Oğluna tecavuz Edip öldüren bı şerefsiz pislik vardı kibristada
Ay maalesef evet Rabbim evlatlarımızı korusun amin İzmir güzel bu aradaHer yerde var ama bazı yerlerde bu daha fazla utanç
Başlığı yumuşattım hanımlar.
Konu sahibesi maalesef taciz ve tecavüzün olmadığı bir yer kalmadı gibiher şehrin mutlaka zorlukları oluyor, sorunlar da yaşanıyor ama Ege bölgesi, özellikle kıyı Ege biraz daha iyi, evet maalesef buralarda da olumsuzluklar mevcut, müthiş güvenli, şahane, muhteşem diyemem ama doğma büyüme İstanbul'lu biri olarak büyük şehirlere göre biraz daha iyi diyebilirim.
Açık giyinmek gibi bir derdim de yok Ankara da zaten hep mont palto dedim pantolonla da rahat edemez ./Deniz kenarı olan sıcak memleketleri tercih edebilirsin. Açık giyinen çok olacağından göze batmazsın. Ankara’da yaşayan biri olarak (24 yıldır) tavsiye etmem pek. Eskiden rahattık burada ama artık değişti birçok şey.
hiçbir yer güvenli değil üzgünüm. güvenmeniz gereken tek şey kendi iç güdüleriniz gözlemleriniz. biber gazı ve yakın dövüş sporları tek çaremiz kızlar. akşam yemeğine ya da düğüne müğüne giderken bile yanıma aldığım minnak portföy çantama rujumdan önce biber gazımı koyarım. 4 yıldır farklı farklı dövüş teknikleri öğreniyorum fırsat buldukça kız arkadaşlarımı da gaza getiriyorum beraber gidiyoruz ya da onlara da öğretmeye çalışıyorum bazı temel prensipleri.
biber gazı aldığımda internetten 5 li 6lı halde alırım ve çantamda ve arabada fazladan bir tane daha bulunur mutlaka. şok cihazı ve teleskobik jop da bulunur tabi yanımda gaza ek olarak.
8 cm altı topuklu giymeyen minnoş ruhlu bir insanın ramboya dönüşünün hikayesi gibi oldu bu ama nerede neyle karşılaşırız hiç belli olmuyor.
insan kimseye güvenemiyor bu devirde.
ilk kanı döken başına gelecekleri hak eder diyip bitiriyorum burada.
Marmara bolgesinde misin? sakarya olabilir mi? googleda haberlere baktım korkunc
Sakin ol şampiyon , nickinde 47 var diye öyle dedim.Marmara'da yaşamıyorum ki hem ben " sizin Marmara'nız" falan diyosun.Türkiyenin bir çok ilinde yaşadım Karadeniz hariç.Öyle bir yer istiyorsan Ege'ye git.En az oralarda olur bu dediklerin.Tabii genellemek doğru değil.O çok önemli değil artık alıştım mahalledekilerden
Mardinde değilim ya of neyse ne mardin diye küçümsediğimden değil sadece tamamen farklı uçlardayız ve gitmediğim bir sehir için yorumda bulunmak istemiyorum neden sizin marmaranızda taciz olmuyor benimkinde mi oluyor... diyelim mardindeyim gidenlerden duydum konusurken yüzüne bile bakmıyorlarmış saygıdan ama eledim orayı çok uzakta ve başıma bişey gelse uhuuu
Sakin ol şampiyon , nickinde 47 var diye öyle dedim.Marmara'da yaşamıyorum ki hem ben " sizin Marmara'nız" falan diyosun.Türkiyenin bir çok ilinde yaşadım Karadeniz hariç.Öyle bir yer istiyorsan Ege'ye git.En az oralarda olur bu dediklerin.Tabii genellemek doğru değil.
Değişti evetBen görene kadar başlık mi degisti? "Rahat yaşayacağım bir şehir arıyorum" bence uygun bir başlık.
Bence Secim haritasını aç, kırmızı renkte gordugun yerlerden birine yerleş.
Edirne, İzmir, Eskişehir, Antalya , mersin (ilçeler), Çanakkale vs vs
Vallahi siyasi bir amacım yok ama Türkiye'nin sosyolojik bir gerçeği..
En basitinden İstanbul'un merkezinde bir ilçede oturuyorum, sarı renk. Dediğin gibi etek -askili bluzla çıksam öküz öküz bakan insan çok. Azıcık yürüyüp hemen yandaki kırmızı ilçeye geçince bir anda Paris'e gelmiş gibi oluyorum. Çok rahatım... O yüzden bazı zamanlarda cantama ince bir penye atıyorum, akşam geç saatte dönersem otobüsten inince giyineyim diye
O yüzden seni anlıyorum.
Öte yandan da biz böyle oldukça karşı taraf azmaya devam edecek. Ama o başka bir konu :)
Umarım güzel bir şehre tasinirsin
Sizin kadar olsam bide bende böle pısırık gibi halim oluyor acaba ondan mı hep beni buluyor kendime güvenli yürüsem azalır mı ki aman cidden sokakta yürümekten gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?