Rahatsız olmakta haksız mıyım?

Adamın aslında istemediğinizi anlaması lazımdı. Bilerek anlamamazlığa yattı belli. Bir sonrakinde çok fena tersleyin rahatsız olduğunuzu anlasın.
Bu tipler de çok tehlikeli aslında. Kafaya takar, adınızı çıkartır veya uğraşır durur. Bilirim bu insanları. Aman kardeşim çok dikkatli ol. Boşluğa gelip de eve de sokma sakın. Ne olur ne olmaz

telefonunu engelle gitsin hem neden telefon nr veriyorsunuz yanlisim varsa kusuruma bakmay sana gelebilecek bütün yollari tikamalisin güler yüzde gösterme yanlis anlamaya meyilli sapik amcaya baska türlü evinde ne huzur ne rahat edersin artik kendini ne sanmissa yasli amca cesaretine diyecek yok demekki azgin yasamis devam etmek istiyor tabiki yüz verirsen

Çok moralim bozuluyor ne yapacağım cidden nerden beni buldu bilmiyorum Babama erkek arkadaşıma da söyleyemiyorum kendim çözeceğim artık
amca siz gidin kendi emsallerinizle cayinizi icin benim bu tür seylerden hoslanmam erkek arkadasimda böyle seylere hos bakmaz yasiniz babam vs dedem yasinizda olsada diye söyleyin

Bence saçma ve komik bir durum. Adam da pek yüzsüzmüş:))) tabii ki çağırmak zorunda değilsiniz. Kibar bir dille geri çevirin. O da rahatlasın siz de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…