- Konu Sahibi agresifkiz
-
Kadın değil amcaKadın onur meselesi yapmış, illa o çaya gelecek.ı
Sinirim bozuldu artık gerçekten inanın anlamıyor sanki. Müsait değilim dedikçe zorluyor güzel dilden anlamıyor.Çok sinir bozucu yahu,
Hiç müsait değilim diyin kusura bakmayın diyin .
Oha ne alaka ya?Kadın değil amca
Evli aslında ama diyorum ki eşi neden muhattap olmuyor o zaman. Söyleyeceğim ilk fırsatta.Amca tek başına mı yaşıyor? Yani çok iyi niyetli değil gibi dikkat edin.Rahatsiz olduğunuzu da kesin dille belirtin ki bir daha cesaret edemesin böyle bir şeye
Eşi gelsin söylesin mesela adam beni neden akşam akşam cepten arıyor. Erkek arkadaşıma söylemiştim ilk söylediklerinde çok sinirlenmişti şimdi söylemek istemiyorum terslik çıkmasın diye korkuyorum açıkçası ama canım çok sıkıldı.Oha ne alaka ya?
Evli aslında ama diyorum ki eşi neden muhattap olmuyor o zaman. Söyleyeceğim ilk fırsatta.
Gördüğümde bunu diyeceğim ben sevmem öyle şeyler diyeceğim kibar dilden anlamadıAy sapık mıdır nedir. Misafir sevmiyorum diyin.
Yüz bulsunlar istemiyorum ve ben cidden sevmem böyle şeyleri.Ya da baştan savmış olmak için eşini tek çağırabilirsin bir gün.
Siz bu dedeyi eşiyle beraber çağırın.Eşi gelsin söylesin mesela adam beni neden akşam akşam cepten arıyor. Erkek arkadaşıma söylemiştim ilk söylediklerinde çok sinirlenmişti şimdi söylemek istemiyorum terslik çıkmasın diye korkuyorum açıkçası ama canım çok sıkıldı.
Evime sokmak istemiyorum açıkçası biraz da tedirgin oldumSiz bu dedeyi eşiyle beraber çağırın.
Yok yok, eşiyle muhabbet kurun çağırın, sevgiliniz de gelsin, çay için beraber güzel güzelEvime sokmak istemiyorum açıkçası biraz da tedirgin oldum
Bunu yaptım bir kere küs müyüz dedi bana cidden artık sabrım taşıyorAmca tehlikeli görünüyor. Pek güven vermedi bana. Ben olsam bi sonraki denk gelişimizde suratım asık şekliyle geçer alakadar olmazdım.
aa şaşırmışBunu yaptım bir kere küs müyüz dedi bana cidden artık sabrım taşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?