- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
Yok yok tesettür falan dinlemiyor millet Allah tan boylu Poslu iyi bı fiziğe sahip değilim bakan olmuyor bana
Ama tesettürlü olup boylu Poslu güzel olan her kadına bakacak dibi düşecek gözle taciz edecek bir yığın erkek var
Onu bunu geçtim açık olan kişiyi kadınlar bile gözle taciz ediyor resmen
Çünkü neden ayipliyorlar sözde ://
Bağcılar gibi değil ama tipik Anadolu mahallesinin biraz daha gelişmişi. Batıkent çok daha iyi.
Ama artık kışlar pek soğuk geçmiyor.
Yani sakın ve soğuk mu :)
kızlar ya Ankara yeni mahalle hakkında bilgisi olan var mı ? Kalıcak yeride buldum ne var gri hava ve soğuk geçen kışları duyunca tam benlik dedim. Ama hiç gitmedim simdi bağcılar gibi olursa diye korkuyorum yok mu bilgisi olan
Kocaeli 41 yalnizNickindeki 47 Kocaeli mi oluyor?
Susmuyorlar da ondan! 40 yıllık komşusu bile olsa Böyle birşey gördüyse şüphelendiyse şikayet eder aman aramızda kalsın kol kırılır yen içinde kalır demez sapıklıktan tiksinirler. Keşke heryer böyle duyarlı olsa aman köylümüzle aramız bozulmasın demese!bende ilk onu düşündüm ama çocuk istismarında 2. sıradaymış çok sasırdım
valla bursanın neresinden rahat diye bahsediyorsun bilemem ama.
bir ilçesinde adını vermeyeyim :) dizlerde etek ve siyah bir tişört giyip çarşıya çıktım, yanımda eşim var, onda da tişört ve bermuda şort. kadını erkeği o kadar dik dik bakıyorlar ki, böyle hani çıplak olursun da üstünü ellerinle örtme ihtiyacı hissedersin ya, bir an kendimi o hareketi yaparken buldum. o kadar rahatsız ediciydi ki kısa sürede eve döndük. ki burası bizim büyüdüğümüz yer yani, eskiden de öyleydi de insan senede bir gitmeye başlayınca böyle garipseyebiliyor.
Ben de şu an senin benzerin bir şehirde yaşıyorum. Yakın zamanda izmire taşınıyorum. Yakın zamanda gittim gördüm. Kimse kimseye bakmıyor. Herkes sakin falan. Koca şehirde tek gergin bendimMerhaba kk üyeleri uzun süredir bu konu hakkında araştırıyorum ama hem çok farklı sonuçlarla karşılaşıyorum hemde kesin eminde olamıyorum sorun su ki ben yasadığım yerde doğru düzgün kot tişörtle bile gezemiyorum 20 dk yol ya 20 dk rahatsız edilmeden yürüyemiyorum laf atan bön bön bakan kaç yaşında herifler kısa bir süre önce hayatımı değiştirme kararı aldım ama bu anlattığımla alakası olmayan sebeplerle yeni bir sehire tasınacağım ben istiyorum ki biliyorum her yerde var ama en az nerde ? cidden çok çektim yardımlarınızı bildiklerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler
Ege de yaşamanız lazım şortlu olmayan garip geliyor burda.Merhaba kk üyeleri uzun süredir bu konu hakkında araştırıyorum ama hem çok farklı sonuçlarla karşılaşıyorum hemde kesin eminde olamıyorum sorun su ki ben yasadığım yerde doğru düzgün kot tişörtle bile gezemiyorum 20 dk yol ya 20 dk rahatsız edilmeden yürüyemiyorum laf atan bön bön bakan kaç yaşında herifler kısa bir süre önce hayatımı değiştirme kararı aldım ama bu anlattığımla alakası olmayan sebeplerle yeni bir sehire tasınacağım ben istiyorum ki biliyorum her yerde var ama en az nerde ? cidden çok çektim yardımlarınızı bildiklerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler
İzmir Karşıyaka Güzelyalı çeşme Seferihisar Bornova Dikili Didim ilçeleri tam yaşanacak yerlerMerhaba kk üyeleri uzun süredir bu konu hakkında araştırıyorum ama hem çok farklı sonuçlarla karşılaşıyorum hemde kesin eminde olamıyorum sorun su ki ben yasadığım yerde doğru düzgün kot tişörtle bile gezemiyorum 20 dk yol ya 20 dk rahatsız edilmeden yürüyemiyorum laf atan bön bön bakan kaç yaşında herifler kısa bir süre önce hayatımı değiştirme kararı aldım ama bu anlattığımla alakası olmayan sebeplerle yeni bir sehire tasınacağım ben istiyorum ki biliyorum her yerde var ama en az nerde ? cidden çok çektim yardımlarınızı bildiklerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler
Fethiye yi seveni severimÇok severim özellikle bakir koylarını ama yazın şehir turist kaynıyor araplar orayı da bulmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?