Rahatlamaya ihtiyacım var.

Sakin Slim sakinnnn, bi 5 gün sonra test yap olur mu,bebeğin de olur gelir burda mızmızlanırsın da lütfen kendini germe

Test yapma canim.
Bence hamile degilsin.
Bilgisi geldi bana
Şaka şaka. Hissim bu sadece

Sigarayı bırakmışken geri başladım ben bide. Bende de bir belirti falan yok. Hayırlısı bakalım.

Biz o stresli aşamalara girmek istemiyoruz ki loch. Bildiğin saldık. Amaaan 2 3 sene sonra gideriz doktora modundayız. O da o zaman gider anca.

kist ile hamile kalabilirsin mesela annem bana hamile kaldığında kist varmış doğum esnasında kist ile birlikte yumurtalığı da alınmış ama üstüne 2 çocuk dha doğurdu annem .

Bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun.

Hesap değil de ovulasyon testi kullanıyordum ben. Ama pozitif çıktığı gün kendimi dinlediğim için belirtileri idrak edebilmiştim.
Belki de k şaşmıştır haklısın

Ben de cok yasadim bunlari. Psikolojiktir bence. Ama insallah gebesindir. Kist varken gebe kalabilirsin ama adet olursan sogan kürü yap benim kistim o kurle gitmisti sukur.

Çok sağol bilgece. Hayırlısı ne ise o olsun.

Eger hamileysen testte reglin 3 gun oncesinde bile cok silikde olsa cikiyor
Kistin nasil bir kistmis? bende de dermoid kist vardi mesela 4 cm onunla hamile kalırsın dediler ama kalamadim tup bebek yapıcaktim drum önce kistini alalim zarari olabilir dedi ameliyat oldum ameliyattan sonrada 5 6 ay geçti yine hamile kalamayinca tup bebekle ilk seferde hamile kaldim canim umarim sen tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırsın

Tiroid için de kist içinde bir başka doktora görünmeni tavsiye ederim, kist şu an fiziki rahatsızlık vermez ama büyüme eğilimli ise silin olabilir, tiroid zaten bebek olmasını engelleyebilecek birsey

Allah gönlüne göre versin insallah

Hamile kalmaktan ümidi kestigim ayda hamile kalmışım.
Sizin gibi negatifleri görmekten, adetim geçmesine ragmen
- "aman bir belirti dahi yok" deyip test yapmayı 6 gun geciktirdim.
Test yapmaya karar verdiğimde tam 5 haftalık hamileydim. Zaten anında 2. Çizgi çıktı.
İmkansız diye birşey yok insanlar kapalı tüplerle bile hamile kalabiliyor.
İnş hamilesinizdir. İçimden de hamiş olduğunuz geçiyor :)

valla ben de eve giderken bi gebelik testi alayım diyorum
3 nisandan beri adet olmadım
sakata geldim galiba bu defa.

yumurtlama günüm olduğunu düşündüğüm günlerde

Biliyordum tabi ama bu ay geç olmuş dedi bende anlamadım valla ne oldu ne bitti de ilk defa başıma geldi bakalım inşallah bir dahaki ay olmaz. Çok yumurtan var dedi bide

iyotsuztuz yani kistin gebeliğe engel olsa idi kimyasalı yaşamazdın.. Değil mi? Testkolik biri olarak reglimin geçmesini hiç beklemedim şimdiye kadar inşallah vardır inş hiç gelmez reglin

Yaw eskiden test mi var dı, kist mi yoktu, annemlerin jenerasyonunda çocuksuz kadın bilmiyorum ben hakkaten.

Sen hiç takma bence. Çocuk diye düşünmeden, taze evliliğinin tadını çıkar diyorum. He zaten mevsimi, illa bişey yapayım diyorsan soğan kürü yap, lahana ye. Detox yani. Toprağa bas.

Son düzenleme:
1- hep düzenli adet olan kadınlarda senede bir ay yada 2 ay gecikme yaşanması mümkün.
2- adet hep düzenli oluyorsa ve gecikmeye başlamışsa bu gelcek hamileliğin habercisi olablirmiş.
3- 1 yıl hamile kalmaya uğraşan bi insan olarak edindiğim bilgiler bunlar ve düzenli adetim son ayalrda hep gecikirdi ben hamileyim dye umutlanırdım sonra üzülürdüm ama 2 ay gecikmeli geldi 3. ay hamile kaldım doğru çıktı 2. madde :))) rahim kendini hazırlıyormuş =:))

Slim ev tasi. Cok ciddiyim kafayi bosaltamayan insanlarin cogu ev tasiyinca sip diye hamile kaliyorlar. Bende ev taşıdım 2 ay sonra hamile kaldim.

Belirti de arama çoğu belirti 6. Haftadan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…