgi istiyor ister istemez. Peki ya düşününce sevgisi olupta normal yaşam tarzı olmayan insanlar mutlu mudur sizce? Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Eşim pazar günü buraya yalvarmak için gelicek onunla geri dönmek zorundayım çünkü yurt dışı vatandaşı olduğum için 3aydan fazla kalamıyormuşum. En azından gidip Orda duruma göre toparlayib boşanıb boşanma ayı düşünüxem. Ömrümün sonuna kadar sadece ev arkadaşı olarak yaşamaya değer mi rahat hayat için? Kızım için. Yoksa çalışıb zahmetli hayat ama gerçek hayat mı.. Son günlerde kızlar katlediliyor vs okdr haber çıkıyor ki karşıma insan korkuyor. İstediğiniz gibi yargılayabilirsiniz. Ama gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum
Gücün varsa boşan çok gençsin böyle ömür geçmez...Yaşım 23.kızım 1 yaşında. Beni okutmadıkları için işim olmayacak ama yurt dışında Eylül ayinda kollece girmeyi düşünüyorum
Sizin kendi ülke vatandaşlığıniza ne oldu peki,abiniz ile beraber gidip iznizi uzatabilirsiniz bence.
Oda duruyor ama geçerli mi bilmiyorumAzerbaycan vatandasliginiz yok mu peki ona ne oldu.
Alman vatandaşliginiz var ise Almanya da daha rahat olmaz misiniz eşinizden yine bosanın tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?