rahatına düşkün tembel eşim beni sinir ediyor?yardım

çok haklısın canım
sen bir bayan olarak bu kadar sorumluluk alabiliyorsan bir erkeğin ailesi ve onların geleceği için daha da çok sorumluluk alması gerekir bence
en azından erkek ailesinin rahatı için elinden geleni yapmalı
ben yoruluyorum gibi bir bahane o da 3 saatlik iş için çok komik gerçektenbenneyaptımki

bir insanın 3 saatte pestile dönüp 1 saat bile daha dayanamaması için üzerinden 40 tane çocuk değil 40 tane tır geçmesi gerekir.
hiçbir mesleği hafife almam, her işin kendine göre zorluğu vardır mutlaka.
ama madem o meslek seçildi o zaman onun şartlarına göre çalışacaksın.
eğer maddi sıkıntı varsa sınırlarını zorlayacaksın.

mesela bende işin kolayına kaçıp dışardan defter tutarım daha az emekle daha az ücret kazanırım.
fakat benim paraya ihtiyacım var. ondandır ki her gün 40 tane çocukla değil ama 52 tane izbandut gibi şoförle uğraşıyorum.

mesleğin adı her ne olursa olsun sadece 3 saati mesai başında geçiriliyorsa ben oh ne ala diye bakarım.

eevet cnm haklısın
3 saat su gbi akıp geçer zaten :)
O yüzden bu kızcağız haklı yani,bir erkek işinden şikayet etmemeli, kesinlikle .
Allah yardımcısı olsun

çok haklısın canım
sen bir bayan olarak bu kadar sorumluluk alabiliyorsan bir erkeğin ailesi ve onların geleceği için daha da çok sorumluluk alması gerekir bence
en azından erkek ailesinin rahatı için elinden geleni yapmalı
ben yoruluyorum gibi bir bahane o da 3 saatlik iş için çok komik gerçekten

eevet cnm haklısın
3 saat su gbi akıp geçer zaten :)
O yüzden bu kızcağız haklı yani,bir erkek işinden şikayet etmemeli, kesinlikle .
Allah yardımcısı olsun

anladığınız için saolun ben gerçekten eşimn mesleğiyle ilgili bi şry diyemem çünkü bende eğitimciyim ama ben kadın halimle işim olsa yine aynı şartlarda çalışrım çnkü gelecek kurmak gerek insan doğmamış çocuğnu bile düşünmeli ya evlenmiceksin çocuğun olmucak yada bo sorumlulukları alıyosan gücünü son damlasına kadar kullanıcaksın gerçekten sorumluluk sahibi olmayan bi erkekle yaşamak çok zormuş her gün biraz daha çöktüğümü ve yıprandığımı hisediyorum gençlğimin bi daha gelmiyecek en güzel günlerini yılllarını bunları sorun etmekle yaşıyorum....allahım yardımcı olsun bana......

konuşmayı denesen güzellikle bize anlattığın gibi ona da anlatsan kızmadan sakin sakin

değişir mi dersin?

hangi meslek daha zor yarışmasına döndürmüşsünüz olayı. demek istediğimle sizlerin yazdıkları arasında bir bağlantı yok ki.

arkadaş öğretmen olan ve 3-4 saat derse giren eşinin tüm gün çalışmasını ve daha çok para kazanmasını istiyor. tüm gün çalışmak meslek değiştirmekle eşdeğer (sanırım memde şube müdürü ya da okul müdür-müdür yard filan olmasını istiyor) bunlar birbriinden o kadar farklı işler ki. herkes bunlarla baş edemez. para için huzurundan olması söz konusu. çünkü eşi ne yer değiştirmek ne de daha fazla para kazanmak istemiyor. zorla yaptırmaya kalkarsa işler değişecek.

dışarıdan bakıldığında aa adam daha fazla para kazanabilecekken bunu yapmıyor ne garip denebilir ama öğretmenlikle yöneticilik birbriinden çok farklıdır. arkadaşlarıyla oturup kalkmayı seven birine bunu yap demeye hakkınızın olmadığını, eşinize haklsızlık yaptığınızı ve bunu bir daha düşünmeniz gerektiğini, öz eleştiri yapmazsanız küçüçük bir yerde işinden ve çevresinden memnun olmayan ama bir kaç kuruş daha fazla kazanan bir kocayla baş başa kalacağınızın aşikar olduğunu söylüyorum.

konuyu onaylamam gerektiğini bilmiyordum. onaylayanlara haklısın canım yazmaya devam edin siz

"öğretmek" ne kadar zordur bunu sadece öğretenler anlar.

Son düzenleme:
canım arkadaş galiba ilçeye gidip orda yaşamaktan bahsetmiş yanılmıyorsam öğretmenler ek ders ücreti alır bu ücreti almak için de günde üç saatten fazla derse girmek lazım bir ilçeye gidip haftalık daha fazla ders alıp onun ücretini almak iş değiştirmek olmaz ki

Katılıyorum.

3-4 saatlik nasıl bir işmiş bu. Rahatlığa alışmış heralde .Belli ki yetmiyor, imkanı varken bazı şeyleri düşünüp , hatta sizden önce düşünüp yapması lazımdı. Birkere tembellikten öte sorumluluğunu bilmiyor eşiniz galiba. İnsanın faturasını ödeyecek durumu yoksa bunun farkında olmalı ve daha fazla çalışmalı. Artık bir yuva kurulmuş, yan gelip yatma hakkı yok.

Ne öğretmenler var saatlerce çalışmasına rağmen , üstüne bir de akşam saatlerine kadar özel ders veren kişiler. Bunlardan biri de benim eşim.

Eşiniz fazla salmış kendini. Gereken müdaheleyi yapmak lazım. Eksikleri iyice kafasına sokun. İkiniz adınada ne kadar getirisi olacağını ve neleri göze alacağınızı iyice anlatın.

Türkiye şartlarında 3 saatlık iş ne olursa olsun yorucu bir iş deyildir hangi meslek olursa olsun Bence eşin rahata alışmış zor ikna edersin konuşmakta işe yaramadığına göre

eşinin kapasitesi o kadar, bunu bildiği için hiiiç düzenini bozmak istemiyor.
ne güzel fazla yemeyen içmeyen karı da bulmuş, daha ne zorlıyacak kendini..

en kalender öğretmeni bulmuşsun
valla ne öğretmenler tanıyorum gözünü hırs bürümüş gece bile gel ders ver deseler gider.sırf arabasının modelini yükseltmek için. ..

Canım Allah sana sabır versin benim merak ettiğim eşin bu kadar çalışmaktan hoşlanmazken öğrencilerine çalışmayı, başarıyı nasıl aşılayacak? Bunu sor bakalım eşine ne diyecek..

Müzik öğretmenleri nedense gamsız oluyor fisfisfis

hiç öyle deme bizim bir okulda bir müzik öğretmeni vardı.gece pavyonda şarkı söylüyordu.hafta sonu da barda ,boş ders saatlerinden de geçip arabasında uyuyordu.ama süper lüks arabaya biniyordu ee hakediyordu da.tüm bu işler yetmezmiş gibi bir de bayan öğretmenlere asılıyordukaydirigubbakcemile3

valla bence o böyle gelmiş böyle gider bu şekilde kabullenmekten başka çareniz yok onu ailesi şımartmış bu mesleketn bile şikaye ediyosa artık evde otursa bile çok yorucu der allah kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…