- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
750 kredi2500 lira ile hem ev aliyosun, hem araba aliyosun, hem her gun disardan yiyosun, hem elektrik su cart curt oduyosun, hem altin yapiyosun, hem yuzmeye gidiyosun, hem her gun starbuckstan kahve iciyosun, yol parasi veriyosun, gunlere giriyosun.....vs vs
Sen bence hayallerinle yasiyorsun..
Anladim ben seni...
Bi aylık ödemelerinizi bi yazsana her aksam Nasıl dışardan yıyorsun. En kotu yemek 20 kora bu devirdeneden 2500 az paramı keske 2500 alsak 2000 lira alıyrouz cok sükür geciniyorzu kenarda tabili param var o konu ayrı esim araba icin kredi cekmek zorunda nedne kenardaki parayı veritim o bi yatırıkm borca girmeden mal sahibi olunmaz ne kadar gelirse o kadar gider benim sorum calısmayan bayanların günlerini nasıl gecirdigi buna cvp v
Kafana estiginde starbuckslarda takilmak, ayin neredeyse yarisinda disaridan siparisle yemegi gecistirmek icin, evet az para.neden 2500 az paramı keske 2500 alsak 2000 lira alıyrouz cok sükür geciniyorzu kenarda tabili param var o konu ayrı esim araba icin kredi cekmek zorunda nedne kenardaki parayı veritim o bi yatırıkm borca girmeden mal sahibi olunmaz ne kadar gelirse o kadar gider benim sorum calısmayan bayanların günlerini nasıl gecirdigi buna cvp v
750 kredi
100 elektrik
50 su
200 doğalgaz
500 mutfak masrafı
100 telefon parası :)
Geriye kalanı bi haftasonuna biter zaten
dünyadaki nimetlOlmayalim zaten demi. Ben olamam valla. Bunca sene babam beni bosuna okutmamistir herhalde. Hala kocam okutmak icin cirpiniyor:) saka bi yana,konu sahibinin pek eviyle alakasi da yok. Hani calismiyordur ama kendini evine eaine çocuğuna adar bu da saygin bi istir bana gore. Ben zerre anlamiyorum onun hayata gelis amacini sorgulamayi aklina getiremeyisini.
aman allah korusun korkarım öyle seylerden ben daha kaliteli daha baska ne yapabilirim diye sordumKendinizi hayır işlerine verin, başkalarının dertleriyle dertlenin ve içinde bulunduğunuz rahatlık için sık sık şükredin. Ayrıca ulu orta bu kadar detaylı anlatmayın imkanlarınızı. Hele ki BDV'ye... Nispet yapar gibi algılayıp ah edenler olabilir. "Maşallah" da diyeyim tamam olsun. :)
Ahahhahaha onun da bir kısmı kırpılıp yastık banka koyuluyor :)Bi de 2bin aliyomus. Yani geriye 300 kaliyo o da gün parasi diyelim
Ahahhahaha onun da bir kısmı kırpılıp yastık banka koyuluyor :)
yoo bence degil bi yemek 15 bi kahve 10 haftada 10 gün olsa bana iat hicde degil ayrıca esimin ticket kartı var 700 lira ondanda kullanıyroum arada kahve ve yemekte geciyorKafana estiginde starbuckslarda takilmak, ayin neredeyse yarisinda disaridan siparisle yemegi gecistirmek icin, evet az para.
allahtan faturaları o yazdıgın gibi gelmiyor ayrıca mutfak icin esimin tıcket i var 700 ordan kırpıyorum750 kredi
100 elektrik
50 su
200 doğalgaz
500 mutfak masrafı
100 telefon parası :)
Geriye kalanı bi haftasonuna biter zaten
Esinin ticket i en fazla 150 liradır Ada'm öğle yemeği de mi yemiyorallahtan faturaları o yazdıgın gibi gelmiyor ayrıca mutfak icin esimin tıcket i var 700 ordan kırpıyorum
yurt dısı seyahini esimle yapamam ki dili yok kız kardesimi bekliyorum atansında bi barcelona yapalım diyeya limoncu ben seni çok seviyorum valla konunu görünce bana bi enerji veriyorsun
helal olsun valla kendine değer vermek en güzel şey.
çık gez dolaş ama yurtdısı seyahatini esinle yapmanı öneririm tek yapma bence canım
Limoncunun sturbucksta bi kahveye 15 lira verdiğine inanmayanlar el kaldirsin
ev kayınpederin evet ayrıca kıslık erzak kuru erzak onlarıda almayız biz kayınpederler tüm cocuklarına verir yani kuru tüm bakliyatlar yac seker un cuvalla iste salcalar receller tarhana yufka ne aklına gelirse eve aylık normal alısveris yapıyrouz peynir tereyag abur cubur bid et zaten esim 15 gün yok ee bende 10 gün dısara takılında 1 haftada annemde kalınca geciyor böyleLimoncu sanirim ev kirasi vermiyor,eve cok alisveris yapmiyor oyle yok yazlik ,yok kislik ..Kocasi her gun evde olmadigi icin yemek ,tup,yag,tuz ivir zivir alinmiyor ..Sturbucksa da her gun kostura kostura gitmiyordur ..Yuzme kursu universitelerde ayda 50 liraydi en son ..
Ama ben yine de calismasi ya da evde bir seyler uretmesi taraftariyim tabi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?