rahatlık mı dersiniz

kusura bakmada bu dobralik olmuyor canım bildigin gorgusuzluk
görgüsüzlük olan ne benim yorumların kadınların kendilerine deger vermeleriyle ilgili hep kimi diyo kaynanama hergün gidiyrz diyroum gitme esin seni seviyosa orta yolu bulsun kimi diye calısıyorum ama kocam hic biye götürmüyor diyroum sen git burnu sürtülsün zaten 1 kac kere sonra pesindne gelicek yani benim yazılarım hep hemcinslerimi korumak adına

Konu sahibi, maddi imkanlarınız elverdiğince gezin tozun tamam da, ben sizin yerinizde olsam sigortamı öderdim. Bu değirmenin suyu hep böyle akmaz, geleceğe yatırım yapın biraz da. Evde bir şeyler de yapın, satabilirseniz satın, hem bir meşguliyet olur hem de katkı.

o fikirleri hepiniz veriyoruz da nedense seninkiler batiyor

İşte sırf böyle saçma yorumlar yüzünden böyle bir konu açmak istemedim. Neden cevap yazmak yerine yadırgıyorsunuz onu da anlamadım. Sanırım sizin vaktiniz çok herkese verecek daha doğrusu yargılayacak kadar vaktiniz var

Ben. Öğlen yemeğini Paris de akşam yemeğini roma da yiyiyorum...
Alışverişe çıkmıyorum hepsi ayağıma geliyor.iki hizmetçim var biri gündüz vardiya biri gece... Malüm gece canım süt ister falan filan şaka gibi dimi...ah hayaller bide biraz gerçekçi olsaydı
...

Eşimle ikimizde çalışıyoruz ve eşim rejim yapıyor o yuzden akşam evde yemek yemıyor bende genellikle karnımı iş yerınde doyururum evde pek yemek pişmez yani.
Haftaa içi eşim 5 te çıkar bende 6.30 ta benı alır eve geçeriz ben evi azcık toparlanırım. Kedicilerimle oynarım ve çayı ocağa koyarım haftanın 6 gunu kesın yaptıgım ve rutın olan şeyler :) çayımızı içerken sohbet muhabbet. Daha sonra pilates yapmak ıcın diğer odaya gecerım. 1 saat pilatesten sonra banyomu yapıp eşimi ve kedilerımı alıp yatak odasına geçip uyuruz saat 11.00 falan oluyor zten yataktada kedılerle oynadıktan snra uyuruz.
İzin günümü pazar oldugu ıcın o gun olabilğince geç kalkarız genelde 11.oo gibi :) evde guzel bır kahvaltıdan sonra motora atlayıp butun gun gezerız yemegımızı yıyıp eve gelırız :)

Bizde böyleyiz

yaptıgın seyleri yaz bence hayalleri cok ama imkan dahilinde benimkiler bunlar senin hayallerin bunlar galib

yaptıgın seyleri yaz bence hayalleri cok ama imkan dahilinde benimkiler bunlar senin hayallerin bunlar galiba

güzelmiss kedi bakımı zordur evim büyük olsa yada bahceli isterdim bi köpek bakmak husky mesela beni korusun nede olsa kurt .)))

bı elın verdıgını dıger el gormemelı derken ınsanlar
ramazanda oruc tutmayanlar aman tutanlara saygısızlık olmasın derken
ınsanlar cıddı maddı zorluklar yasarken
ben evıme aldıgım bı esyaya bıle sevınmeye heveslenmeye utanırken
hanımın bırı gelıpde ay surda sunu yıyorum burda bunu ıcıyorum
hahay gezıyorum tozuyorum esımın kartına el koydum ona bıle asla vermıyorum hooyytt derse
bızler tarafından degıl de
hayat tarafından linc edılır
sen gıdıp zatturu zutturu yerde kahve ıctıgını soyleyene kadar önumuz kış ıhtıyacı olan bırının evladına kıyafet al mont al
gıt kendıne sıgorta yaptır
yarın bıgun cocugun olursa annemde sagolsun benı dusunmus desın yatırım yap
gezıp tozmanla degıl okudugun kıtapların sayısıyla övün
hayatında en az 1 tane uzmanlık alanın olsun ben bu ısı cok ıyı bılırım dıyecegın
sana hem okumus hem calısmıs hem ev kadını ve anne adayı olarak tavsıyemdır

Gecen kacarak evlendim otobüse bindim gittim dediğin için söyledim. Genelde kacanlarin iki sokak öteye değilde şehir dışına olanlara aliskiniz

güzelmiss kedi bakımı zordur evim büyük olsa yada bahceli isterdim bi köpek bakmak husky mesela beni korusun nede olsa kurt .)))
yoo onlar benım cnım :) blkıde çok benmsedığım ıcın zor gelmıyor evı toplu bırakıyrum eve bı gelıyorum butun çamaşırlarım çoraplarım holde :):) Canlarım ya onlar benm mutlulugum yüzümdekı gulumsemem

Ama bizim kuşumuz var ve çok tatlı ismide joker bende eğer Bahçeli evimiz olursa köpek almayı düşünüyorum çok şahane sevimli oluyorlar

Gecen kacarak evlendim otobüse bindim gittim dediğin için söyledim. Genelde kacanlarin iki sokak öteye değilde şehir dışına olanlara aliskiniz
eee kacarak evlendim herald ebu eve gitmedik esim halalarına götürdü beni 400 km öteye sonra geldik evimize

Bizimde kedimiz vardı 6 ay oluyor Vefat edeli ve çok seviyorduk eve bir neşe katıyor çok sevimliler gerçekten, şuan papağımız var çok da güzel konuşuyor jako cinsi hayvalardan sevgi görmek kadar güzel birşey var mı

cocugum icin birikim zaten yapıyorum konu yine sacma yere gitmesin suan yapabildigim bi birikimim var istesem esim 13 degil 43 lük araba alır ama o paraları vermem esim cünkü onlar gelecegimiz icin ne biriktirsem kar ayrıca konum neydi sen ve senin gibi 2 kisi nereye getirdi burda neler okuyorz bi ayakkabya 400 veren de var kimse onu elestirmez ama ayda 5 kere kahve icmeye giden elestirilır sacmalıyosunuz bence

Birimde kedimi vardı 6 ay oluyor Vedat edeli ve çok seviyorduk eve bir neşe katıyor çok sevimliler gerçekten, şuan papağımız var çok da güzel konuşuyor jako cinsi
Ayy başınız saolsun benımkılerın bırı 1.5 yaşında diğeri 1 yaşında inşallah 10 yıl daha benleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…