Rahat hayat mı sevgi mi

Almanya
Baban olmadığı için imkan yokdu okutmadı annem
Eşim neden böyle bilmiyorum

Almanyada nasil imkanin olmadi?
Ilk ve tek kişi olarak senden ücret istememişlerdir.
Şimdi nasil yaşamayı düşünüyorsun almanyada? Eşinin vereceği nafakayla yaşayamiyacağin kesin

Almanya'nin sartlarini bilmiyorum, Turkiye uzerinden degerlendirecegim ki bildigim kadariyla Azerbaycan kultur olarak bosanma durumlarini cok hos gormuyor.

Ben olsaydim, egitimimi tamamlar, elime meslegimi alir, kendimi 2 sene idare edecek kadar para biriktirir, oyle bosardim kocami. Bu da asagi yukari 27-28 yasina denk geliyor, o arada kizin da buyur, sende bosandiktan sonra belki asik olur mutlu bir evlilik yapabilirsin.

okutmadılar derken hauptschule'yi kast etmiyordur
bir meslek edinmek veya üniversiteye gitmek anlamında diyor herhalde

Almanya
Baban olmadığı için imkan yokdu okutmadı annem
Eşim neden böyle bilmiyorum

Yavrucum o imkan yoktu işi yalan dolan. Okullar zaten ücretsiz, çocuklar için de çocuk yardımı var. Annenin sana düşen parayı alıp yemek işine gelmiş. Annen cahil ve kötü bir insna önce bunu kabullen. Şimdi gidip annene sığınmak gibi bir fikrin asla olmasın. Adam gibi bir okula yazıl, sonra da parttime iş bul çalış. Paranı biriktir, boşan vınla. BU kadar. 23 yaşındasın, bu bktan hayatı 60 yı daha yasayamazsın. Bir an önce kendi hayatını kur. Azerbaycanı falan da boşver, aileni de boşver, paran olursa sadec kendine güvenir öyle yaşarsın.

Valla ben seneler önce gitmiştim Almanya’ya turist vizesiyle 2 ayın sonunda halama kâğıt gelmişti ortaokula kaydı yapıldı diye Almanya’da okumamak okumaktan daha zor olsa gerek

Valla ben seneler önce gitmiştim Almanya’ya turist vizesiyle 2 ayın sonunda halama kâğıt gelmişti ortaokula kaydı yapıldı diye Almanya’da okumamak okumaktan daha zor olsa gerek
Benim anladigim kizcagiz Almanya'da buyumemis, Azerbaycan'da buyumus, evlenip Almanya'ya gelmis, o yuzden okuyamamis sanirim. Ama nasil vatandasligi ve dili var orasini anlayamadim.

Kesinlikle öyle.
Evde arkadaş gibi yaşamak konusahibini bunaltmiş ama adamin başka zararı yoksa böyle şartları altinda ben 3-5 sene dişimi sikar, meslek sahibi olup öyle vinlarim.
Aşko kuşko yok diye hem kendi hem çocuğumun hayatini yakmam.

Aşk

Bosanı. Yoksa bu hayat tüketir sizi

Sizin kendi ülke vatandaşlığıniza ne oldu peki,abiniz ile beraber gidip iznizi uzatabilirsiniz bence.

Ben Azərbaycandan evlenib geldim Almaniyaya taşındım ve vatandaşlık aldım

okutmadılar derken hauptschule'yi kast etmiyordur
bir meslek edinmek veya üniversiteye gitmek anlamında diyor herhalde
Aynen
Azərbaycanda büyüdüm ben Almaniyaya evlendikten sonra taşındlm.

Aynen

Azərbaycanda büyüdüm ben Almaniyaya evlendikten sonra taşındlm.
Azerbaycan vatandasliginiz yok mu peki ona ne oldu.

Alman vatandaşliginiz var ise Almanya da daha rahat olmaz misiniz eşinizden yine bosanın tabi

23 yaşındaymışsın bence şimdilik boşanma eline bir yabancı dil öğren ve meslek okulu varsa meslek okuluna da katıl. Ülkenin vatandaşlığı aldıktan sonra mesleği de eline aldıktan sonra sepetle kendin gelecegini kendin inşa etmeniz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…