rahatsız oldum haklı mıyım bilmem

valla gaza geldim :) değil mi ama derdim tam olarak bu.niye böyle bir iş çıkarıyor ya

Bir çok yorum yazılacak konuna
Derdine odaklan.. Senin için sorun neyse o yöne bak.

Sen de git diyenler oluyor. Bakalım diyorsun..

Basbayagi kıskançlık yapıyorsun diyenler oluyor. Hiç sanmıyorum. Eski konularından biliyorum.

Bırak hobisini yapsın diyenler var. En çok sen destekliyorsun onu unuttun mu bilmem kaç milyarlık makina aldı ses etmedin.

Sen bu işi doğru bulmuyorsun.
Yanlış birseyler var...
Ahlakı değil..
Eşine güvensen dahi kızı tanımıyorsun...
Niye diyorsun niye ya?

Cok bos seyi takmissiniz. Hem kiskanc degilim guvenirim demissiniz hemde basbayagi kiskaniyorsunuz.

Esinizin tutkusunada saygi duyun.
Evet biraz kıskançlık oldu ne diyeyim ama esas derdim yanlis olan davranışları yapması ve normal gormesi
Sen şimdi kiskançlık yapmamışmi oldun..sende git onlarla çekime..

Kiskandiginizi belli etmeden, beraber gitmeyi teklif etmeliydiniz :)
gitme işi geçti artık ama bir daha olursa gitmeliyim.

Belki de sadece kosulsuz guven gerektir.

Tabi onceki durumlarinizi bilmiyorum. Onceden bu konularda sorun yasadiysaniz mimliyse bilemem.

evet bu konuda baya dertliyim ama bu hobiye saygı duymak gerektigini düşünüyorum yanlış şeyler yapmadığı takdirde çünkü başarılı engel olmak istemiyorum.kiskanc biri degilimdir ama kıskançlık olmuştur inkar edemem ama derdim işin uygunsuz olması bunu kabullenemiyor olmam.anladigin için sağol.

Belki de sadece kosulsuz guven gerektir.

Tabi onceki durumlarinizi bilmiyorum. Onceden bu konularda sorun yasadiysaniz mimliyse bilemem.
kızlar konusunda mimli değil guvenilecek bir insan ama bu fotoğraf konusunda mimli diyeyim çok abartiyor,maddi konularda falan baya zorluyor hayatı oldu sanki

eşiniz kızın çıplak fotograflarını falan mı çekecek ki yanlış bulduğunuz durum ne tam olarak? eşinizin bir kadınla çalışmasıysa çok komik. niye kötü niyetlisiniz eşinize karşı? eşinizin başka kadınlarla konuşma, görüşme, birlikte çalışması gibi bir durumu uygun bulmuyorsanız sokağa çıkmasına nasıl dayanabiliyorsunuz? çok gereksiz bir tepki.

bunun güvenle alakası yok toplum olarak öyle bir hale geldikki böyle dusunmen çok normal haklısın hatta tepkin eksik bana göre....gönderme üniversite de insanın aklı beş karis havada oluyo hepimiz yaşadık o zamanları bu işi de seviyo madem versin parasını yapsın ayrıca ille de kadın kiz olmak zorunda değil cocuk resmi çeksin erkek çeksin hiç olmadi seni çeksin daha guzel model mi olur

Bariz kıskançlık var yok filan yapma Setenay abla
Rahatsızlığın doğurduğu bir kıskançlıkta doğal bence
Eşinin aklına karpuz kabuğunu düşürme gizli gizli yap
Kızın adını sanını öğren bir iyice stalkla
Karşındakinin kişiliğini bilmeden de damgalamak doğru değil :)
İçin rahat etsin çekimlere sende git
Onlarda eşinle senin fotoğrafını çeksin

Benim de gsf arkadaslarim var bole durumlarda giden fotograf cekilmesine izin veren cok olur, iclerinde de genelde kotu bir niyet yoktur sadece duruma alisiklardir okuduklari bolum sebebiyle. Ben olsam esimle giderdim neden bsit falan olayim ki gider hem eglenir hemde fikir verirdim kiskanc bir es gibi degil de onun hayallerini destekleyen karisi olarak

Benim anlamadığım şey neden insanların cinsel kimliği olmadan bir araya gelebilecekleri ortak hobileri vs paylasabileceklerini anlamak bu kadar zor kimi için inanın insanlar sevişmeden foto çekebilir spor yapabilir

yok tabi çıplaklık yok da evli çocuklu 35yasindaki adamla o yaştaki kızın bir arada is yapması çok da gerekli değil bence .o eşimin ayarı degil

Beni de yeri gelince çekiyor ama ben işte poz verme konusunda baya kötüyüm zaten.bir de her yerde yayımlanacak fotoda olmak da istemiyorum
stalkla mak ne tam olarak anlamasam da arastiririm belki kızı :) bakalım sonraki zamanlarda giderim şimdi olmuycak artik

Kızlar suna da takiliyorum eşimin ne işi var universitelilerle.tamam belki öğrencisine yardım edeyim dedi ama sürekli arkadaş gibi gorusurse saçma yani onu demek istiyorum.bunlarla belki akşam dışarda hep çekim mi yapacaklar belki bir yerde de oturacaklar.bu iş sürekli devam ederse sinir olurum ayarı mi onların yani üniversitelilerle mi takilacak

öyle yaparlarsa o zaman sorun çıkarırsın. eşin de senin iyiniyetini suistimal etmez umarım. bunları ona söylemen sadece sana duyduğu saygıyı azaltır. sen onun karısısın, daha ikinizin de görmediği bi kız yüzünden mesele çıkarma bence.

Seni en iyi ben anlarım. Benimde sözlüm eşin gibi fotografcilikla uğraşıyor. Sozlumu uzun yillar taniyorum birkikteyiz vazgecmedi bu işten. Eşinde vazgecmez saniyorum.
Ozellikle yaz aylarinda cok uğraşıyor. Mezuniyet zamani hele cok yogun.
Kızlarla sosyal medyadan konuşur her dakika nasil yapcaz nasil etcez diye. Telefon numarasini verir. Tek başına gider cekmeye. Birde arkadaşı var bazen onunla gidiyor yardim etsin diye. Şimdi senin eşin anladigim kadariyla ilk defa bir kadini cekicek. Ya ben napayim :)
Ama ben kiskanmiyorum. Nedense o insanlarla konuşması bulusmasi felan bana iş gibi geliyor. Nasil bir kadin dogum uzmanına kadinlarina bakıyorsun diue trip atamaz onunda işi bu hobisi bu diye düşünüyorum. Ama çoğu kadin istemez kaldiramaz Kk da hele :)
Bence sıkıntı yapma ben sozlumun her zaman yaninda olmaya çalışırım bana her şeyi gelip anlatır kizcagim bir sey bile olsa anlatır çünkü durust oldugu icin kizmicagimi bilir bir insanı yalan söylemeye karşindaki insan iter. Kisaca bence sorun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…