- 15 Ekim 2015
- 332
- 153
- 103
- 36
Bizimki fazla yaşadı 17 sene TekirdiAyy başınız saolsun benımkılerın bırı 1.5 yaşında diğeri 1 yaşında inşallah 10 yıl daha benleler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki fazla yaşadı 17 sene TekirdiAyy başınız saolsun benımkılerın bırı 1.5 yaşında diğeri 1 yaşında inşallah 10 yıl daha benleler![]()
ben beni daha iyi tanısınlar ona göre yorum yapsınlar diye detay verdim onlar evlerinden dısarda nasıl zaman geciriyoçar fikir olsun diyeSence neden? Gelip burda marka vere vere anlatırsa normal böyle tepkilercanım sıkılır giderim dışarda bi kahve içerim de diyebilirdi.
Gezdiği bütün yerlerin reklamını yapar gibi bir bir saymış ingliş home falan o ne ya.
Benımkılerde TEKİR :) TEKİR candırBizimki fazla yaşadı 17 sene Tekirdi
Bende çok seviyorum Migros'ta hazır mamalar var sokak kedilerine alıyorum çok Mutlu oluyorlar onları neşeli görünceBenımkılerde TEKİR :) TEKİR candırDaha doğrusu ben butun hayvanları çk aşırı sevıyorum
![]()
Merhana 2 çocuklu evliyimkızlar bilen biliyor ben biraz keyfime düskünüm simdi evli olup cocugu olmayan ve calısmayan bayanların günü nasıl geciyor merak ediyorum
ben yazıyım önce esim vardiyalı calıstıgı icin zaten haftanın 3 günü yemek yapmıyorum
esim aksamları evde olunca canım ne isterse bazen esime yapar kendime spariş ederim
mesela ne biliyim canım kahve isterse hic üsenmem giderim sahildeki starbucks denizin sesini dalga sesini izlerim cevremdede keske senin nesen gibi nesemiz olsa hayat sevincimiz olsa diyolar bilemiyroum ben kendime cok mu deger veriyorum diyorum bazen benden bi tane daha yok diye düsünürüm neden günümü gün etmiyim diyorum
yada haftalık gezmelerimiz olur 1 i günümüz biri kahve keyfi gibi zaten kendi ailem cevrem yakın sık sık gideriz anne teyze hala yengelere kendi arkadaslarım dersen var yine gidip görüstügüm ama cogu evlenince kocasını dinleyen kocasının sözündne cıkmyana tipler oldu maas kartını veren kocasına sormadan bakkala gidemeyen tipler benim de yapım öyle olmadıgı icin pek sık görüsmüyorum iste bi kac kız arkadas ve aile dostları yetiyor gerci
en sevmedigim huyum gene tek basıne yemek yemek esim ise gidince aksam yemegi icin yanlız yiyemiyorum bu yüzden ya cıkıyorum dısarı bi english home yapıyorum neler gelmis bakıyorum ordan gratis ordan bi yemek ordan anneme ugrayıp cay iciyorum eve geliyorum bazende annemde yatıyorum cünkü esim gececi oluyo sabah 8 de geliyo yada
eve söylüyorum ne biliym cocugum yok cesaretimmi yok kendimemi güvenmiyorum bi yanım turist gibi gezmek istiyor al sırtına cantanı peri bacalarındna gir atinada gezz balık mezeleri ye ordan roma yap ask selalesine sırtını dönüp para at dilek tut offff cok kızıyorum kendime bazen cok erken evlendim ask evliligi iste insan kör oluyor
bide sizden dinliyim cocuksuz evli calısmayan hanımların günleri nasıl gecer
Nee onasıl iş?Gerçekmi diyon?Bizim çalışan bayanlar bile maaş kartlarını kocalarına kaptırıyor.Umarım bu adamı rahat ettirirsin:)kredi kartı ve maas kartı bendedir esime vermem aslında
1-10ekım arası ındırım vardı %50 500 tl harcadımBende çok seviyorum Migros'ta hazır mamalar var sokak kedilerine alıyorum çok Mutlu oluyorlar onları neşeli görünce
erkegi cok bos bırakmıcaksın sen her an kontrolde olucan arada sanki bilmiyomus gibi yapıcam aaa arslanım kaplanım dicen ki erkek sahlansın yaptırıan esine isini oda dicek oo karımda bensiz yapamaz yaa aslında erkekler cok cocuk yapılı tabisi hepsi degil ama cogu öyleNee onasıl iş?Gerçekmi diyon?Bizim çalışan bayanlar bile maaş kartlarını kocalarına kaptırıyor.Umarım bu adamı rahat ettirirsin:)
