• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlık mı dersiniz

Ya ben mi yanlis biliyorum 2011 de su cok meshur giyim magazasinda reyon yoneticiligi yapmistim 11 lira gunluk ticket hakki vardi :KK64: Simdi de 15 i gecmistir yani illaki 500 u buluyordur ticket ,sodex falan her neyse iste

Witch 15 lira civarı günlük yemek ücretleri. 20 gün üzerinden hesaplansa 300 lira eder. Hadi ayda 10 kez mesai yemeği de alsın 450 lira eder. 700 mümkün değil.

Eşin nerede çalışıyorsa söyle vallahi ben öğretmenlikle falan uğraşmayıp, okulu falan bırakıp gireyim oraya:KK53:
700 tl ticket mı, yahu o para bazılarının maaşı:KK57: 12 saat vardiya diyorsun ya, çoğu işçi inan 10 saatten az çalışmıyor canım ülkemde.

Limoncu sen kacarak evlenip ailenden uzak yere gitmemismiydin. Geçen ki konunda böyle yorumlar yapiyodun şimdi burun burunaymis gibi yazmissin:)) ayriyetten senin kadar para seven bi kadinin ne gezmek için bilete para ne kahveye 15 tl ne dışardan yemek sparisi vercegini sanmiyorum:)) şaka bi yana çok sıkıcı hayatın gerçekten tam bunalımlik

Bide pişman erken evlenmiş.. o koca avlendikten sonra bi huy değistirseydi çıkamazdın. Herkes kendine değer veriyor kendine ya koca tutarsız, ya parası yok,ya yaşam enerjisi....

Limoncu sen kacarak evlenip ailenden uzak yere gitmemismiydin. Geçen ki konunda böyle yorumlar yapiyodun şimdi burun burunaymis gibi yazmissin:)) ayriyetten senin kadar para seven bi kadinin ne gezmek için bilete para ne kahveye 15 tl ne dışardan yemek sparisi vercegini sanmiyorum:)) şaka bi yana çok sıkıcı hayatın gerçekten tam bunalımlik
kacarak evlendim evim aileme yakın sadece belli bi süre küstük sonra barıstık ben hicmi konumda ailemin evi uzak demedim iyi oku lütfen esim gececi zaten haftanın 3 günü ordayım yakın olmada hergün git gel cekilmez

Demi. Bi de kacmadan beyaz esyalari begenip aldirip takside baglatmisti kayinpederine kayinvalidesine:);)hahaah

bu kızlar cazgırlıgına ne diceklerini sasırdıılar adam 12 senedir calısıyo 550 normali mesai kaldıgındada mesai yemekleri yüklenince 700 oluyor normal yani ben turkcelde calısan kuzenim var 1000 tl alıyo mesela süper bisey

Bizimki multinetti marketlerde,restaurantlarda falan geciyordu aslinda cokda iyi oluyordu yani .. keske oyle bisi olsa :KK53:
Her neyse limoncu nerden geldik bu.ticket muhabbetine falan ama anneni de alip camiye kursa bile gidebilirsin,gercekten kurslara gidebilirsin,internet uzerinden satis yapabilirsin,ulaaan hic bir sey yapamiyorsan gercekten gez ya on kere mu gelcen dunyaya salla gitsin :KK45:

ayrıca para toplamak baska canının cektigini almak baska gecenlerde tek bi seye icim acıdı oda labirent alevi f deneyleri filmine gittik esimle 3 d oldugu icin sinema 22 tl di 1 kisi yuh dedim icimden allahtan esim görmedi öderken kredi kartı bendeydi ben ödedim yoksa bi filme 50 lira verdin diye söylenirdi :))) yani hayat güzel yaa yasıcan napıcan baska

Kocamla küstüm bi starbucksa götürmedin beni diye salonda yatıcak pis fakir :63:
kocanın götümesini niye bekliyosun arkadasım sen bi birey degilmisin git kendin beni esim götürmez canım isterse giderim ayrıca dalga konusu degil burası baska kapıya

Back
X