- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Ama işi de değil ki bu tamam çok ilgili ama sartmiydi model kullanmak.hadi kullandı diyelim zaten birşey demiycem de hep buna bağlarsa işi ,bozulurumE adamın işi o siz ne saniyordunuz ki?
mesele cikarmiycam zaten cekinirim bunu yapmaya rezil olcam gibi gelir.sonrasinda ne olacak bakalimöyle yaparlarsa o zaman sorun çıkarırsın. eşin de senin iyiniyetini suistimal etmez umarım. bunları ona söylemen sadece sana duyduğu saygıyı azaltır. sen onun karısısın, daha ikinizin de görmediği bi kız yüzünden mesele çıkarma bence.
İşte fotoğraf sayfalarında falan baya gorustugu insan var kadın erkek.sorun etmiyorum.evet ilk çekiyor böyle yüz yüze.ne bileyim sürekliliğini kabul etmem gibiSeni en iyi ben anlarım. Benimde sözlüm eşin gibi fotografcilikla uğraşıyor. Sozlumu uzun yillar taniyorum birkikteyiz vazgecmedi bu işten. Eşinde vazgecmez saniyorum.
Ozellikle yaz aylarinda cok uğraşıyor. Mezuniyet zamani hele cok yogun.
Kızlarla sosyal medyadan konuşur her dakika nasil yapcaz nasil etcez diye. Telefon numarasini verir. Tek başına gider cekmeye. Birde arkadaşı var bazen onunla gidiyor yardim etsin diye. Şimdi senin eşin anladigim kadariyla ilk defa bir kadini cekicek. Ya ben napayim :)
Ama ben kiskanmiyorum. Nedense o insanlarla konuşması bulusmasi felan bana iş gibi geliyor. Nasil bir kadin dogum uzmanına kadinlarina bakıyorsun diue trip atamaz onunda işi bu hobisi bu diye düşünüyorum. Ama çoğu kadin istemez kaldiramaz Kk da hele :)
Bence sıkıntı yapma ben sozlumun her zaman yaninda olmaya çalışırım bana her şeyi gelip anlatır kizcagim bir sey bile olsa anlatır çünkü durust oldugu icin kizmicagimi bilir bir insanı yalan söylemeye karşindaki insan iter. Kisaca bence sorun degil.
İşte fotoğraf sayfalarında falan baya gorustugu insan var kadın erkek.sorun etmiyorum.evet ilk çekiyor böyle yüz yüze.ne bileyim sürekliliğini kabul etmem gibi
Yok canım ne alaka ben kesin giderdim ! Hem de çayla kekleEşim fotoğrafla uğraşıyor daha önce konu acmistim çok duskun fotoğraf işine.eski bir öğrencisi ortaokuldan şimdi güzel sanatlarda okuyormuş.dun onunla gorustu.ogrencisi erkek.fotograf dersleri varmış esimden yardım istedi.esim de yarın onunla bir yerlere çekime gitcek ders verme mahiyetinde.esim diyor ki bana yardımcı lazım bu çocuk da yeri geldiğinde bana yardımcı olacak.bir de eşim çekeceği fotolar için bir model istiyordu ajanslarda modeller oluyormuş ama para odemek de istemiyordu.bu çocuk sınıftan arkadaşım model olabilir demiş.gece ışıklı çekim yapacak kızın yüzünü kullanacaklar.yarin akşam da kızla buluşup çekim yapacaklarmis.b en rahatsız oldum biraz kıskanç bir tip de degilimdir aslında.esime de guvenirim de niye bir üniversite öğrencisiyle çekim yapsın ki.izin vermemeliyim gibi geliyor ama engel olmak da istemem tabi.ne gerek vardı şimdi dedim eşim de ne olacak ya bir kız çocuğu iste bunu mu sorun etceksin diyor .ben rahat edeyim diye üniversite son sınıf öğrencisine kız çocuğu diyor.esim 35 yaşında bu arada.sen böyle kıskanç miydin bilmezdim deyip güldü bana bir de.ben de kiskanmadim tabi sadece gereksiz şeyler yapmaya gerek yok dedim.bir de fotoğrafçılık konusunda gereksiz dememe bozuluyor çok da üstüne gidemedim.bu arada ben de geleyim diyemem çok da güvensiz gibi olcam hem de basitlesmek de istemiyorum.
evet denemeler oldu benimle de ama kendi aramızda.bu çektiği fotolari dergilere ya da fotoğraf sitelerine falan gönderiyor ben de istemem yani benim olmamiSizi hiç model olarak kullandı mı?
