Rahatlamaya ihtiyacım var.

yok öyle düşünme. Betası 20 ile başlayan insanlar biliyorum ben. Ben kızıma hamileyken 5 haftalık 7300 falandı. Çok korkmuştum anormal bir şey mi var diye. KK da forumlarda falan en yüksek benim kalıyordu haftama göre. Sonra bir kimyasal yaşadım 21 di ilk öğrendiğim zaman sonra 49 oldu sonra 53 oldu ve düştü. Döllenme zamanına bağlı biraz da.. Mesela benim ilk belirtim göğüslerim olur. Sende var mı anormallik?

Kistiniz büyümüş olabilir ve bu dengenizi sasırtmıs olabilir. Bunun icin doktora gitmelisini, hamilelik icin vs degil kistinizde bi anormallik olup olmadığını öğrenmek için. Bence geciktirmeyin gidin.

kist gebeliğe engelmi diye sorsaydın keşke doktoruna belki değildir ben çok okumuştum

Pko varmıydı sende?
kistin neye sebeb olacagını bılmem test yap

Benim ablamda 4x 4 buyuklugunde kist vardi ve adetleri cok duzensizdi. Suan 2 tane bebisi var.kistin var diye hamile olmayacan diye bist yok hatta kisti olanlara dr hamilelik tavsiye ediyor dogum kisti temisliuomus.bence hamilesin kanka
Degilsende test yaptikyan sonra eger negatif cikarsa sogan kurunu yap kisyi ciddi anlamda yok ediyor

sevgili slim daha önce konu açmıştım belki denk gelmiştir..

bi kere reglim 10 gün gecikti,bebek iskender istiyor deyip kendimi kebapçıya attım.
sonraki ay avm geçişlerinde hamileyim deyip kontorllerden geçmedim elim karnımda dolaştım yine 1 hafta gecikmişti..

her ikisinde de kan testi yaptırdım 1.2 çıktığı halde inanmadım hamile olmadığıma.
5 bitti 6 ya girdik bizde..

doktor en sonunda bana stresten bi ömür çocuk sahibi olamayacaksın eğer bu şekilde devam edersen dedi. gel gör ki hala aynı heyecanla bekliyorum.
dün regl oldum ilk kez gecikmedi hatta erken oldum bugün hamileyken regl olanlar konularında dolaşıyorum.

ben çözemedim bu hamile kalma olayını. gün aksatmadık doktor bi problem gözükmüyor dedi yıllardır 26 günde bir olan reglim artık kafasına göre takılıyor..

düşünmediğiniz an olacak diyen bir sürü insan var belki de doğru söylüyolardır da... acaba düşünmemek için ne yapılır bilmiyorum.

bi öneri olursa bende buradayım.

Büyüyecek mi bekleyelim şimdilik hiçbir şikayetin yok dedi hepsi de. Normalde 3 cm kistte bile fırlayan ca125 bende normal çıkınca beklettiler. Alalım deseler de kaçardım sanırım korktum azıcık da.

Kistin etkisiyle gecikmiş olabilir mi ki. Test yap dicem ama ben yeni test yapıp pozitif gördüm ölmek için çok erken :) eşinden önce sen gidip kan versen istemez misin. Kanda kesin çıkar

Eşimden gizli kan verebilirim ama sorun onun da bulunmak istemesi ve benim kendimi strese sokmak istememem.
Pozitifin hayırlı olsun: )

Ben de zamanı gelince kendiliğinden olur ya kafasında olduğum için saldım zaten. Normal şartlarda üstüne düşmesem o kistten haberim olma şansı yok.

İlk çocuğuma 2.ayda şak diye hamile kaldım.
Şimdiyse 2.çocuk istiyoruz ama 4 aydır tık yok; birazcık daha bekleyelim diyorum ben. :)

Bizim ikinci ayda kimyasal oldu. Dedim en kolaymış bunu yapması. Sonra olmadı. Sana klasik koca karı konuşması yapayım. Bi kere olduysa yine olur.

Ben hiçbir şeyden etkilendiğimi düşünmüyorum aslında.
Ben bu ay folik asit bile almadım pöff olmucak zaten diye ya.

İnşallah hamilesinizdir.
Kistin büyümüş olması da gecikmeye sebep olabilir.En azından ablamda durum buydu.
Zaman geçsin biraz daha test yaparsınız

Zaten olmucak bizim diye geri başladığım sigaraya küfredicem şimdi aklıma gelmişken.

