- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
valla gaza geldim :) değil mi ama derdim tam olarak bu.niye böyle bir iş çıkarıyor ya
Evet biraz kıskançlık oldu ne diyeyim ama esas derdim yanlis olan davranışları yapması ve normal gormesiCok bos seyi takmissiniz. Hem kiskanc degilim guvenirim demissiniz hemde basbayagi kiskaniyorsunuz.
Esinizin tutkusunada saygi duyun.
Sen şimdi kiskançlık yapmamışmi oldun..sende git onlarla çekime..
gitme işi geçti artık ama bir daha olursa gitmeliyim.Kiskandiginizi belli etmeden, beraber gitmeyi teklif etmeliydiniz :)
evet bu konuda baya dertliyim ama bu hobiye saygı duymak gerektigini düşünüyorum yanlış şeyler yapmadığı takdirde çünkü başarılı engel olmak istemiyorum.kiskanc biri degilimdir ama kıskançlık olmuştur inkar edemem ama derdim işin uygunsuz olması bunu kabullenemiyor olmam.anladigin için sağol.Bir çok yorum yazılacak konuna
Derdine odaklan.. Senin için sorun neyse o yöne bak.
Sen de git diyenler oluyor. Bakalım diyorsun..
Basbayagi kıskançlık yapıyorsun diyenler oluyor. Hiç sanmıyorum. Eski konularından biliyorum.
Bırak hobisini yapsın diyenler var. En çok sen destekliyorsun onu unuttun mu bilmem kaç milyarlık makina aldı ses etmedin.
Sen bu işi doğru bulmuyorsun.
Yanlış birseyler var...
Ahlakı değil..
Eşine güvensen dahi kızı tanımıyorsun...
Niye diyorsun niye ya?
kızlar konusunda mimli değil guvenilecek bir insan ama bu fotoğraf konusunda mimli diyeyim çok abartiyor,maddi konularda falan baya zorluyor hayatı oldu sankiBelki de sadece kosulsuz guven gerektir.
Tabi onceki durumlarinizi bilmiyorum. Onceden bu konularda sorun yasadiysaniz mimliyse bilemem.
bunun güvenle alakası yok toplum olarak öyle bir hale geldikki böyle dusunmen çok normal haklısın hatta tepkin eksik bana göre....gönderme üniversite de insanın aklı beş karis havada oluyo hepimiz yaşadık o zamanları bu işi de seviyo madem versin parasını yapsın ayrıca ille de kadın kiz olmak zorunda değil cocuk resmi çeksin erkek çeksin hiç olmadi seni çeksin daha guzel model mi olurEşim fotoğrafla uğraşıyor daha önce konu acmistim çok duskun fotoğraf işine.eski bir öğrencisi ortaokuldan şimdi güzel sanatlarda okuyormuş.dun onunla gorustu.ogrencisi erkek.fotograf dersleri varmış esimden yardım istedi.esim de yarın onunla bir yerlere çekime gitcek ders verme mahiyetinde.esim diyor ki bana yardımcı lazım bu çocuk da yeri geldiğinde bana yardımcı olacak.bir de eşim çekeceği fotolar için bir model istiyordu ajanslarda modeller oluyormuş ama para odemek de istemiyordu.bu çocuk sınıftan arkadaşım model olabilir demiş.gece ışıklı çekim yapacak kızın yüzünü kullanacaklar.yarin akşam da kızla buluşup çekim yapacaklarmis.b en rahatsız oldum biraz kıskanç bir tip de degilimdir aslında.esime de guvenirim de niye bir üniversite öğrencisiyle çekim yapsın ki.izin vermemeliyim gibi geliyor ama engel olmak da istemem tabi.ne gerek vardı şimdi dedim eşim de ne olacak ya bir kız çocuğu iste bunu mu sorun etceksin diyor .ben rahat edeyim diye üniversite son sınıf öğrencisine kız çocuğu diyor.esim 35 yaşında bu arada.sen böyle kıskanç miydin bilmezdim deyip güldü bana bir de.ben de kiskanmadim tabi sadece gereksiz şeyler yapmaya gerek yok dedim.bir de fotoğrafçılık konusunda gereksiz dememe bozuluyor çok da üstüne gidemedim.bu arada ben de geleyim diyemem çok da güvensiz gibi olcam hem de basitlesmek de istemiyorum.
Öyle der tabiiBence istemezdi.daha önce model bulcam deyince dedim ama sen fotoğrafçı değilsin ki diyor
hemen atlamayim dedim ama bu iş devam ederse giderim belki
yok tabi çıplaklık yok da evli çocuklu 35yasindaki adamla o yaştaki kızın bir arada is yapması çok da gerekli değil bence .o eşimin ayarı degileşiniz kızın çıplak fotograflarını falan mı çekecek ki yanlış bulduğunuz durum ne tam olarak? eşinizin bir kadınla çalışmasıysa çok komik. niye kötü niyetlisiniz eşinize karşı? eşinizin başka kadınlarla konuşma, görüşme, birlikte çalışması gibi bir durumu uygun bulmuyorsanız sokağa çıkmasına nasıl dayanabiliyorsunuz? çok gereksiz bir tepki.
Beni de yeri gelince çekiyor ama ben işte poz verme konusunda baya kötüyüm zaten.bir de her yerde yayımlanacak fotoda olmak da istemiyorumbunun güvenle alakası yok toplum olarak öyle bir hale geldikki böyle dusunmen çok normal haklısın hatta tepkin eksik bana göre....gönderme üniversite de insanın aklı beş karis havada oluyo hepimiz yaşadık o zamanları bu işi de seviyo madem versin parasını yapsın ayrıca ille de kadın kiz olmak zorunda değil cocuk resmi çeksin erkek çeksin hiç olmadi seni çeksin daha guzel model mi olur
stalkla mak ne tam olarak anlamasam da arastiririm belki kızı :) bakalım sonraki zamanlarda giderim şimdi olmuycak artikBariz kıskançlık var yok filan yapma Setenay abla
Rahatsızlığın doğurduğu bir kıskançlıkta doğal bence
Eşinin aklına karpuz kabuğunu düşürme gizli gizli yap
Kızın adını sanını öğren bir iyice stalkla
Karşındakinin kişiliğini bilmeden de damgalamak doğru değil :)
İçin rahat etsin çekimlere sende git
Onlarda eşinle senin fotoğrafını çeksin
stalkla mak ne tam olarak anlamasam da arastiririm belki kızı :) bakalım sonraki zamanlarda giderim şimdi olmuycak artik
Çok kızda değilim açıkçası eşimin davranisina takildimAraştırmanın bir tık ötesi
Ha sherlock holmes ha sen
Çok ince araştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?