- Konu Sahibi agresifkiz
-
Adam sizin numaranizi nereden biliyor ? Ev sahibinin değil kardeşi sonuçta . Bence numarayı engelleyin . Ararsada geri aramayın .Tek yaşıyorum. Erkek arkadaşım başka şehirde. Başta anlattım ona durumu sinirlendi o yüzden bugünden bahsetmek istemiyorum aynı şekilde babama da
Hayr işin gücünde mi yok taktın çaya tövbe yaBöyle korkup kaçmayın, yoksa kendini sizin ayarınızda görür, naz yapıyor yavru ceylan diye düşünür. Baya gidip yanağından makas alıcan bunun amca naber yaa diyeTansiyon haplarını aldın mı bak ihmal etme diyeceksin falan.
Ama 2 kere geçiştirmişim neden bu ısrar?Çok şaşırdım, ben mi çok safım.
Dümdüz hoşgeldine gelmek istiyorlar işte ya, ne var ki?
Öyle diyeceğim kesinlikleEşini de kendisini de asla çağırmayın derim yoksa yüz bulup yine gelmek isteyebilir. Direkt ben misafir sevmiyorum demek en iyisi.
Evi bana veren buydu sonrasında kendi ev sahibimle muhattap oldum.Adam sizin numaranizi nereden biliyor ? Ev sahibinin değil kardeşi sonuçta . Bence numarayı engelleyin . Ararsada geri aramayın .
Bidaha bidaya cay dedigindede müsait değilim diyip geçin . Eğer ev sahibinin gencse uyarması inisteyebilirsiniz . Ama suanki tutumunuz zaten gayet yerinde . Gerekirse yüzüne eve misafir sevmiyorum diyin.
Amcaya bak ya kendini kimlere denk görüyor. Çağıracaksın asıl böylesini, tansiyon ilacını elinle vereceksin anlayacakEşini de kendisini de asla çağırmayın derim yoksa yüz bulup yine gelmek isteyebilir. Direkt ben misafir sevmiyorum demek en iyisi.
Erkek salaklığı o da bence.Ama 2 kere geçiştirmişim neden bu ısrar?
Ama birini bahaneyle arayıp çaya ne zaman davet ediyorsun deme garip değil mi bilmiyorum yaErkek salaklığı o da bence.
Net konuşmamışsınız, ki dan diye gelme denmez sonuçta.
O da anlamamış.
Bu kadar basit bir şeyi nasıl anlayamıyorlarsa.
Ama kötü niyet olduğunu düşünemedim, aksine incelik yapmaya çalışıyor gibi geldi.
Ne 8nceligi Allah aşkına birine beni ne zaman çaya davet edeceksin demek ne zaman incelik oldu. Kendi davet etse ok ama beni davet et diye sürekli söylemek üstüne aramak incelik değil okuzlukErkek salaklığı o da bence.
Net konuşmamışsınız, ki dan diye gelme denmez sonuçta.
O da anlamamış.
Bu kadar basit bir şeyi nasıl anlayamıyorlarsa.
Ama kötü niyet olduğunu düşünemedim, aksine incelik yapmaya çalışıyor gibi geldi.
Hayır ya net konusmakla falan ilgili değil dayı tam bir Anadolu kurnazi. Senin kibarligindan reddedemediginden inatla beni çaya davet et diyor. Bunlar eski insan sulu götürür susuz getirir. Gayet ne yaptığının farkinda.sen açıkça eve misafir almıyorum de bak 2 gün sonra birini evinde görsün hnai almiyodun der. Direk sizi eve kabul edemem de gecAma birini bahaneyle arayıp çaya ne zaman davet ediyorsun deme garip değil mi bilmiyorum ya
Merak ettim dede de mi bekar . Evli olsa eşi falan söylese gene ok komşuluk istiyor derim ama bekar birinin böyle ısrarcı olması hayra alamet değil mesafeni koruEvi bana veren buydu sonrasında kendi ev sahibimle muhattap oldum.
SapıkSinirim bozuldu artık gerçekten inanın anlamıyor sanki. Müsait değilim dedikçe zorluyor güzel dilden anlamıyor.
Amca sizin tek başınıza yaşadığınızı bile bile neden kendini çaya davet ettirme niyetinde anlamadım?Sapık mı?Yoksa yalnızlıktan emekli albay gibi komşulara mı sarıyor?Bunu yaptım bir kere küs müyüz dedi bana cidden artık sabrım taşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?