• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlık mı dersiniz

Haklı olduğu yan nedir acaba?
Kendisi sormuş, rahatlık mıdır bunun adı diye.
Kendimce birkaç yorumumdan sonra alıntıladığınız kanıya vardım.
Duygusal eksiliğini maddi harcamalarla kapatmaya çalışıyor.
Eğer bunun farkına varır, bencilliğinden vazgeçerse ekonomik olarak daha rahat bir hayata sahip olabileceği önerilerinde de bulundum.
Çünkü ayağını yorganına uzatmak çok çok öte bir yaşam biçimi edinmiş ve bu harcamaları sebebiyle belki de eşini daha az görüyor.
Adamın ona yetişebilmesi için daha çok çalışması gerek bu da konu sahibinin daha fazla yalnız kalması demek.
Bunun hepsi bir kısır döngü, sorunun temeli bencillik.

Siz haklı bularak ne yaptınız peki?
Nasıl bir fikir verdiniz?
Başka mağazalara da mı bakmasını söylediniz ya da başka indirimleri takip etmesini mi?
Haklı madem...
hayır ben alışveriş yönünden haklı bulmadım zaten ama bu bayanı diğer bir kaç konusundan izliyorum .Okadar çok ezilen kadın okudum ki bu site de bazen üzüldüm bazen sinirlendim bu kadın en azından ezdirmiyor kendini hatta eziyor varsın bir hemcimsimiz de böyle olsun ne çıkar diğer ezen erkeklerin intikamını alır diye komik bir ironi yaptım kendimce .iyi geceler

bu anlatiklarinizin insanin kendi tutumuyla hayataki durusuyla ilgilidir. Bende calisan bir insanim ve bana bahsetiginiz gibi davranilmasina izin verecek biri degilim. Peki cok merak ediyorum konu sahibinin yaptigi nedir, o da bir nevi somurme degilmi madem? Evli degilim ama bana göre evlilik hangi tarafin daha cok baskin oldugu, hangi tarafin öbürünü sömürdügü bir savas degildir. Bana göre cogu beraberligin sorunu birbirine karsi duyulmayan saygidir. Ve tekrar diyorum evet bana göre konu sahibinin yasadigi hayat o kadar bos o kadar s1k1ci ve amacsiz ki yazik yani bosa gecen koca bir ömür.
evli olmadan evliliği asla anlayamazsınız inanın .ben ezilen kadın o kadar çok ki ülkemiz de varsın bu kadın da kocasını ezsin ne çıkar diye duşunmuştum.Evet hayatı son derece de rutin ve bomboş onda hemfikirim sizle ama bu ülkede ki kadınlarımızın en az yüzde ellisi boş yaşıyor üretmiyor düşünmüyor kendini geliştirmiyor maalesef ki durum bu.İyi geceler dilerim

evli olmadan evliliği asla anlayamazsınız inanın .ben ezilen kadın o kadar çok ki ülkemiz de varsın bu kadın da kocasını ezsin ne çıkar diye duşunmuştum.Evet hayatı son derece de rutin ve bomboş onda hemfikirim sizle ama bu ülkede ki kadınlarımızın en az yüzde ellisi boş yaşıyor üretmiyor düşünmüyor kendini geliştirmiyor maalesef ki durum bu.İyi geceler dilerim

Eger evlilik böyle kadin ve erkegin birbirini ezmeye calistigi bir savas ise evlilik denen seye hicbir inancim yok. Karsindakini ezmek demek o insana saygi duymamak demektir. Benim annemi babam gencliginde cok ezmis babaannemin doldurusuna gelerek. Annem tam 7 sene görüsemedi ailesiyle. Simdi o kadar pismanki ikiside, aradan 30 yil gecti suan annem asla kendini ezdirmez ne babama ne babaaneme. Ben arada cikistigimda der ben babaannene böyle yapsaydim diye bende diyorum ben sen degilim diye o da sakin kimseye ezdirme der :).

