• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahatlık mı, şıklık mı?

Rahatlık mı, şıklık mı?

• Rahatlığım herşeyden önemlidir

OY: 20 58,8%
  • Şıklığım tabiki ayol

OY: 15 44,1%

• Ankete Katılan
    34

MissLaila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.381
10
158
Batman
Evet kızlar size soruyorum; hayatınızın her alanında -kıyafet, ayakkabı, ev dekorasyonu vs-
rahatlığınıza mı dikkat edersiniz, şıklığınıza mı??

şöyle bir seçenek olsa; şık olmaya çalışırken rahatlığımdan asla taviz vermem...şık ama rahatsız şeyleri sevmem...yani ambalajdan çok içerik önemlidir benim için...hem şık hem rahat olunabiliyor (özellikle dekorasyon konusunda)

şöyle bir seçenek olsa; şık olmaya çalışırken rahatlığımdan asla taviz vermem...şık ama rahatsız şeyleri sevmem...yani ambalajdan çok içerik önemlidir benim için...hem şık hem rahat olunabiliyor (özellikle dekorasyon konusunda)

Rahatlığım herşeyden önemlidir şıkkına giriyor zaten dediğiniz şey :34:

Hem rahat hem şık, ikisi bir arada olmalı :16:

Rahat olmalıyım ki istediğim gibi davranabileyim, kasılmayayım.
İnsan rahat bir giyimle de şık olabilir. Bluzdaki bir detay, herhangi bir aksesuar... şık görünmeyi sağlayabilir.
Önemli olan rahatlık bence.

benim rahat olup olmamam önemli karşımdaki insaların göz zevki değil.
ayrıca artık hem rahat hem şık olmak hiç de zor değil artık

Platform topuk çok sevmeme rağmen bi türlü giyemiyorum şıklığı sevmeme rağmen rahatlığım herşeyden önce geliyor ben rahat şık ım :D

giyside büromda kesinlikle şıklık ama evim benim mabedim onda tamamen rahatlık bende sevdıklerımde orda rahat etmeli..

Şıklığı rahatlığa tercih ettiğim oluyor :) ama ikisinin bir arada olması için uğraşıyorum genelde.

Back
X