Siz model olun niye model arıyor bi yerlerdemi kullanıyor işini bilmediğimden soruyorum
güveniyorum onda sıkıntı yok.ama böyle uçarı hareketlere gerek yok gibi geliyor.yani işte bana fazla geliyor bu hareketler .modelle çalışmak da güzeldir fotoğrafçı için ama model dediği üniversiteden bir kız yani.bu iş uzar da arkadaş gibi takilirlarsa istemem.Seni uzmek istemem ama eşin canli bir modelle calisinca daha cok zevk alabilir ve devam edebilir. Bazen insanlarda cok uç noktalarda tutkular olabiliyor. Benim bu gözler güvercin tutkusu yüzünden gece gündüz karısını bırakıp çatıda guvercinlerle yatıp kalkan adam gördü. Bu bir tane örnek sadece.
Burda sende yanında git vs diye soylenmis ama kendine saygin varsa yapma bence böyle şeyler.
Bırak eşin hevesini alsın. Sende destek ol ona. Ben yeri geldi kendim kadin musteri ayarladim sözlüme. Sen kiskanmiyorum diyorsun ama fena kiskaniyorsun bu durumda. Hayat arkadaşimiza destek olmamiz gerek bence. Ortada ahlaksizlik yok namussuzluk yok. Yok yere esinizin hevesini kırıp hayallerini yikmaniz sadece aranizda problem esinizin kafasinda hep soru işareti olarak kalabilir. Ben hep derim "çınar ağacı benim cesareti olan gölgesine gelsin otursun " diye. Kendine ve eşine guven.
Ya işte birşey olacak korkusu değil de ne işi var üniversitelilerle.ayari derken onu demek istedim.kendi yas grubundaki bir adam gibi davransa yaBence olacağı varsa olur bunu siz ne yapsanız engelliyemezsiniz
İçinde varsa eşinizin ha şimdi ha başka zaman
Ha bu kızla ha başka kızla zaten olan olur
Güvenip olumlu düşünmekten hatta hiç düşünmemekten başka çare yok gibi
Ayrıca eşimin ayarı değil eşim 35 yaşında kız üniversiteli diyorsunuzda üniversitedeki çoğu kızın çıktığı yaş gurubu bu zaten, daha ilgi uyandırıcı
uzarsa konusmaya baslarim.simdilik işi tatsizlastirmak da istemiyorumKayginizi anliyorum aslinda bu kiz yada baska bir kiz da değil..
Bu olayin sürekli hale gelmesi fikri sizi rahatsiz ediyor.
Esinize guvensizliginiz olmasa bile insan kendine bile kefil olamiyor ki..
O açıdan sizde gezme planlarinizi yapın. alttan alta da esinize devamini istemediğini belirtin.
Evet eminim öyle dedi yoksa nesi cocuk.d emekki benim rahatsız olabileceğimi de dusunmus diyorum.Kız çocuğu mu ? Yani siz kötü düşünmeyin diye öyle söylemiş. Öyle düşündüğünü sanmıyorum. Kızın tek çekileceği yer yuzuyse pek sorun değil gibi geldi. Ama siz de haklısınız
Ben de istedim bir ara ama sırf ona ayıracak vaktim olmuyorki.2 çocuğum var hadi birini geçtim oglum 3 yaşında çok yaramaz.yemek yapmaya vaktim yok ki.bir yandan çalışıyorum yani sadece onun için bir zaman ayiramadim açıkçası.Bence sizde bi makina alın size de öğretsin:) başka çaresi yok. Benim eşimde klip çekicek minili kızlar olacakmış. Klibin benzerini gösterdi bana danslı manslı bişey ama erkeklerde var. arkadaşının amatör klibi. Senaryosu yazılmış yapacak bişey yok. Napalım hobi işte ama benide çağırdı direk ben gelmem dedim. Napıcam soğukta saatlerce. Sizde takmayın bence o kadar. Benim eşimde 29 yaşında ama 22 yaşındakilere çocuk gözüyle bakıyor elbette çocuk değiller ama bakış açısı o. O yaşta kız kardeşi var çünkü.
evet o benim.modelle çalışsın anlamında demedim.evet modele 100 lerce lira veremeyiz.ama model olsa daha uygun olurdu,bunu iş olarak yapmayan bir üniversite öğrencisiyle takılmasını uygun bulmadim,onu demek istedim.kiskancligi inkar etmiyorum evet biraz da kıskandım diyorum ama esas derdim esimin gidip üniversite öğrencileriyle takilmayi normal gormesi.Hatirladigim kadariyla esiniz fotografciligi gercekten cok seviyordu. Bir insanin hobisine tutkusuna "gereksiz seyler yapiyorsun" denmez. Neden bunun onunu kesmek istiyorsunuz surekli?
