- 22 Nisan 2016
- 908
- 854
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bazi gebelerin rahim.agzi cidden saglam:)) ilk gebeligimde 38+3 te suyum.patladi 8 saatte dogurdum hizli ilerledi gel gelelim 2.gebeligimde 40 haftada tik yok ne kasilma ne acilma suni ile dogurdum suan 36 dayim 3.gebeligim guya erken dogum riskim vardi dr yat dedi ben her turlu agir isi yaptim ama dogmadiBugun 40+ 2 olduk ama benim kizimin dogmaya niyeti yok 2 gun once gittigimde hic acilmam yoktu malesef bana denenmis acilmayi saglayacak onerilerinizi bekliyorum evde denendigim hicbir yontem olmadi malesef hurma devamli yiyorum sguat yapiyorum sicak dus aliyorum
Benimde ilk kizimda 39+4 dogurdum nisanim gelmisti 8 saat sanci cektim anca 3 cm aciklik vardi sonradan sanci bastirdi kuvvetli 2.5 saatte dogum oldum simdi 2.si bana da erken dogum olur demisti doktorlar mubarek gelmek bilmiyorum hayir bide nts de siddetli sanci cikiyor diyor doktor eee acilma yok ne yapayim dedim normal dogum yapmak istiyorum kendi sancimla suni sanci veya sezeryan istemiyorum rabbim buyuk bizimki keyfine duskun cadi yerinde gayet iyi poposu devamli havada belli icerde rahat degilsin dog artik.kizim diyorum bananisin demiyor rabbim seni de bi avazda kurtarsinCanim bazi gebelerin rahim.agzi cidden saglam:)) ilk gebeligimde 38+3 te suyum.patladi 8 saatte dogurdum hizli ilerledei gel.gelelim 2.gebeligimde 40 haftada tik yok ne kasilma ne.acilma suni ile.dogurdum suan 36 dayim 3.gebeligim guya erken dogum riskim vardi dr yat dedi ben her turlu agir isi yaptim ama dogmadiyani anlicaginiz tamamen bebegin keyfine kalmis
Bende iyi seyler duymuyorum canim korkum ondan malesef bir normal dogumum oldugundan normal istiyorumBazen açılmadı mı açılmıyor ne yaparsan yap. Benimde ilk doğumumda 35 haftada sancılar başladı 37 de ara ara kanamalar başladı. 41.hafta içinde kanamalar ve sancılar arttı. Hastaneye yattım. Hiç bir açılmam yoktu. Birde suni sancı deneyelim dedik. Burayı anlatmıyorum ama bende sonuç acil sezeryan oldu.
Amin insqllah ama kendi sancin gelmezse suni verirler kaldiki suni ve dogal sanci arasinda asiri bir fark yok sezaryen olmaktan.iyidir ki dr nun tavsiyeside bu yonde olacaktir kizlar inatci malesef benim 3 u de kizBenimde ilk kizimda 39+4 dogurdum nisanim gelmisti 8 saat sanci cektim anca 3 cm aciklik vardi sonradan sanci bastirdi kuvvetli 2.5 saatte dogum oldum simdi 2.si bana da erken dogum olur demisti doktorlar mubarek gelmek bilmiyorum hayir bide nts de siddetli sanci cikiyor diyor doktor eee acilma yok ne yapayim dedim normal dogum yapmak istiyorum kendi sancimla suni sanci veya sezeryan istemiyorum rabbim buyuk bizimki keyfine duskun cadi yerinde gayet iyi poposu devamli havada belli icerde rahat degilsin dog artik.kizim diyorum bananisin demiyor rabbim seni de bi avazda kurtarsin
Benim 34 te nst de sancim vardi dr 2.5 hafta yay erken doguracaksin yoksa dedi nerde yatmak birde ustune dunyanin isini yaptim hala hamileyim :))))Benimde ilk kizimda 39+4 dogurdum nisanim gelmisti 8 saat sanci cektim anca 3 cm aciklik vardi sonradan sanci bastirdi kuvvetli 2.5 saatte dogum oldum simdi 2.si bana da erken dogum olur demisti doktorlar mubarek gelmek bilmiyorum hayir bide nts de siddetli sanci cikiyor diyor doktor eee acilma yok ne yapayim dedim normal dogum yapmak istiyorum kendi sancimla suni sanci veya sezeryan istemiyorum rabbim buyuk bizimki keyfine duskun cadi yerinde gayet iyi poposu devamli havada belli icerde rahat degilsin dog artik.kizim diyorum bananisin demiyor rabbim seni de bi avazda kurtarsin
Oy masallah bizim gibi bizde 3 kiz kardesiz bizim bu bebisimize 5.aya kadar erkek dediler sonradan renkli ultrasonda kiz dediler aman saglikli olsunlar da hemde ne inatAmin insqllah ama kendi sancin gelmezse suni verirler kaldiki suni ve dogal sanci arasinda asiri bir fark yok sezaryen olmaktan.iyidir ki dr nun tavsiyeside bu yonde olacaktir kizlar inatci malesef benim 3 u de kiz