Herkes aynı değildir heralde eşimin maaşı direk bankadakı ortak hesaba benım maaştan kira ayrılır diğeri bende durur lazım olursa kocam alır cuzdanımdanNee onasıl iş?Gerçekmi diyon?Bizim çalışan bayanlar bile maaş kartlarını kocalarına kaptırıyor.Umarım bu adamı rahat ettirirsin:)
valla imkan dahilinde bence biriktiriyorum ama bu maasla bu kadar tabiki isterdim esimim maası 3000 olsa bi eve girsek ama anca bu kadarEşimle ben çalışmiyoruz aileden kalan mallarımiz var aylık 10 bine yakın gelirimiz var ben yinede bu kadar keyif yapmıyorum limoncu:)) eşim kumbarama para atar hergün, onla emeklimi yatırıyorum ayda 800 tl o kdr onun harici eşimdedir ev gecindirme para kartlar. Bunları hiç biyerde yazmadım şimdiye kadar ama senin eşine amele gibi davranıp kendinin patron hayatı yaşaman tuhafima gitti. ( eşine araba aldırmaman, kız kardeşleri mal alcak diye sinirin, kartları, maaş kartlarını eline alman, altunlari kendi adina bankaya koyman starbukslar dışardan siparişler vs aklımda kalanlar bukadari) bu hayat böyle gitmez bence biriktir git emeklini yatır hayat bu.
bende biraz despotluk var uyku uyuyamam para bende olmazsa fazla kontrolcüyümHerkes aynı değildir heralde eşimin maaşı direk bankadakı ortak hesaba benım maaştan kira ayrılır diğeri bende durur lazım olursa kocam alır cuzdanımdan
Canim aylık 300 tl dışardan yiyorum diyosun üstüne 160 daha koy sigortani yatır. Ben iki senedir yatırıyorum eşim boşver toplu öderiz diyo ama ben yinede hayata güvenmiyorum allah nasip etmisken odemek lazım. Eşim 3 bin alıyor diyosun yaslaninca tek emekliyemi kalcaksiniz yatır sende al her ay paranı. Yani ben geleceğe yatırım yapmadan rahat edemiyorum.valla imkan dahilinde bence biriktiriyorum ama bu maasla bu kadar tabiki isterdim esimim maası 3000 olsa bi eve girsek ama anca bu kadar
hmmmbende biraz despotluk var uyku uyuyamam para bende olmazsa fazla kontrolcüyüm
yok keske 3000 asla diyorum 2000 alıyor cnmCanim aylık 300 tl dışardan yiyorum diyosun üstüne 160 daha koy sigortani yatır. Ben iki senedir yatırıyorum eşim boşver toplu öderiz diyo ama ben yinede hayata güvenmiyorum allah nasip etmisken odemek lazım. Eşim 3 bin alıyor diyosun yaslaninca tek emekliyemi kalcaksiniz yatır sende al her ay paranı. Yani ben geleceğe yatırım yapmadan rahat edemiyorum.
Limoncu 2 binlemi bu kadar keyif yapiyosun iyi valla:))yok keske 3000 asla diyorum 2000 alıyor cnm
Sensiz kk olmaz sensiz günümüz geçmez sen olmasan kim böle konular açarparaya pek acıma huyum yok sanırm canım cekerse ne olursa olsun onu almam lazım gece uyuyamam sonra anneme bu yüzden diyorum ki senle yasasam varya ne kar ederim diyroum sırf kendim aylık sanırmm yemek icin 300 veriyorum
calısmak güzel ama ben evliyken calısamam cünkü bekarkende calıstım evliykende
caıstıgım zaman kimseyle ugrasmak istemiyroum gelirken zaten isten yemek olmaz evde ya alırım sparis yada bilemiyorum eve gelincede cayım yada kahvemi alıp the walking dead yada supernatural gibi amerikan dizilerimi izler 11 gibi yatarım ne kocayla ugrasmak isterim nede evle
bekarken calıstım gelirdim 8 de annem zaten bana tepside yemeyi hazırlamıs olurdu yerdim cay koyardı o ara cayımı icer cerezimi yer telefonda takılır yatardım yatagımı bile acmazdım yani annem acardı
yani evliyken pek calısamam gibi geliyo denedim cünkü
Ben de optimuma giderim,bir karamelli mc donalts dondurması kaşıklarım.Sanırım ki dünyanın en zengini benim..Öyle keyif yaparım.
:)