Evet bunu hepimiz düşünüyoruz zamanla.ben de annem geldiğinde aynı sei zaman zaman hissettim.bende 3 yıldır sessiz yaşıyorum.ama ondan önce 8 sene de koloni halinde yasadım.yatılı olarak.Yorulmuştum hem bedensel hemde sinirsel olarak.3 senedir yalnızız.ne gelen ne giden.Bir annem geldi 2 ay kaldı zor geldi.İnsan rahata cabuk aılşıyor.ama haksızlık mı evet coook büyük haksızlık canım.
Benim hiç de içim acımıyor!
Bu sadece rahatımıza düşkünlük değil ki..
Belli bir yaşa gelmiş insanların hayatlarında belli sınırları olması gerektiğine inanırım. Mahrem kelimesi bile bence buradan çıkmıştır.
Daha iyi ilişkiler kurmak için yapmamız gereken mesafeyi aşmamak!
Ne kadar sınır o kadar mutluluk!!!
Bunun rahatlıkla alakası yok. İnsanın yalnız kalabilmesi, evinde özgürce yaşayabilmesi en büyük ihtiyaçlarından biridir bence, hele ki bir de çalışıyorsanız. Bütün günün stresinin, yorgunluğunun üstüne eviniz sizin sessizlik ve sakinliğiyle ruhunuzu dinlendirecek mabediniz gibi oluyor. Bu özgürlük gibi bir şey... Biraz kısıtlandığında benim tüm huzurum ve mutluluğum kaçıyor. Ayrıca evin içinde bulunacak herhangi bir üçüncü kişi, benim eşimle olan ilişkilerimi kısıtlamama neden olacak ki, buna birkaç günden fazla katlanmam, sorun çıkarırım.
Belkide düşünmek zorundayız , biz kendimizi düşünmeyince başkası hiç düşünmüyor çünkü ...
Ben bekarım ama anneme bu soruyu yöneltmistim anne allah gecinden versin ama babam olmasa ve biz evli olsak yalnız yasar mıydın demistim ve annemin verdigi cevap; '' ben cocuklarımla yasamak isterim '' olmustu ve gözleri doluvermisti anında cok duygusal zaten..
canım konuyu görünce yazmadan edemedim çünkü şuan bu durumdayım 4 aylık evliyim ve şehir dışına çok uzağa 1200 km uzaklıkta bir yere evlendim annem geldi dün bugün işten geldim yada bir baktım birşeyin yeri değişmiş yada en ufak birşeyden dahi rahatsızlık duyduğumu hisettim dedim kızım ne oluyor annen o senin kendimi hayırsız evlat gibi hisettiğimi düşünürken bu konuyu gördüm , kaç aydır yanlız yaşarken eşim ve ben belli dir düzenimiz varken bu biziim canım annemiz bile olsa aynı evde çok zor ben kendi annemde bu durumu yaşıyorsam ayrın öbürgün kayınvalidem geldiğinde ne olur ne hisederim bilemicem...
annem benim başımın tacı yaşardım annemle hem niye istemiyim ki ben onu istemezsem yarın ilerde de beni evladım istemez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?