Eger evlilik böyle kadin ve erkegin birbirini ezmeye calistigi bir savas ise evlilik denen seye hicbir inancim yok. Karsindakini ezmek demek o insana saygi duymamak demektir. Benim annemi babam gencliginde cok ezmis babaannemin doldurusuna gelerek. Annem tam 7 sene görüsemedi ailesiyle. Simdi o kadar pismanki ikiside, aradan 30 yil gecti suan annem asla kendini ezdirmez ne babama ne babaaneme. Ben arada cikistigimda der ben babaannene böyle yapsaydim diye bende diyorum ben sen degilim diye o da sakin kimseye ezdirme der :).
valla insanın ilk evlendiginde ne yasadıgıyla alakalı ben bunun cevabını yazdım 2 3sayfa arkaya git oku kimse tak diye böyle olmuyo yasananlar kadını degistiriyo acıyo mermamet duydusu yavs yavas yok oluyor

valla insanın ilk evlendiginde ne yasadıgıyla alakalı ben bunun cevabını yazdım 2 3sayfa arkaya git oku kimse tak diye böyle olmuyo yasananlar kadını degistiriyo acıyo mermamet duydusu yavs yavas yok oluyor

bende annemden bahsederken bundan bahsetim farkindaysaniz. Böyle olursa ne saygi kalir ne sevgi yani en azindan bu benim düsüncem.

Son düzenleme:
kesınlıkle evlılık senın dusundugun gıbı
oyle olmazsa sorunlu yurur yada yuruyemez zaten
mesela benıım veya esımın parası dıye bırsey yok bızım bı kutumuz var paralar hep ordadır
kımın neye ıhtıyacı varsa ordan alır harcar
1 kere bıle esımın kartı bende olcak harclıgını verırım okadar demedım mesela hıc bu resmen hadsızlıktır
esımde hıc paranı bana versene demedı oda hadsızlıktır
bızde hıc para konusulmaz
evın muhasebecısı ben oldugum ıcın zaten :KK70: aylık kesın gıderler elektrık su dogalgaz gıbı otomatık odemede
gerı kalan paradan bı kısım atıyorum 200 tl hesap kartımızda durur ıkımızde hıc dokunmayız ona
gerı kalan cekılır kutuya konulur
mutfak gıderıde 2 haftada bır yapılır
esımın veya benım ıhtıyacım varsa hep bırbırımıze oncelık tanırız ısteklerımız alınır
1 kere bıle esım olmadan parasını harcamadıım bogazımdan gecmez
dısardan bırsey alıyorsam onada alırım
1 aydır evdeyım hamılelıgım zorluyor iş kendı ısım evdede devam edebıldıgım bı iş
hem ev ısı yapıyorum hem calısıyorum bı kere bıle kendımı köle gıbı hıssetmedım
eşim mutlu oldukca huzurlu oldukca bu ayda bukadar arttırmıssın kız helal valla dedıkce ben mutlu oluyorum
gelecek ıkımızın gelecegı sonucta
sömürücü dusunmedıgınız ıcın sızın adınıza cook sevındım
allahım ınsallah sıze laık bırını karsınıza cıkarır

mesela benıım veya esımın parası dıye bırsey yok bızım bı kutumuz var paralar hep ordadır
1 kere bıle esımın kartı bende olcak harclıgını verırım okadar demedım mesela hıc bu resmen hadsızlıktır
evın muhasebecısı ben oldugum ıcın zaten :KK70: aylık kesın gıderler elektrık su dogalgaz gıbı otomatık odemede
gerı kalan paradan bı kısım atıyorum 200 tl hesap kartımızda durur ıkımızde hıc dokunmayız ona
esımın veya benım ıhtıyacım varsa hep bırbırımıze oncelık tanırız ısteklerımız alınır
1 aydır evdeyım hamılelıgım zorluyor iş kendı ısım evdede devam edebıldıgım bı iş
eşim mutlu oldukca huzurlu oldukca bu ayda bukadar arttırmıssın kız helal valla dedıkce ben mutlu oluyorum

Böyle yorumlari okudukca benimde icim rahatliyor, mutlu oluyorum. Güzel dilekleriniz icin tesekür ederim "ev"lenmek icin evlenmeyi düsünmüyorum zaten. Rabbim yuvanizdan huzurlu, mutlulugu eksik etmesin :)

Böyle yorumlari okudukca benimde icim rahatliyor, mutlu oluyorum. Güzel dilekleriniz icin tesekür ederim "ev"lenmek icin evlenmeyi düsünmüyorum zaten. Rabbim yuvanizdan huzurlu, mutlulugu eksik etmesin :)
amiinn cok tesekkur ederım :KK68:

allah sana dürüst psikolojisi normal istediğin gibi bir eş nasip etsin

maşallah diyelim evliliğinize ama herkesin eşi bu kadar iyi niyetli değil maalesef herşey karşılıklı iyilik yap iyilik bul demişler

Back
X