- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Eşim fotoğrafla uğraşıyor daha önce konu acmistim çok duskun fotoğraf işine.eski bir öğrencisi ortaokuldan şimdi güzel sanatlarda okuyormuş.dun onunla gorustu.ogrencisi erkek.fotograf dersleri varmış esimden yardım istedi.esim de yarın onunla bir yerlere çekime gitcek ders verme mahiyetinde.esim diyor ki bana yardımcı lazım bu çocuk da yeri geldiğinde bana yardımcı olacak.bir de eşim çekeceği fotolar için bir model istiyordu ajanslarda modeller oluyormuş ama para odemek de istemiyordu.bu çocuk sınıftan arkadaşım model olabilir demiş.gece ışıklı çekim yapacak kızın yüzünü kullanacaklar.yarin akşam da kızla buluşup çekim yapacaklarmis.b en rahatsız oldum biraz kıskanç bir tip de degilimdir aslında.esime de guvenirim de niye bir üniversite öğrencisiyle çekim yapsın ki.izin vermemeliyim gibi geliyor ama engel olmak da istemem tabi.ne gerek vardı şimdi dedim eşim de ne olacak ya bir kız çocuğu iste bunu mu sorun etceksin diyor .ben rahat edeyim diye üniversite son sınıf öğrencisine kız çocuğu diyor.esim 35 yaşında bu arada.sen böyle kıskanç miydin bilmezdim deyip güldü bana bir de.ben de kiskanmadim tabi sadece gereksiz şeyler yapmaya gerek yok dedim.bir de fotoğrafçılık konusunda gereksiz dememe bozuluyor çok da üstüne gidemedim.bu arada ben de geleyim diyemem çok da güvensiz gibi olcam hem de basitlesmek de istemiyorum.
Çoktan plan da yaptimSen de git. Gezmiş olursun.
işte ya kıskançlık değil de uygun değilmiş gibi geliyorKız da garip para almadan yüzünü kullandirmasini uygun bulmadim
Eşinin tavrını hiç begenmedim
Tamamen yanlış görüyorum
Olayın kıskançlık boyutundan çok etik yanina takıldım
Evet gereksiz denilemez.zaten başarılı da kendisi bu konuda hassas da zaten öyle demek istemiyorumEşinizin hobisine gereksiz demeniz hem hoş bir şey değil, sizi itici yapar hem de eşinizin hobisine daha çok bağlanmasını sağlar. Ki fotoğrafçılar zaten kadını da erkeği de doğadan herhangi bir nesneyi de model olarak alır. Bunun için kıskançlık yapmanız gereksiz bence.
sırf bana iyi göstermek için öyle diyorha ajanstan model, ha üniversiteden farkı ne ki? Ayrıca kız çocuğu değiniz kişi min 22 yaşında yani, ufalsın da cebime girsin, geçenlerde 27 yaş diye konu açan vardı
aynen öyle canım ama eşine güveniyosan da sıkıntı yok, çünkü yapacak adam her türlü yapıyo velhasıl tedbiri de elden bırakmamak gerek neme lazım, şimdiki insanlar bir garip evli bekar namus kavramları pek yokEvet gereksiz denilemez.zaten başarılı da kendisi bu konuda hassas da zaten öyle demek istemiyorum
sırf bana iyi göstermek için öyle diyor
Çoktan plan da yaptim
işte ya kıskançlık değil de uygun değilmiş gibi geliyor
Bence istemezdi.daha önce model bulcam deyince dedim ama sen fotoğrafçı değilsin ki diyorSiz bir erkeğin fotoğrafını çekseniz istermiydi acaba?
Empati en güzel cevap oluyor böyle konularda.
hemen atlamayim dedim ama bu iş devam ederse giderim belkiBence siz de gidin kızla tanışmış olun.
Bu fotoğrafçılık işini karı koca olarak yaptığınızı düşünerek hareket edin.
İşin içinde olursanız rahatsız etmez.
valla gaza geldim :) değil mi ama derdim tam olarak bu.niye böyle bir iş çıkarıyor yaEşinin hobisine saygım var.
Ancak sırf ücret vermemek adına kızin birini model olarak kullanması. ..
Gece çekim yapılması?
Konularınizi biliyorum sonuna kadar haklı buluyorum.
Etik değil...
Uygun değil...
35 yaşında bir öğretmen gibi davranmalı...
Size ailenize söz getirmemeli...
Cok bos seyi takmissiniz. Hem kiskanc degilim guvenirim demissiniz hemde basbayagi kiskaniyorsunuz.Eşim fotoğrafla uğraşıyor daha önce konu acmistim çok duskun fotoğraf işine.eski bir öğrencisi ortaokuldan şimdi güzel sanatlarda okuyormuş.dun onunla gorustu.ogrencisi erkek.fotograf dersleri varmış esimden yardım istedi.esim de yarın onunla bir yerlere çekime gitcek ders verme mahiyetinde.esim diyor ki bana yardımcı lazım bu çocuk da yeri geldiğinde bana yardımcı olacak.bir de eşim çekeceği fotolar için bir model istiyordu ajanslarda modeller oluyormuş ama para odemek de istemiyordu.bu çocuk sınıftan arkadaşım model olabilir demiş.gece ışıklı çekim yapacak kızın yüzünü kullanacaklar.yarin akşam da kızla buluşup çekim yapacaklarmis.b en rahatsız oldum biraz kıskanç bir tip de degilimdir aslında.esime de guvenirim de niye bir üniversite öğrencisiyle çekim yapsın ki.izin vermemeliyim gibi geliyor ama engel olmak da istemem tabi.ne gerek vardı şimdi dedim eşim de ne olacak ya bir kız çocuğu iste bunu mu sorun etceksin diyor .ben rahat edeyim diye üniversite son sınıf öğrencisine kız çocuğu diyor.esim 35 yaşında bu arada.sen böyle kıskanç miydin bilmezdim deyip güldü bana bir de.ben de kiskanmadim tabi sadece gereksiz şeyler yapmaya gerek yok dedim.bir de fotoğrafçılık konusunda gereksiz dememe bozuluyor çok da üstüne gidemedim.bu arada ben de geleyim diyemem çok da güvensiz gibi olcam hem de basitlesmek de istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?