Rahatsız olmakta haksız mıyım?

Yalnız mı uasiyorsunuz yoksa evde eşiniz yada sevgiliniz falan var mı ?
Yalnız yasiyorsaniz kesinlikle almayın .
Sürekli gelip gitmek ister , zaten hoslanmamissiniz hiç gerek yok . Eğer evde eşiniz falan vars bayramda bı kapısını çalıp bayramlasin yeter

Tek yaşıyorum. Erkek arkadaşım başka şehirde. Başta anlattım ona durumu sinirlendi o yüzden bugünden bahsetmek istemiyorum aynı şekilde babama da

Ben de olsam işkillenirdim, böylesi bi ısrarı da çok garipsedim bence normal değil; insanın aklına herşey gelebilir.. Evli misiniz bilmiyorum ama acaba eşinizle ailecek tanışmak ve komşuluk ilişkilerine mi girmek istedi? Ancak tek başınıza yaşıyorsanız ben de güvenemem; belki iyi niyetle diyordur onu da şu an bilemezsiniz, çünkü daha yeni taşındınız. Bnece doğrusunu yapıyorsunuz; uzun bir süre gözlemleyin, davet etmeyin; nasıl bir aile nasıl insanlar.. Bir de eşi varken erkeğin teklif etmesini uygun bulmadım; yakışık değil şahsi fikrim.

Amca evli mi öyleyse eşiyle gelsin bir kere belki de ev sahibi kardeşine tembih etmiştir arada yokla evi nasıl kullanıyor diye ondan gelmek istiyordur. Amcanın eşi yoksa ben olsam ben de çağırmazdım ama ne bileyim içim de acıdı acaba çok yalnız bi kap sıcak yemeğe hasret de ondan mı diyor ay ne bileyim dünya çok kötü insanlara yardım bile edemiyoruz devir yüzünden

Evli değilim bekarım sevgilim başka şehirde. Artık uyaracağım zaten çok rahatsız oluyorum.

Sert konuşun ben evime kimseyi sokmam diyip geçin Allah korusun bu amca kötü niyetli olabilir

Evli kendisi. Eşi söylese anlarım ama ne hakla arıyor ki beni 2 kere.

Evli kendisi. Eşi söylese anlarım ama ne hakla arıyor ki beni 2 kere.
Eşi pasif biridir belki , evliyse çok tedirgin olmayın ben de sandım ki amca dul , büyük olasılık kardeşi arada yokla evi kontrol et demiştir amacı odur diye düşünüyorum ama illa da çağırmak zorunda değilsiniz Ev sahibi bile olsa evinize misafir etmek zorunda değilsiniz

Çağırmayacağım zaten ne münasebet yani

Aynen o yüzden büyütmeyeceğim konuyu ama uyaracağım artık
Böyle korkup kaçmayın, yoksa kendini sizin ayarınızda görür, naz yapıyor yavru ceylan diye düşünür. Baya gidip yanağından makas alıcan bunun amca naber yaa diye Tansiyon haplarını aldın mı bak ihmal etme diyeceksin falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…