Rahat hayat mı sevgi mi

Benim de 1.5 yaşında kızım var. Bence bosanin tamam ama paldır küldür olmaz.Almanyada ne gibi imkanların var, hakların var bilmiyorum.Oncelikle bunu ogrenin. Bosaninca Azerbaycana dönüp ,kızını annen ve abinlerin yanında buyuteceksen hiç dönme.Bosanmaya karar verirsen bile orada yaşayacak imkanın olsun.Cocuk olmadan tamam insan herşeye katlanır ama çocuklar rahat bir hayat ve iyi bir geleceği hakediyor.

Adamın başka kötü huyu yoksa kızımı babasız büyütmeyi tercih etmezdim, sevgi aşk heyecan uğruna ne yuvalar yıkıpta sonra per perişan olan insanlar var buradaki feministlerin cok gazına gelme gerçek hayat diye bir şey var ve senin de bir kızın var,, biraz çabala değiştirebilirsin sarılmıyor vs bu kadarını okudum gerçi cok okuyamadım konunu benim görüşüm bu yönde tutkulu bir aşklada evlensen aşk bitince ne olacak bu sefer başka aşka mı yelken acıcan,??? Sen sarıl yaklaş tatlı dil güler yüz göster toysun daha heveslerinin peşinden gitme, okumak fibi fırsatın varsa oku meslek sahibi ol kendini geliştir evde cok durmaktan vesvese yaşıyor olabilirsin tabi başka kötü huyları varsa bilemem o zaman

23 yaşında olduğuna göre sevgi bitmedi de sevmeden evlendiniz galiba.
Keske çocuk için acele etmeseydiniz bari.

Sevdiği adamla da herkes mutlu yaşamıyor o kesin.

Bence sorunun cevabı sende.
Sevdiğim adam olsun kahrını da eyvallah derim, rahat yaşamasam da olur diyorsan dene.

Ama ben cocugum için öncelikli olarak babası ile sorunum ne, neyi değiştirebilirim ona bakardım iyice..

Erkek cinsi yamuklarla dolu..
Önce kendi bildiğim yamuklarla uğraşırım daha kolay. Tabi ciddi yamuklar yoksa..

Edit: Varmış ciddi yamuk. Sanalda aldatma demişsiniz eski konularda.
Vur tekmeyi gitsin rahat hayatı mı var bunun..

Çok genç bir yaştasın güzelim..23 yaş sevgisiz bir hayatı tercih etmek için çok genç bir yaş, hangi yaş zaten sevgisiz kalmak için geç ki..

Değiştiremiyorum olmuyor. Kaç kere denedim ama artık benim ona karşı içimde hiçbir şey kalmadı. İğreniyorum artık yazdığı mesajlar aklıma gelince.

Ben kendi ayaklarım üstünde durduktan sonra sevdiğim kişi ile hayat kurmak isterim. Sevdiğim bile olsa eline bakmayı sevmiyorum o yüzden okuyup iş bulup sonra mı Boşansam diye düşünüyorum

Çok genç bir yaştasın güzelim..23 yaş sevgisiz bir hayatı tercih etmek için çok genç bir yaş, hangi yaş zaten sevgisiz kalmak için geç ki..
Ya bende öyle düşünüyordum ama pişman olmaktan korkuyorum kendim tek başına olsam bidk bile düşünmem Ortada kızım var onun geleceğini garantilemem lazım

Ya bende öyle düşünüyordum ama pişman olmaktan korkuyorum kendim tek başına olsam bidk bile düşünmem Ortada kızım var onun geleceğini garantilemem lazım
Sen önce çalışma konusunda yol al, çaktırmadan birikim yapmaya çalış , zaten hayatını eline alınca kendine güvenmeye başlayacaksın..Seni kadın gibi görmeyen bir adama hayatını adama. Hayat dediğin gönlünce yaşanmalı, çalıştıkca kendine güvenecek ve bulunduğun cendereden çıkmak için cesaretin artacak..Yaşın çok genç, istersen gerçekten başarır ve hedefine ulaşırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…