Inşallah hepimiz sağ sağlim şu gebelikleri tamamlariz ne zor is canim :) bende bugun bebegin hareketlerini daha az hissettim canim sklyodu ama akşam baya hareketlendi ruh halim ona da yansıyo sanırım ..
Canım ben tayin nedeniyle şu an bingoldeyim. Burda imkanlar kısıtlı. 1 tane özel hastane var orda da 2 tane kadın doğum doktoru var. Benim şu an gittiğim en iyisi burdaki. Benim oğlum çok ilgi istiyor o beni yoruyor açıkçası. Bide bugünlerde öksürük ve soğuk algınlığı var daha bi huysuzlasti.
Kızlar bu alta baskı nekadar çok oluyor ya.genelde aşsada hareket ediyor.doktorda bisi olmaz dedi.kiz çocukları genelde aşsada olur diyorlar doğrumu.sizdede sık oluyormu bu.
Canım bende geçen hafta ishal olmuştum. Karnım çok arıyordu gece cami açık biraktigimdan benim olmuştu ama. Korma bişey olmaz Allahın izniyle. Bide bende asagida hissediyorum oğlumu sürekli. Dün doktora yine sordum bebeğin ayakları asagida ondan öyle hissediyon dedi bana
Iyi bayramlar cnm. Ben açıkçası biraz yordum kendimi. Biraz sancim oldu sol tarafim da belimden karnına doğru. Doktorum u aradım normal dedi dinlen dedi.
Iyi bayramlar...bende bir yatak bir balkon ole geçiriyorum.sabh banyo yaptım sonra kahvaltı yaptık faln derken.biraz kasiklarim agridi.idare ediyoruz yani.beni en çok rahatsz eden.alt taraftaki baski.bazen uste cikio bazen alta bastırıyor.
Bebek yer değiştiriyodur o yüzden baskı yapar. Bende sabah biraz yoruldum sonra dinlendim şükür şimdi iyiyim. Gece hiç uyuyamadim 4 de uyuyup 7 de kalktım gün içinde de uyuyamadim baya uykusuzluk yaşıyorum son günlerde sağ dön olmuyo sola dön olmuyo baya bunaliyorum
Benimde uyku sorunum var.kalktigimda heryerin ağrıyor oluyir.karnim acio.bir de hep sola yatıyorum o yüzdende uyku problemim var.sag yatmak sakincaliymis ya.birde bizler sorunluyizya en ufak ağrıyı sancıyı kafamıza takip korkuyoruz.
Kizlar bugün 32 oldum, uyku problemi aşırı var malesef onun dışında gün içinde karında sertlesmeler oluyo ve çok merak ediyorum sürekli doktora gidip ne durumdaym öğrenmek istiyorum keşke doktorum yakın olsaydı haftada giderdim büyük ihtimalle