Rahatsız mı oldu ki :(

Bu aralar biraz abarttığımı devamlı yazdığımı düşünüyorum o yüzden..
Ama içimden geliyor yapıyorum :KK43:
İçinden geldiği gibi devam et bence :) no dramaa ama. O da müsait olduğunda cevaplasın.

Adam eşiniz, ne yaptığı da belli. Hani yeni tanıştığınız biri değil ki, beni sallamıyor mu diye merak edesiniz.

Yemin bile etmiş, yazık.

Bu kadar neden büyüttünüz anlamadım ben bu zamana kadar hep o insan ararken mesaj atarken iyiydi değil mi hep o yapmış siz yapmamışsınız ama o bir akşam cevap yazmamış olay olmuş hiç olmazsa siz ona yazmadığınızda ne hissettiğini bir nebze anlamışsınızdır yani daha yeni yeni yazmaya başlamışsınız onda da hemen tribe girmişsiniz neden yazmasın ki iki tık olsa da uyuyormuş zaten bakmamış sonra da net gitmiş ki net anlık gidebilir arasaydınız en baştan o zaman hemen nasıl davranayım diyecek birşey yok ki insanlık hali sürekli tele bakamayabilir

Bütün konularinizi biliyorum zaten pek muhabbet etmeyen biri galiba eşiniz size ilgisiz geliyodu o yüzden haklısın cnm arasin konussun Wifi çekmiyorsa

Merhabalar hanımlar,

Size bir konuda danışmak istiyorum..
Eşimi sevgililik döneminde,nişanlılık döneminde,evlilik döneminde dahi taki 1 ay önceye kadar öyle hiç arayıp sormazdım, o ararsa cevaplar,mesaj atarsa cevap yazardım..
Ve kendisi benim arayıp sormamamdan şikayet ederdi..

Şu 1 aya yakındır, ben de arıyorum gün içinde en az 1-2 defa, ve mesaj atıyorum saatte bir irtibat halinde olmaya çalışıyorum..
Kendisi şuan yanımda değil, finallere girmek için okuduğu ilde..
Akşam 21 sıralarında mesajlaşmıştık,22 sıralarında tekrar napıyorsun vs yazdım whatsaptan, iki tik oldu mesaj iletildi Yani,ama görmedi kendisi..
10 dk sonra tekrar mesaj attım bu defa tek tik oldu, netini kapatmış yani ..
(Dün hava bozuk olduğu İçin kaldığı yurdun internetinin ve kendi internetinin iyi çekmediğini falan söylemişti)
Ardından mesaj attım normalden , rahatsız olduğunu bilsem yazmazdım gibisinden, hala görmedi ve çaldırdım..

Uyuyormuştu,internetim açıktı, duymamış olayım ne rahatsızlığı tarzında mesaj atmış.
WiFi açıktı çekmemiş,yemin ediyorum doğru söyledim yazmış.. kaldığı yurdun neti az çekiyordu ara ara bunu biliyorum..

Fakat ben yine de kırıldım, 10 dk önceki mesaj çift çizgi olmuşken sonraki iletilmemesi bana neti kapattığını düşündürdü,
Ve şuan kendisine yazmak içimden geldiği halde yazmıyorum, rahatsız olduğunu düşünüyorum..
Tüm gün o yazarsa cevap verdim, ama hiç sen neden yazmıyorsun diye bile sormadı..
Üzüldüm :KK43: sizce nasıl davranayım bu konuda ?
Yani abartabileceğin en son noktadasın.Net sonradan çekmemiş ve o yüzden tek tik olmuş olabilir ardarda mesaj atmak aramak fazla olmamış mı uyuduğunu tahmin edemediniz mi çok büyütüyorsunuz bu takılacak birşey bile değil bu kadar eziyet etmeyin kendinize

Bütün konularinizi biliyorum zaten pek muhabbet etmeyen biri galiba eşiniz size ilgisiz geliyodu o yüzden haklısın cnm arasin konussun Wifi çekmiyorsa

Uyuyormuştu zaten kendisi.
Ben sessizlikten sıkıldığım İçin 1 aydır muhabbet etmeye, eşimle yanımda olmasa bile irtibat halinde olmaya çalışıyordum..
Şuan istediğim halde yazamıyorum mesela, kendisi de neden yazmıyorsun vs demiyor da zaten :( üzgünüm..