Evet bende de kötü bir hikaye var etkilenmeyin diye doğumu anlatmadım. Maalesef işte olmadımı olmuyor. Bende hep normal doğurucam diye direttim. Suni sancıya başlarken de sancım vardı ama gram açılmam yoktu. İnşallah bu da normal olur sağ sağlim alırsınız kucağınıza bende normal olsun çok isterdim.Bende iyi seyler duymuyorum canim korkum ondan malesef bir normal dogumum oldugundan normal istiyorum
Nts oksursen bile sancu olarak cikiyor bende de 1 ay oncesinde de vardi hala tik yok masallahBenim 34 te nst de sancim vardi dr 2.5 hafta yay erken doguracaksin yoksa dedi nerde yatmak birde ustune dunyanin isini yaptim hala hamileyim :))))
Ben 3 kizimida 5 aya kadar erkek biliyordumOy masallah bizim gibi bizde 3 kiz kardesiz bizim bu bebisimize 5.aya kadar erkek dediler sonradan renkli ultrasonda kiz dediler aman saglikli olsunlar da hemde ne inat
Amin insallah canim doktora diyicem zaten acilmam olmazsa o zaman o kadar sanciyi cekmiyeyim sezeryana alsinlar diye bakalim insallah kizim kendi gelmeye karar verirEvet bende de kötü bir hikaye var etkilenmeyin diye doğumu anlatmadım. Maalesef işte olmadımı olmuyor. Bende hep normal doğurucam diye direttim. Suni sancıya başlarken de sancım vardı ama gram açılmam yoktu. İnşallah bu da normal olur sağ sağlim alırsınız kucağınıza bende normal olsun çok isterdim.
Orasi da dogru ilerlemeyecegi varsa olmuyor malesefBen 3 kizimida 5 aya kadar erkek biliyordumendiselenmeyin suni sancinin pek zarari yok.dogumun ilerlemeyecegi varsa zaten dogal sanciylada ilerlemez ben 2 dogumumuda suniyle yaptim sorun yasamadim
Bence sizin bir normal doğumunuz olduğu için suni ile bile olsa açılma olacaktır. Sağlıkla inşallahAmin insallah canim doktora diyicem zaten acilmam olmazsa o zaman o kadar sanciyi cekmiyeyim sezeryana alsinlar diye bakalim insallah kizim kendi gelmeye karar verir
Insallah olur muayeneye gittigimde bi umuT acilmam var diye bekledim hatta doktor muayene edince agri yada aci hissetmedim aha dedim keain acilma var ama malesef dedi 5 dk sonra bir bayan geldi sanci cekiyor bide ilk hamileligiymis muayene ettiler 8 cm aciklik var dedi allahim ne ozendim ne ozendim dedim en fazla 1 saate dogururBence sizin bir normal doğumunuz olduğu için suni ile bile olsa açılma olacaktır. Sağlıkla inşallah![]()
Ne kadar güzel ya hızlıca doğum benim kuzenimde öyle hastaneye gittiğinde 10 cm üzerinde açılması varmış. Hemen doğurdu. İnşallah olacaktır sizinde şuan içerde rahat heralde gelir yakındaInsallah olur muayeneye gittigimde bi umuT acilmam var diye bekledim hatta doktor muayene edince agri yada aci hissetmedim aha dedim keain acilma var ama malesef dedi 5 dk sonra bir bayan geldi sanci cekiyor bide ilk hamileligiymis muayene ettiler 8 cm aciklik var dedi allahim ne ozendim ne ozendim dedim en fazla 1 saate dogurur
Cok rahat mubarek 2 haftadir genital bolgeme cok baski yapiyor cikis yolunu bulamadu herhaldeNe kadar güzel ya hızlıca doğum benim kuzenimde öyle hastaneye gittiğinde 10 cm üzerinde açılması varmış. Hemen doğurdu. İnşallah olacaktır sizinde şuan içerde rahat heralde gelir yakında![]()
Evet valla çok şanslıydıCok rahat mubarek 2 haftadir genital bolgeme cok baski yapiyor cikis yolunu bulamadu herhaldeay ne guzel kuzenin sansliymis bende sanci olursu son ana kadar evde kalicam hastane strese sokuyor insani
Neden malesef dediniz? Benim de kafam karışık normal mi yapsam sezeryan mi yapsam diye normalden pişman mısınızBende iyi seyler duymuyorum canim korkum ondan malesef bir normal dogumum oldugundan normal istiyorum
Hayir tam tersi normal istiyorum kesinlikle 1 normal dogumum varken 2.cisi de normal olsub istiyorum sezeryan kiminin iyi geciyor hemen iyilesende var gec toparlayanda gerci normalde oyle biraz bunye meselesu sanirimNeden malesef dediniz? Benim de kafam karışık normal mi yapsam sezeryan mi yapsam diye normalden pişman mısınız