Rahat yaşayabileceğim bir şehir arıyorum.

çok uygunmuş cidden 1+1 bana yeterde artar :)

Ya yolda bana bakmış sonra yoluna devam etmiş ben niye bunu takıyım
durum bu kadar basit değil ya dar yolda geçmeme bile izin verilmeyecek bakışlar bunlar normal değil sonuçta 2 gözümüz var bakıyoruz hep ama öle değilll rahtsız edici tedirgin ediyor bazen bakmaklada kalmıyor laf atılıyor susmak gerçekten kendimi kötü hissettiriyor bağırsam çekiniyorum...

Direk size demedim.metroda bakacaklar mı diye gözlerinş takip ettim yazmış biri.sizde abartıyorsunuz gibi geliyor bana yani yoldan geçirmeyecek bakış nedir allasengeç git ya hu bakarsa baksın inadına giy inadına geç.hayatını bu insanlara göre yaşarsan pişman olursun ikeride.güzelim denek ki bakıyorlar de geç git sallama o kadar

Trakyaya bekleriz :) yaşadığım şehri özelden yazabilirim vardiyalı çalışıyorum gecenin bi yarısı eve dönerken elbiseyle gezenmi istersin şortla gezenmi ben bakarım ( beğendiğim için ) erkekler kafasını çevirir öyle güzel bi yer

Bak bu konuda hak verdim sana:) sahi hani uyeligini iptal edip gelmiyodun buraya:))

konu başlığı neydi sanırım değişmiş müthiş merak ettim, bilen özelden yazabilir mi?

Ben antalyanin bir ilcesibde yasiyorum ve burda bakma gibi bir sorun olmuyor. Şort giydiğim zaman hiçbir erkeğin dönüpte baktığını görmedim veya denize gittiğimde sahilde de bakan olmuyordu. Bence sahil kesimlerine bakmanizi oneririm zatrn turistlerden bizlerden dolayi artik erkrklere farklı bisey olarak gelmiyor sanirim şort giymemiz veya sahilde bikini ile dolaşmamız

Marmaradan antalyaya yerlestik gercektende arkadasa katiliyorum ne bakan var ne laf atan burda

Mune Hanım siz aslen nerelisiniz?

Başlık değişti mi?

Şu an itici bir durum göremedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…