Yaşım daha 25 ya eninde sonunda olur kafasından hiç çıkmadım ben. Hatta hep erken ama istiyorum dedim. Strese de daha yeni girdim ama durum bu mu bilmiyorum.

test yapmadan anlayamayacağına göre için içini kemirip dursun o zaman.en fazla tek çizgi çıkar gerildiğine değmez.yap kurtul bence.

vurulacağımı bile bile bunuda yazdım yaa ne cesaret bendekide

Kötü içerik bildiricem

iyotsuztuz
O ,bu,şu demicem de sadece Allahım hak eden hakkıyla annelik yapacak isteyen herkese versin.
Hayırlı sonuçlarını bekliyorum

Hayırlısı bakalım.
Çok teşekkürler iyi dilekler için.

benim de 6 cm kistim kistim vardı ama hamile kalamadım sendeki gibi bir belirtim de yoktu sadece regl dönemlerinde bacağım ağrırdı o kadar.ama tüp bebek için bence öyle birkaç sene bekleme kist 3 ay takip edilir genelde .küçülmezse kapalı ameliyatla alınıyor ben kistim alındiktan 6 ay sonra hamile kaldım inşallah senin ki hiçbir şeye gerek kalmadan kendiliğinden olur.adet günün 5 gün geçince kan testi yaptır varsa çıkar

Hem güzel hem hayırlı haberler gelsin inşallah...
Ben olsam yapmam test,az daha beklerim.
O pedi çıkar,pişik çok acıtır yav...

Aynı durumu bi 2 yıl önce bn yaşadım canım kürtaj oldum korunmak gerekiyordu hiç korunmadık ama 1 yıl bebeğim olmadı 5 ay adetim gecikmeli geldi her seferinde test yaptım hep negatif hep hüsran bide çevre baskısı kendimi kısır kalmışım gibi konuşuyorlardı bide doktor yumurtalık kisti olduğunu söyledi sol yumurtalıkta iice moral sıfırlandı bizde en son artık ev taşıdık vesaire o arada bn hastalandım grip oldum bi dahiliye uzmanına gittim kan tahlili yapıldı sonuç hamileymişim geçen yıl tam sevgililer gününe denk geldi eşime hediye bebek tulumu aldım not olarak < Baba bn annemin sana sevgililer günü hediyesiyim > yazdım.. Eşim akşam geldi verdim baktı anlamadı sonra anladı bana sarıldı ağlamıştı bi sürü
Gereksiz mi oldu yazdıklarım bilemedim ama inşallah seninde en yakın zaman hayırlı sağlıklı sıhhatli bi bebeğin olur canım ne zaman kafaya takmayı bıraktın o zaman oluyor stresle onu kafaya takarak bebek yapmaya çalışırken olmuyor o iş bnce
Ayrıca çıkar o pedi kız acır pişik krem sür mantar fln olursun mazallah

Slim tatlim cok kafana takma bu cocuk konusunu canim olursa olur zaten sen kendini yiyip bitirme sakin ol
Cok tatlisin ondan yazdim

Sana öneri vereyim o Zaman :)
15 sene gayet düzenli adet gördükten sonra çocuk isteyince adet olmamaya başladım.
70 günü bile buluyordu ve çok sinirim bozuluyordu.
1 sene olunca tedaviye başlamak için hsg filan çektirdim.
Bu arada doktora da gittim tabi pko dediler ama 15 sene 26-27 günde bir gelen adetim gayet düzenliydi, inanmıyorum pko olduğuna.
Neyse ilaçla 2 yumurtam oldu hamile kalamadım.
Sonraki ay hiç yumurta olmadı doktorum aşılamaya yönlendirdi.
Bu arada endokrine gidiyorum endokrin doktorum stres yaptığımı, stres yaparsam iyice hormonların baskılanacağını söyledi, zaten ben de biliyordum yani.
Neyse adet oldum, aşılama pek istemiyordum ama en azından iğneyle yumurta oluşturarak tedavi olmak istiyordum.
Fakülteye yönlendirmişti, bir takım sebeplerden gidemedim, sonra bir takım sebeplerden dolayı çok kızdım ve istemiyorum çocuk filan dedim.
1,5 sene olduydu bu arada.
Normalde de aşırı gün takip etmem ama hiç bakmadım adetin kaçıncı günüymüş bilmem neymiş diye.
Sonra karnım ağrımaya başladı aha dedim oley adet olcam, takvime baktım 28 gün mü ne geçmiş sevindim düzenli gelcek diye.
O adet gelmedi ama :)
Allah'ın izniyle düşünmediğim Zaman olmuş ve gerçekten hiç beklemiyordum.
O yüzden bir sorun da yokmuş, takma kafana, kendini rahat bırakmaya çalış.

