- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Kesinlikle Eskişehir. İzmir’e giden/orada yaşayan arkadaşlarım çok rahatsız. Ben Eskişehir’de üniversite kampüsüne yakın ama mahalle içi bir yerde oturuyorum. Geçen yıla kadar akşam 8’den itibaren arabayla takip edenler, laf atanlar oluyordu. Öyle güzel de bir fiziğim yok, yazları doğal olarak olarak şort, elbise vs giyiyorum. Bu yıl sadece bir kere öğlen herifin teki öpücük attı bana, tek yaşadığım taciz bu. Bu yıl tacizle karşılaşmamamın en büyük sebebi ben ve benim gibi bunlarla karşılaşan kadınların bizleri takip eden arabaları polise şikayet etmemiz. Bunun üzerine akşamları polis araçları geziyor mahallemizde, önlemini aldılar yani. Merkezinde asla böyle şeyler yaşanmaz. Hoşnudiye, Cumhuriye mahallelerini özellikle öneririm. Kiralar da hayat da gayet ucuz bu şehirde. Ben 60 metrekare 1+1 evde 375 tl’ye oturuyorum. Dayımlar şehrin göbeğinde, porsuk kıyısında teraslı ve benimkinden büyük 1+1 evde 500’e oturuyorlar. 2014’te bir kız arkadaşımla gece 3’te, ikimiz de sarhoş, biraz şehir turu atmıştık. Karışan eden, laf söyleyen, taciz eden kimseyle karşılaşmamıştık. Aynısını Antalya’da yaptığımı düşünemiyorum bile...
Okudukça şok oluyorum ya hu insanlsrın bakmasından rahatsız olmanız garip geliyor sapıkça bakmak var bi de bakmak var.bakışlarını takip ettim vs başka düşüncek biliyiniz yok mu ya hu.sosyal bir varlığız bende bakıyorum hoş bşr kadın ya da adam görürsem ne bar bunlarda.yolda yürürken de bakılır.laf atılmadığı sapıkça yaklaşılmadıpı sürece dert arıyorsunuz resmen kendinize.
Direk size demedim.metroda bakacaklar mı diye gözlerinş takip ettim yazmış biri.sizde abartıyorsunuz gibi geliyor bana yani yoldan geçirmeyecek bakış nedir allasenYa yolda bana bakmış sonra yoluna devam etmiş ben niye bunu takıyım
durum bu kadar basit değil ya dar yolda geçmeme bile izin verilmeyecek bakışlar bunlar normal değil sonuçta 2 gözümüz var bakıyoruz hep ama öle değilll rahtsız edici tedirgin ediyor bazen bakmaklada kalmıyor laf atılıyor susmak gerçekten kendimi kötü hissettiriyor bağırsam çekiniyorum...
Bak bu konuda hak verdim sana:) sahi hani uyeligini iptal edip gelmiyodun buraya:))Direk size demedim.metroda bakacaklar mı diye gözlerinş takip ettim yazmış biri.sizde abartıyorsunuz gibi geliyor bana yani yoldan geçirmeyecek bakış nedir allasengeç git ya hu bakarsa baksın inadına giy inadına geç.hayatını bu insanlara göre yaşarsan pişman olursun ikeride.güzelim denek ki bakıyorlar de geç git sallama o kadar
Kocaeli’nin plakası 47 mi Allah aşkına?Nickindeki 47 Kocaeli mi oluyor?
Konu açmicam artık ama engin tecrübelerimden insanları mahrum bırakamamBak bu konuda hak verdim sana:) sahi hani uyeligini iptal edip gelmiyodun buraya:))
Aidatı yine de uygunmuş, 1500-2000 lira aidat isteyen siteler gördü bu gözler, tabii 6 yıl öncesinden bahsediyorum, İstanbul'dan Assos'a giderken Küçükkuyu sahil yolundan giren sapaktan içeri giriyorsanız Kadırga koyu hiç gözünüze çarpmadı mı? Biz tepeden denize bakan yerleri sevdiğimiz için kadırga koyunu beğendik.
O civarlarda olsun denize yakın, dere de olsun yeşilde dersen hem Assos'a yakın hem Altınoluk'tan biraz daha sakin Küçükkuyu Doyran köyü, yabancıların daha fazla olduğu denize de birkaç km mesafesi olabilir diyorsan da Küçükkuyu Yeşilyurt köyü, biraz tuzludur ama Yeşilyurt'ta otantik taş evler bulman olası, hemşehrime köy havası yaşatır, seni de Assos, deniz ve rahat yaşamdan koparmaz.
Çanakkale güzeldir de rüzgarı hiç kesilmez, Çanakkale üstünden döndüğümüz bir gezide 2 dakika mola verelim dedik ceplerime taş doldurup durabileceğim şiddette rüzgar vardı, bu da aklında olsun :)
Gezi rehberine döndüm, neyse yaşadığı şehirden uzaklaşmak isteyenler varsa biraz bilgi vermiş gibi oldum.
Tecrube derken:)) zengin koca tecrubesi degildir umarim:))Konu açmicam artık ama engin tecrübelerimden insanları mahrum bırakamam
Başlık değişti mi?başlık çok itici, taciz ve tecavüzcülerin muhafazakar insanların olduğu illerde olduğuyla ilgili yapılan yorumlar daha da itici
konunun fikir almaktan ziyade polemik için açıldığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?