Bu fotografcilik isinden para kazanmiyor, para harciyor, birseyler almak istiyor diyende sizdiniz sanirim, umarim karistirmiyorum?
Bu sekilde para harcamasini istemiyorken, neden modelle calismiyorda universite ogrencisi oluyor konusuna neden takildiniz simdi?
Israrla kiskanmadiginizi ve esinize guvendiginizi soylediginiz halde uygun olmayan nedir bir ornek verebilir misiniz elle tutulan? (Uygun değil, dogru değil vs. disinda ne dusunuyorsunuz mesele sizce birlikte calisirlarsa ne olacak?)
Kiskanmadiginiz halde nicin cekimler devam ettiginde kizla tanisma geregi hissediyorsunuz yada?
Kiskanmak kotu bisey degil. Bence kendinize durustce bu sorulari cevaplayin derim once.
Ben de istedim bir ara ama sırf ona ayıracak vaktim olmuyorki.2 çocuğum var hadi birini geçtim oglum 3 yaşında çok yaramaz.yemek yapmaya vaktim yok ki.bir yandan çalışıyorum yani sadece onun için bir zaman ayiramadim açıkçası.Bence sizde bi makina alın size de öğretsin:) başka çaresi yok. Benim eşimde klip çekicek minili kızlar olacakmış. Klibin benzerini gösterdi bana danslı manslı bişey ama erkeklerde var. arkadaşının amatör klibi. Senaryosu yazılmış yapacak bişey yok. Napalım hobi işte ama benide çağırdı direk ben gelmem dedim. Napıcam soğukta saatlerce. Sizde takmayın bence o kadar. Benim eşimde 29 yaşında ama 22 yaşındakilere çocuk gözüyle bakıyor elbette çocuk değiller ama bakış açısı o. O yaşta kız kardeşi var çünkü.
evet o benim.modelle çalışsın anlamında demedim.evet modele 100 lerce lira veremeyiz.ama model olsa daha uygun olurdu,bunu iş olarak yapmayan bir üniversite öğrencisiyle takılmasını uygun bulmadim,onu demek istedim.kiskancligi inkar etmiyorum evet biraz da kıskandım diyorum ama esas derdim esimin gidip üniversite öğrencileriyle takilmayi normal gormesi.Hatirladigim kadariyla esiniz fotografciligi gercekten cok seviyordu. Bir insanin hobisine tutkusuna "gereksiz seyler yapiyorsun" denmez. Neden bunun onunu kesmek istiyorsunuz surekli?
Bu fotografcilik isinden para kazanmiyor, para harciyor, birseyler almak istiyor diyende sizdiniz sanirim, umarim karistirmiyorum?
Bu sekilde para harcamasini istemiyorken, neden modelle calismiyorda universite ogrencisi oluyor konusuna neden takildiniz simdi?
Israrla kiskanmadiginizi ve esinize guvendiginizi soylediginiz halde uygun olmayan nedir bir ornek verebilir misiniz elle tutulan? (Uygun değil, dogru değil vs. disinda ne dusunuyorsunuz mesele sizce birlikte calisirlarsa ne olacak?)
Kiskanmadiginiz halde nicin cekimler devam ettiginde kizla tanisma geregi hissediyorsunuz yada?
Kiskanmak kotu bisey degil. Bence kendinize durustce bu sorulari cevaplayin derim once.
Ben de istedim bir ara ama sırf ona ayıracak vaktim olmuyorki.2 çocuğum var hadi birini geçtim oglum 3 yaşında çok yaramaz.yemek yapmaya vaktim yok ki.bir yandan çalışıyorum yani sadece onun için bir zaman ayiramadim açıkçası.
evet o benim.modelle çalışsın anlamında demedim.evet modele 100 lerce lira veremeyiz.ama model olsa daha uygun olurdu,bunu iş olarak yapmayan bir üniversite öğrencisiyle takılmasını uygun bulmadim,onu demek istedim.kiskancligi inkar etmiyorum evet biraz da kıskandım diyorum ama esas derdim esimin gidip üniversite öğrencileriyle takilmayi normal gormesi.
Evet ona takıldığım da doğrudur.hem kıskanma açısından hem de üniversiteli kızla vakit geçirmesini uygun bulmadigimdan.Fotoğrafını cekeceği kişinin, bunu iş olarak yapmasına gerek yok ki. Fotoğrafcılar sadece ajans modellerinin fotograflarını çeker gibi birşey olabilir mi sizce? :) Böyle birşey yok.
Siz daha cok universiteli kizla vakit gecirmesini istemiyorsunuz bence, haklısınız. Benimde cok isteyeceğim birşey olmazdı. Ama işte konu tutku, hobi olunca insan ne dese bilemiyor. Sonucra mutlu oldugu, eglendigi birsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?