Rahatsız oluyorum

Yani yoğun olunca o an cevap veremiyorum zaten ama ee yorumlarınız nedir diye soruyo abisi bu seferde
Yorumlariniz nedir diye sormasi cok komik, yani yeni evli bir cift degiller, ustelik evlilikleriyle ilgili yasadiklari da biliniyor, her seferinde oh masallah aman da aman ne yakismissiniz falan denmesini bekliyorlar sanirım.

İcinizden geceni de yazamazsiniz, anladik mutlu oldugunuzu gozumuze sokuyorsunuz da kurtulun bu sucluluk psikolojisinden de diyemezsiniz, en guzeli gormezden gelin arada bir emojiyle gecistirin, ısrarla yorum sorarsa da fazla vaktim yok vatsapla ilgilenmeye deyin gecin, o kizar bu kırılır diye kendimizi zorlayamayız sonucta ozel bir gun degil ki gunluk mutluluk pozlari ve bunu sürekli paylasmalari da anlamsiz.

O gruptaki herkes biliyor siz gibi durumlarını fotograflari atanda dahil.. düzeltmeye calisiyokar anlasılan pismanlık var. Her fotoya yorum yapmasanız bile yanlıs anlasılmamak adına ufak yorumlar yazabilirsin..

En başta böyle bir wp grubu içinde olmazdım.

wp silin gruptan çıkmış olun.birkaç gün sonra yeniden yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…