Rahatlamaya ihtiyacım var.

Yok akıntım falan ya.
Cidden normalde nasılsam öyleyim.

13 ya da 14. Sayfada:)
Valla çift çizgiyi gördüm ama kan verip katlandı mı stresi yaşamak istemiyorum beklemedeyim.

Çok teşekkür ederim
Hayirli olsun tebrikler :)

Çok sağol :)

Slim ellerimi havaya kaldırıp test yap diyorum

Ellerini hic indirme. Yılbaşı bebesi geliyor. Halay çekelim.

Kabızlık gebelik belirtisi miymis

Hani en olmadı anlamında demiştim ya

Ayy hamile misin slim
Çok sevindim canım tebrik ederim

Yolda olduğunu söylemiştim

Allah sağlıkla kucağına aldirsin inşallah sorunsuz bi hamilelik gecirmen dileğiyle çok sevindim gerçekten bi ara takvim koyup totem bile yapmisligin vardı hatırlıyorum Allah aratmasin

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yaaa kendine bu kadar dert edeceğine altı üstü test yapacaksin su an zaten sıkıntı ediyosun hamile degilsen yine sıkıntı etmeye devam edecekain. Kistin için bitkisel kurler denedin mi bu aradaa

iyotsuztuz gözün aydın sağlıkla kucagınıza alın inşallah eşinin tepkisini merak ettim naptın akşam

Keşke videosunu koyabilsem buraya.
Kutu yaptım ona bi tane. Bebek battaniyeleri, testim, içmek için sakladığımız vodka ve notlar vardı.
Eşim şoke oldu. Panikten arabanın anahtarını kutuya, vodka şişesini cebine koymaya çalıştı. Yapamayınca vodkayı açıp kafaya dikmeye çalıştı. Sonra dedim sen arkadaşlarınla çık kafa dağıt ben de babamda kalayım. Babama bıraktı ama vazgeçti geri aldı. En son gece nasıl sarhoş olmuşsa "ben çocuğumla yatıyorum üç kişiyiz burada heeey" diye nara atıyordu evde.
Sabah kendine gelince kahvaltı hazırlamış, yarım kalıp peynir, 2 bardak süt, 2 yumurta getirdi zorla. O menüye midem kalktı haliyle bulanıyo sanıp sevindi falan.
Evdeki zeka düzeyimiz bayağı düştü bizim.

canım çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah az önce başka bi konuda takvimini gördüm bi bakayım nolmuş deedim

çok ama çok sevindim hayırlı olsun tatlım

Slim cok tebrik ederim arkadasim, konunu okumustum. Simdi hamile oldugunu ogrenince cok sevindim, insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Bende 1 hafta falan daha bekle derim. Ben 6 haftayi gecmisti doktora gittigimde hic hcg yapmadi direk karinda keseyi ve vajinal ultrasonla bebegin kalp atisini dinletti. Biraz beklersen bosuna hcg olcumleri ile ugrasmazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…