Merhabalar hanımlar,

Size bir konuda danışmak istiyorum..
Eşimi sevgililik döneminde,nişanlılık döneminde,evlilik döneminde dahi taki 1 ay önceye kadar öyle hiç arayıp sormazdım, o ararsa cevaplar,mesaj atarsa cevap yazardım..
Ve kendisi benim arayıp sormamamdan şikayet ederdi..

Şu 1 aya yakındır, ben de arıyorum gün içinde en az 1-2 defa, ve mesaj atıyorum saatte bir irtibat halinde olmaya çalışıyorum..
Kendisi şuan yanımda değil, finallere girmek için okuduğu ilde..
Akşam 21 sıralarında mesajlaşmıştık,22 sıralarında tekrar napıyorsun vs yazdım whatsaptan, iki tik oldu mesaj iletildi Yani,ama görmedi kendisi..
10 dk sonra tekrar mesaj attım bu defa tek tik oldu, netini kapatmış yani ..
(Dün hava bozuk olduğu İçin kaldığı yurdun internetinin ve kendi internetinin iyi çekmediğini falan söylemişti)
Ardından mesaj attım normalden , rahatsız olduğunu bilsem yazmazdım gibisinden, hala görmedi ve çaldırdım..

Uyuyormuştu,internetim açıktı, duymamış olayım ne rahatsızlığı tarzında mesaj atmış.
WiFi açıktı çekmemiş,yemin ediyorum doğru söyledim yazmış.. kaldığı yurdun neti az çekiyordu ara ara bunu biliyorum..

Fakat ben yine de kırıldım, 10 dk önceki mesaj çift çizgi olmuşken sonraki iletilmemesi bana neti kapattığını düşündürdü,
Ve şuan kendisine yazmak içimden geldiği halde yazmıyorum, rahatsız olduğunu düşünüyorum..
Tüm gün o yazarsa cevap verdim, ama hiç sen neden yazmıyorsun diye bile sormadı..
Üzüldüm :KK43: sizce nasıl davranayım bu konuda ?
Ben baştaki eşim kelimesini yorumları okurken algıladım. Bildiğin lise tribi yoksa bu.

esinize inanin benim telefonum da oyle oluyor. internet az cekiyorsa bildirimler gelmiuor mesajlar telefonu elime alinca geliyor.

esinize inanin benim telefonum da oyle oluyor. internet az cekiyorsa bildirimler gelmiuor mesajlar telefonu elime alinca geliyor.

Attığım mesajın birisi anında çift tik oldu vhatsapta, 10 dk sonra attığım mesaj tek tik oldu.
Ben de o 10 dk içinde netini kapattı sandım, eşim ise wifi çekmediğini söyledi..
Ama uzun süre çift çizgi olmadı yani birkaç saat.. öyle olabilir mi?

Başlığı ve konuyu okuyunca sevgililiğin başındasınız sandım. Az da değil 2 senelik evliymişsiniz, “rahatsız ettiysem kusura bakma” tribi çok saçma geldi bana.
Ve burda bu kadar kişi size abartıyorsunuz demiş, siz hala kendinizi haklı görüyorsunuz.

Başlığı ve konuyu okuyunca sevgililiğin başındasınız sandım. Az da değil 2 senelik evliymişsiniz, “rahatsız ettiysem kusura bakma” tribi çok saçma geldi bana.
Ve burda bu kadar kişi size abartıyorsunuz demiş, siz hala kendinizi haklı görüyorsunuz.

Haklı görmüyorum.
Neden öyle düşündüğümü açıklıyorum.

İki senelik evliymişsiniz bu tarz tripleri artık bırakın bence , duymamış olabilir , uyuyor olabilir görmüş ama sonra cevap yazmak istemiş de olabilir , uzun süre ulaşamasanız ararsınız açmazsa kaldığı yurdu ararsınız bu kadar büyütülecek bir mesele göremedim ben

içinizden nasıl geçiyorsa öyle davranın. eğer aramak istiyorsanız mutlaka arayın. Gerekirse 10 kere siz arayın veya o aradığında işiniz varsa geri çevirin. Bunlar hiç farketmez. Sitem ermek , trip atmak veya haklı haksız aramak evliliğin düşmanıdır. Sizide eşinizi de yorar. Doğal olun. Doğal olursanız ve birbirinizi olduğu gibi kabul ederseniz evliliğinizin temelleri de sağlam olur.

Back
X