Rahatlamak istiyorum demiş

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
kızlar arkadaşıma demin sevgilisi demiş ki ceydacım şuan pek konuşasım yok beni mazur görür müsün
Ceyda da ben başka şehire gittim diye hemen böyle soğuyacak mı aramız demiş
Sevgilisi de al işte şart mı her zaman konuşmamız ki beni darlıyosun azcık rahat bıraksan tamam sen kafanı dinle desen geçecek tekrar konuşcaz seni çok seviyorum ama üsteleme lütfen sen de kendi işlerini yap biraz rahatlamak istiyorum demiş
Kızın sürekli çocuğu mesaja boğduğunu düşünmeyin sakın sadece akşam vakti oluyo sınava çalıştığı için ceydanın Ve akşam biraz mesaj atabiliyo Normal telefon araması zaten yapmıyolar
Şuan hüngür hüngür ağlıyor kız
Bu konudaki düşünceniz nedir

Mesajla aşk mı yaşanır? Bunun adı ilişki falanda değil.
Bitmiş ilişki kızı cepte görüyor.
Bence Ceyda her yerden engellesin. Hatta telefonunu ortadan yok etsin sınavına hazırlansın.

kızlar arkadaşıma demin sevgilisi demiş ki ceydacım şuan pek konuşasım yok beni mazur görür müsün
Ceyda da ben başka şehire gittim diye hemen böyle soğuyacak mı aramız demiş
Sevgilisi de al işte şart mı her zaman konuşmamız ki beni darlıyosun azcık rahat bıraksan tamam sen kafanı dinle desen geçecek tekrar konuşcaz seni çok seviyorum ama üsteleme lütfen sen de kendi işlerini yap biraz rahatlamak istiyorum demiş
Kızın sürekli çocuğu mesaja boğduğunu düşünmeyin sakın sadece akşam vakti oluyo sınava çalıştığı için ceydanın Ve akşam biraz mesaj atabiliyo Normal telefon araması zaten yapmıyolar
Şuan hüngür hüngür ağlıyor kız
Bu konudaki düşünceniz nedir
Ağlamasın çünkü o çocuk o kıza değer vermiyor belki de sevmiyor.bıraksın çocuğu

Ben de kötü bir şey göremedim.Belki bugün canını sıkan bir olay olmuştur,konuşmak istemiyordur.
Kafası biraz rahatlayınca zaten anlatacaktır.

Uzaklaşabilir bu kişiden tamamen, bol bol rahat bırakılmış, dinlenmiş olur erkek arkadaşı ne güzel :) Arkadaşınız kendisine değer vermeyen biri için boşu boşuna gözyaşlarını akıtmamalı. Umarım bundan sonra kendisine değer veren insanlarla karşılaşır.

Ben anormal bulmadım, bazen insan kendi sessizliginde kalmak istiyor. Bi süre iliskiye ara verelim dememiş ki? Aglayacak ne var bunda?

Bu olay sadece bir kez mi olmuş yoksa cocuk surekli olarak mı boyle davranıyor? Çok sık yasanmıyorsa normal bence. Bazen benimde kimseyle konusasım olmuyo kendimi dinlemek istiyorum biraz.

Adam güzelce suan konusasim yok beni mazur görür müsün demiş daha ne desin dk başı mesajlasmak şart mı yani. Hiç isim var az sonra konuşalım cümlesi kuramayacaksaniz niye konuşuyorsunuz askerlik gibi ilişki bekliyor galiba o Ceyda..
Kendisi de bir sıkıntı veya bir eğlencenin içinde de telefonla zırt pirt mesajlasmak ister mi gerçekten.. ara verelim demeye kadar anlamış bazıları. Abartmayin yahu..

Bütün gün telefonda konuşma yok, akşam mesajlaşmaya başlıyorlar ve adam diyor ki beni bunaltma .. Hım :issiz:

Bu ne ilişkisi acaba ?

Ben sokağın başındaki bakkalla daha çok iletişim kuruyorum. Değişiksiniz :deli:

Ceydoş sal bu adamı bebeğim sınavına çalış demek istiyorum. (:

Insanların bazen kafa dinlemeye,kimseyi görmemeye, kimseyle konusmamaya ihtiyacı olur.
Abes bir durum yok.

Ceydacim,rahat birak çocuğu.
Pardon yani sen Ceydaya söyle o rahat bıraksın
Zaten aglayip sizlamayla geri dönen ya da huyu değişen erkek görmedim ben.

Back
X