- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
yeni mahalle nasıl ?
Ya evet bak çok artılar var okul hastaneler bunlardan bir kaçı, küçük yerde bunları bulmak sorun ( alternatif kısıtlı) ama gerçekten çok yorucu tatilden geldiğim de cehenneme gelmişim gibi hissesiyorum:) Boğaza nazır bir evde oturmak için sülalemin malını satmam lazım :) şehir güzel evet işte kahrını çekiyoruz ama emekli olunca burada az dururum belli yaştan sonra bu hayat yorucu oluyor.
Ya ben küçük yerlerde ki insanların daha bozulmamış daha içten samimi buluyorum ha varmıdır içlerinde vardır bozulan da ben çok karışıldımı kaçan tipim ruhum özgür anam dediğin gibi sınırları çizeceksin
Laf atma olayları her yerde var çok medeni bir sehirdeyim sozde kuaföre gidiyorum dangalaklar grubundan bi tanesi "off pantolonun olsaydım keşke " dedi bana şöyle bi döndüm keşke pantolonum olsaydın hergün ayagimi sana soksaydim dedim
Çocuk şok , eminim bir daha kimseye laf atmamistir , aklıma geldikçe sinir olurum.
Tepkisiz kalmayın yapıştırın cevabı bu hadsizlere.
Hanımlar bu konuya sabırla uyarı yazıyorum farkındaysanız, giyim tarzlarına laf etmeyin veya şehirleri tümden kötü ilan etmeyin, azıcık üsluplara dikkat lütfen.
İstanbul uçuyor hayatım, Boğaz ayağının altında olan tepede bir ev baktım eski parayla 10 trilyon fiyat verdiler, havuzu bile yoktu, ayrıca alınca tadilatta gerekiyor, tepeyi komple mi satıyorsunuz dememek için kendimi zor tuttum
Çocuğu olanlar tabii seçecekleri yerlere biraz daha dikkat etmek zorunda, okuluydu, çocukların sosyal aktivite olanaklarıydı, erişkin çocuklar aileleriyle yaşayacaksa iş imkanıydı derken yaşanacak yer kriteri kişiden kişiye değişiyor, emekliler için Marmara bölgesinde benim tercihim Yalova, İstanbul'dan kopmadan ucuz, herşeyi bulabilecekleri (hastane vb) ama aynı zamanda rahat bir şehir, pazarlarında taze fasulye 2 liradan satılıyordu bu yaz, bolca pazarı var, sahil kenarı, termalleri, yazlık alanları olan, kadınların geceleri bile rahatça gezebildiği bir yer, en azından ben gittiğimde sokak konserlerinde bile bağıra çağıra şarkı söyleyip gecenin bir vakti eve dönmenin rahatlığını yaşadım, turistik geziydi benim ki belki herşeyini görmemişimdir ama Yalova'yı sevdim lakin ben emekliyim iliğim kemiğim ısınsın, sakin olsun, uygun olsun, denizden de ödün vermeyeyim diyorsanız o zaman kesinlikle kıyı Ege önerimi yineliyorum, Bodrum merkezle Marmaris merkez hariç :) Bodrum merkez acayip kalabalık ve fiyatlar uçtu, yani Bodrum esnafı kusura bakmasın da bir lahmacunu yanında ayranla kıvırıp yemek için 75 lira vermem, merkezi bir tek hastane için kullanıyorum, onun dışında saniye başı yanan kırmızı ışığıyla, yaz kış trafiğiyle delirtiyor
Marmaris merkezi de hiç cazip bulmuyorum ama Marmaris çevresindeki deniz kıyısı köyler güzel.
Karadeniz'i hiç demiyorum bile, beğendiğim yerleri var ama havası hep rutubetli, biz yaşlıyız kemikler sızlar diye orayı eledik yoksa Maşukiye tarafları da çok güzeldi.
Aynen öyle oluyoruzŞu yazdığınıza bakarmısınız muhafazakarlarmı şimdi bu kadına laf atıyor? Açık gezince çokmu aydın oluyorsunuz.
Ya bacım sende yerden iki karış yüksek boy var bilgi beceri dağ kadar hay maşallah sanaanam ist da boğazı geç ben dedim Acıbademe zıplayayım çocuk 5 orada başalayacak gibi ordan rahat gider gelir site deniz meniz de yok sırf site aidatı 525 tl dedi ya cüş dedim :)))))
Bu sene biz ailece assos yaptık senin memleketli bayıldı oralara dönerken gezerek geldik Çanakkale de evler uygun siteler güzel aklımız da bakalım olmadı assos balabanlı köyü :))))
Az bileHahahahaha o neydi gıı
Aidatı yine de uygunmuş, 1500-2000 lira aidat isteyen siteler gördü bu gözler, tabii 6 yıl öncesinden bahsediyorum, İstanbul'dan Assos'a giderken Küçükkuyu sahil yolundan giren sapaktan içeri giriyorsanız Kadırga koyu hiç gözünüze çarpmadı mı? Biz tepeden denize bakan yerleri sevdiğimiz için kadırga koyunu beğendik.
