rahatlık mı dersiniz

Aman allahım hayallerimdeki hayat.
Bomboş, amaçsız, hiç bişey yapmadan vitrin bakıp kahve içerek koca parasını ezerek geçen günler. Allah herkese nasip etsin.

750 kredi
100 elektrik
50 su
200 doğalgaz
500 mutfak masrafı
100 telefon parası :)

Geriye kalanı bi haftasonuna biter zaten

ya limoncu ben seni çok seviyorum valla konunu görünce bana bi enerji veriyorsun
helal olsun valla kendine değer vermek en güzel şey.
çık gez dolaş ama yurtdısı seyahatini esinle yapmanı öneririm tek yapma bence canım

Ne kadar kendine deger veren bir kadin Disardan yemek soylemeler, kahve icmeler falan. Ben deger vermenin anlamini baska turlu saniyodum. Ayrica sizin amerikan dizinizi yesinler ya ilk defa izledigi diziyle ovunen birisiyle karsi karsiyayim su an ne desem bilemedim.

Bi aylık ödemelerinizi bi yazsana her aksam Nasıl dışardan yıyorsun. En kotu yemek 20 kora bu devirde

Kafana estiginde starbuckslarda takilmak, ayin neredeyse yarisinda disaridan siparisle yemegi gecistirmek icin, evet az para.

dünyadaki nimetl
aman allah korusun korkarım öyle seylerden ben daha kaliteli daha baska ne yapabilirim diye sordum

hayır islerine tabili yazmak istemiyorum yardım ettigim kadar var sükür

Kafana estiginde starbuckslarda takilmak, ayin neredeyse yarisinda disaridan siparisle yemegi gecistirmek icin, evet az para.
yoo bence degil bi yemek 15 bi kahve 10 haftada 10 gün olsa bana iat hicde degil ayrıca esimin ticket kartı var 700 lira ondanda kullanıyroum arada kahve ve yemekte geciyor

Limoncu sanirim ev kirasi vermiyor,eve cok alisveris yapmiyor oyle yok yazlik ,yok kislik ..Kocasi her gun evde olmadigi icin yemek ,tup,yag,tuz ivir zivir alinmiyor ..Sturbucksa da her gun kostura kostura gitmiyordur ..Yuzme kursu universitelerde ayda 50 liraydi en son ..
Ama ben yine de calismasi ya da evde bir seyler uretmesi taraftariyim tabi ..

750 kredi
100 elektrik
50 su
200 doğalgaz
500 mutfak masrafı
100 telefon parası :)

Geriye kalanı bi haftasonuna biter zaten
allahtan faturaları o yazdıgın gibi gelmiyor ayrıca mutfak icin esimin tıcket i var 700 ordan kırpıyorum

yurt dısı seyahini esimle yapamam ki dili yok kız kardesimi bekliyorum atansında bi barcelona yapalım diye

Bak keyfine ya hayat sana güzel.Esin seni böyle kabul ettikten sonra gerisi hikaye aman ya gorende bazılarını aidse care bulmus sanir .

ev kayınpederin evet ayrıca kıslık erzak kuru erzak onlarıda almayız biz kayınpederler tüm cocuklarına verir yani kuru tüm bakliyatlar yac seker un cuvalla iste salcalar receller tarhana yufka ne aklına gelirse eve aylık normal alısveris yapıyrouz peynir tereyag abur cubur bid et zaten esim 15 gün yok ee bende 10 gün dısara takılında 1 haftada annemde kalınca geciyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…