adetim şaşmaz, hafif pko olabilirimde olmayabilirimda ,kocam ceketini atsa güya hamile kalacaktım, 1 sene boyunca hiç bi hesap kitapla hamile kalamadım, derken kaldım ama sonuç hüsran tüm ümitlerim bitmişken kürtajdan hemen sonra adetime 4 gün varken ulen yapayım bu testi dedim silik çizgi! derken 14 haftalığım oğlumu bekliyorum.
denemeden bilemezsin test yap.

Regl gecikmesinden önce testte çıkmayabilir ama gecikince çıkar mutlaka.
Ne imkansız denen kişiler hamile kalıyor.
Hamile olma olasılığınız yüksek anlattıklarınıza göre.

Senin ev nerde? Bi test alip geliyorum
5 ay bu kadar strese girmek icin erken degil mi sence?
Etrafinda seni olmadigi icin strese sokan kimse var mi?
Mesela benim esimin kuzeni daha 3 aylik evliyken "doktora git niye cocugunuz olmuyor?" demişti. 3 ayda daha ne kadar sevistik ki be manyak diyesim geldi

çok seviyorum böyle hikayeleri gerçekten çok yazan oldu çevremde de çok söyleyen oluyor işte tüm mesele kafadan atabilmek.. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
bakalım bize ne zaman nasip olacak...

Sen bebek sahibi mi olmak istiyorsun bunun sürpriz şeklinde mi olmasını istiyorsun.
Sonuçta hangi şekliyle olursa olsun hamilelik haberi sürprizdir.Yaşın genç.Çok kasmışsın.Bir süre oluruna bırak rahatla.Ha buügn yapalım ha yumurtam çatladı adet oldum olmadım.Boşver rahatla biraz.

Âmin inşallah. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Daha 5-6 ay olmuş, gerçekten kafaya takma ve fazla hesap yapma yok ovulasyon yok bilmem ne diye.
Rahat ol ve tadını çıkar, gerçekten o Zaman olacak inşallah :)

Olmaz denen olabiliyor demek ki. Sana dua edicem de diyeceğimi bilemedim. Gayırlısıyla kucağına al, çok sağlıklı çok mutlu olun.

ben 2 sene neredeyse gez toz yaptim aklimin ucundan bile gecmedi olursa olur modundaydim pco oldugu icin korunmadim da ama 2 senedir de üstüne düsüyorum her iki durumda da tutturamadim anlayacagin
hayirli haberlerini aliriz insallah
Ben ölümüne istemiyordum. İsteyince de şok.
İnşallah senin de hayırlı haberlerini alırız.

Regl olmadan önce hafif bi göğüs acısı olur ya bir yere çarpınca falan. O var sadece. Onun dışında gayet normalim.

Kistiniz büyümüş olabilir ve bu dengenizi sasırtmıs olabilir. Bunun icin doktora gitmelisini, hamilelik icin vs degil kistinizde bi anormallik olup olmadığını öğrenmek için. Bence geciktirmeyin gidin.

Daha 3 hafta önce gittim ya. 3 ay sonra gel dedi hepsi de.

kist gebeliğe engelmi diye sorsaydın keşke doktoruna belki değildir ben çok okumuştum

Engel değil ama ihtimali biraz düşürür dediler. Hani kesinlikle olmaaaaz değil.

Pko varmıydı sende?
kistin neye sebeb olacagını bılmem test yap

Pko falan yok.
Yapmam test ya haftasonu yapıp pozitifse kutlarım haftaiçi kutlanmaz

Evet hamilelik öneriyor drlar.
Kür falan araştırdım da çikolata kistinde etki görmeyen de çok olunca alternatif tıbbı komple sildim.

Ben de düşünmemek için çok çabaladım. Sonra kist muhabbeti çıkınca hakikaten düşünmedim. Totemi falan da bıraktım. Hatta bana bir şey olmasın ama ok bebek de olmasın diye bencillik de ettim mis gibi.
Yumurtladıgım günden sonra 14. Günde her ihtimalde regl olmam gerekmiyor mu?

Hamile de olabilirsin kistten de gecikmiş olabilir :)

Kist böyle düzenini bozacaksa çok sinirlenirim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…