O civarlarda olsun denize yakın, dere de olsun yeşilde dersen hem Assos'a yakın hem Altınoluk'tan biraz daha sakin Küçükkuyu Doyran köyü, yabancıların daha fazla olduğu denize de birkaç km mesafesi olabilir diyorsan da Küçükkuyu Yeşilyurt köyü, biraz tuzludur ama Yeşilyurt'ta otantik taş evler bulman olası, hemşehrime köy havası yaşatır, seni de Assos, deniz ve rahat yaşamdan koparmaz.
Çanakkale güzeldir de rüzgarı hiç kesilmez, Çanakkale üstünden döndüğümüz bir gezide 2 dakika mola verelim dedik ceplerime taş doldurup durabileceğim şiddette rüzgar vardı, bu da aklında olsun :)
Gezi rehberine döndüm, neyse yaşadığı şehirden uzaklaşmak isteyenler varsa biraz bilgi vermiş gibi oldum.
Ağzına sağlıkAz bile
Şimdiiik çocuklığu ve gençliği batıkent te geçirmiş biri olarak söz alayımYenimahalle-Demetevler falan o civarlar güzel değil, ben sevmiyorum yani. Batıkent bir nebze daha iyidir oralara kıyasla (yine de o kadar iyi değil Sincan civarından metroyla gelen barzo tipler oluyor), Eryaman'ın da bazı etapları daha güzel.
Şimdiiik çocuklığu ve gençliği batıkent te geçirmiş biri olarak söz alayım
Batıkent chp in ankaradaki kalesidir nasıl AKP Sincan sa
İnsanlar saygılıdır birbirine karışmaz kızlar akşam istediği gibi gezer biride bendim ordan biliyorum
Barzo heryerde var orayı kötü yapmaz meydana oturmaya davet ederim sonra karar verin
Yetişkinliğim Eryaman da geçiyor =) burdan da memnunum 260 dairelik bir sitede oturuyorum çıt çıkmaz maşallah
Heryerde olabilir ama genel olarak iyidirBatıkent'i bilirim ben de, arkadaşlarımın çoğu orada oturuyor. :) Meydanda, Çakırlar'da falan çok oturduk. Genel olarak iyi, ancak iki defa tatsız olay yaşadık gittiğimizde. Polis falan çağırdık, Sincan'dan gelen elemanlarmış. İki kere denk geldiğim için belki önyargım oluşmuş olabilir. Ben Ümitköy taraflarındayım. Eryaman'da da oturan arkadaşlarım var, dediğiniz gibi memnunlar onlar da.
ilk sayfanın dısında yorumlara bakamadım da ben de bu apaçilerden cok rahatsızım. Yahu bakmak var bakmak var. Ben kimseye gözümü dikerek dik dik bakmıyorum. Gerçekten bunu abartanlar var, ben sesimi yükseltip yüzümü ekşiltiyorum bakıslarından haz almadığım gerzeklere. Topluluk içinde yapınca en azından utanmış gibi davranıyorlar, öyle gösteriyorlar yani.
Hele geçen gün arkadaşımla bi sokaktan geçtik internet kafenin önü. Elinde telefon olan bir haylaz, ama ben hissettim ya basıma gelecekleri. Neyse geçtik önlerinden ve benim arkamı dönmemle pisliğin bizi kameraya aldığını görmem bir oldu. üzerimde de arkamı kapatan hırkam, bakkal kombinim. Bir sinirlendim ki dönüp ağzıma geleni saydırdım. Hatta polisi arayacaktım ki içerden birileri çıkıp kızdılar çocuğa.
Bu konularda sehir genellemek cok yanlis. Baslikta cok sacma olmus, konu da oyle. Ne yani simdi biz sizin acinizdan Turkiyenin bi ucunu soylesek oraya mi tasinacaksiniz? Her sehirde oluyor boyle olaylar. Universiteyi sahilde, yerlilein cok rahat giyinebildigi bir yerde okudum. En cok taciz olayini orada gordum ve yasadim malesef. Aksamlari yalnizsam mutlaka takip edilirdim. Yalniz cikamazdik aksamlari. Laf atarlardi ne kadar kapali da olsan acik da olsan niyeti bozuk olanin hedefi haline gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?