Rahatsız olmakta haksız mıyım?

Tek yaşıyorum. Erkek arkadaşım başka şehirde. Başta anlattım ona durumu sinirlendi o yüzden bugünden bahsetmek istemiyorum aynı şekilde babama da
Adam sizin numaranizi nereden biliyor ? Ev sahibinin değil kardeşi sonuçta . Bence numarayı engelleyin . Ararsada geri aramayın .
Bidaha bidaya cay dedigindede müsait değilim diyip geçin . Eğer ev sahibinin gencse uyarması inisteyebilirsiniz . Ama suanki tutumunuz zaten gayet yerinde . Gerekirse yüzüne eve misafir sevmiyorum diyin.

Hayr işin gücünde mi yok taktın çaya tövbe ya

Eşini de kendisini de asla çağırmayın derim yoksa yüz bulup yine gelmek isteyebilir. Direkt ben misafir sevmiyorum demek en iyisi.

Evi bana veren buydu sonrasında kendi ev sahibimle muhattap oldum.

Eşini de kendisini de asla çağırmayın derim yoksa yüz bulup yine gelmek isteyebilir. Direkt ben misafir sevmiyorum demek en iyisi.
Amcaya bak ya kendini kimlere denk görüyor. Çağıracaksın asıl böylesini, tansiyon ilacını elinle vereceksin anlayacak

Ama 2 kere geçiştirmişim neden bu ısrar?
Erkek salaklığı o da bence.
Net konuşmamışsınız, ki dan diye gelme denmez sonuçta.
O da anlamamış.
Bu kadar basit bir şeyi nasıl anlayamıyorlarsa.
Ama kötü niyet olduğunu düşünemedim, aksine incelik yapmaya çalışıyor gibi geldi.

Ama birini bahaneyle arayıp çaya ne zaman davet ediyorsun deme garip değil mi bilmiyorum ya

Ne 8nceligi Allah aşkına birine beni ne zaman çaya davet edeceksin demek ne zaman incelik oldu. Kendi davet etse ok ama beni davet et diye sürekli söylemek üstüne aramak incelik değil okuzluk

Esinize soyleseniz?Ben esime anlatmasam bana kizar.Neden bana demiyorsun der , hic yuz goz olmayin esinizi sokun araya o ifade etsin.Bak bakalim daha sesi cikiyor mu.Malesef dede yasindakk kisilere dahi guven yok artik bu devirde

Ama birini bahaneyle arayıp çaya ne zaman davet ediyorsun deme garip değil mi bilmiyorum ya
Hayır ya net konusmakla falan ilgili değil dayı tam bir Anadolu kurnazi. Senin kibarligindan reddedemediginden inatla beni çaya davet et diyor. Bunlar eski insan sulu götürür susuz getirir. Gayet ne yaptığının farkinda.sen açıkça eve misafir almıyorum de bak 2 gün sonra birini evinde görsün hnai almiyodun der. Direk sizi eve kabul edemem de gec

Evlisiniz sandim pqrdon, evli misiniz?Bence erkek olan ailenizden biri veya yakininiz muhattap olsun.Huylanirim boyle islerden cok.

Aslinda var ya Dan Dun direk soyleyeceksin boyle insamlara ah bizim gibi kibar insanlarin basina gelio hep boyle isler.Ne alaka amca caya davet?Akraba miyiz? Ne isiniz olur benim evimde sizin cay icmek falan!? Size iyi gunler...falan demek gerek de iste...

Sinirim bozuldu artık gerçekten inanın anlamıyor sanki. Müsait değilim dedikçe zorluyor güzel dilden anlamıyor.
Sapık

Ben başka bir sebeb göremiyorum birdahakine suratınızı asıp konuşun kısa ver sert konuşun.

Anlamazsa misafir sevmem diyin sert çıkın aaa ayıp ayol terbiyesiz herif .

Misafir kabul edemiyorum diyip geçiştirin…Ya sapık ya canı sıkılıyor ya da muhtemelen evi merak ediyor dağınık mı düzeni nasıl vs. diye…

Bunu yaptım bir kere küs müyüz dedi bana cidden artık sabrım taşıyor
Amca sizin tek başınıza yaşadığınızı bile bile neden kendini çaya davet ettirme niyetinde anlamadım?Sapık mı?Yoksa yalnızlıktan emekli albay gibi komşulara mı sarıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…