Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Eşimin isleri bu ara çok yoğun malesef sürekli peşime takilamiyo. Bende ciddi bişey olmadıkça bişey demiyorum zaten yoruluyo diye o yüzden bende merakla geciriyorum günleri. Benim büyük kızım 5 ağustos doğumlu. Bu da sezeryan olacağı için 5 ağustos da doğum yapmayı çok istiyorum oda 37+4 e denk geliyo o kadar beklermi hiç bilmiyorum ama çok iyi olurdu öyle yaa :) daha 40 gün var o güne 40 gün de durur mu meçhul :)

Allahım izniyle durur ısallh.ben bu sıralar iyiyim.ole ağrım sancim pek yok.sadece hareketler sürekli assada.o biraz tedirginlik verio ama normal diolar bilmiorum.hava çok sıcak yatilmiyor gunduzleride artik.bugun dışarda bi yemek yicem çok daraldım.birde şey sorcam.oturmak bizim için sakincalimi?

Ayakta kalmak sakıncalı çok uzun süre de oturmak sakincali canım. Git kafanı dağıt biraz. Annemler bugün pikniğe gitti ben gidemedim hava alirsin dediler ama Allah korusun bişey olursa annesigille pikniğe gitti de oldu derler diye bu sıcakta evde yatmaya devam kızımı yolladim onlarla ben yatıyorum malesef

Iyi yapmışsın haklisin.piknige gerek yok yorucu oluyor.bende yemegi yiyip geliyorum hemen ole fazla oturmuyorum.Ayakta çok durmadım ama bu sıralar ara ara otruuyorum.oturmanin sakıncası nedir.

Sakınca olarak bilmiyorum ama rahime baskı yapmaması için sanırım. Yat yat bikiyo insan doğal olarak.. 35 gündür yatıyorum ben. Çok bunaliyorum benimle aynı dönem hamile arkadaşlarım geziyolar ben evde. Çok kötü bi duygu

32+2 oldu. Havalar çok sıcak aşırı bunaliyorum. Valla ne durumdaym hiç bilmiyorum korkulu geçiyo her gün biraz daha yaklasiyo ve zaman siz ve hazırlıksiz olmasından çok korkuyorum. Sen nasılsın canım nasıl gidiyo

Valla bende iyiyim sukur.evet burasıda çok sıcak yat kalk geçiyor.bizde 6 aylık olduk sukur.sen neden hazirligini yapmiosun.dogum çantan faln hazır degilmi?

Hazir olmaz mi hazır küçük bi valiz hazirladim süt sağma makinası biberon mama bez şampuan falan bile koydum kuvezde kalma ihtimaline karşı. Hazırlıksız 'dan kastım benim bir anda olması. Ben planlı olsun istiyorum. Yani erken dogmasin, doktor şu gün gel doğum için desin. Ben o gün herşeyimi zevkle hazırlayıp keyifle hastaneye gidip çocuğum doğduğunda kuveze değil yanıma gelsin istiyorum. Yani bunu kasdetmistim... Inşallah bunlar nasip olur hepimize:) aya vurunca bende 7.5 aylık oldum

Kızlar bende 27+3 olduk. Hava çok çok sıcak geceleri uyuyamiyorum. Bide bugünlerde sarı akıntım var bel ağrısı da eşlik ediyor. Özellikle aksamlari belimin sol tarafı çok ağrıyor. Pazartesi randevum var bakalım doktor ne diyecek. Sizde durumlar nasıl?

Bende önümüzde ki hafta perşembe falan giderim doktora. Onun dışında bir değişiklik yok. Inşallah o zamana kadar problem olmaz inşallah açılma yoktur..

Bana 3 hafta sonra gel demisti.isallh o üne kadar bi sorunum olmaz.sabahlari kalktıgımda belim ağrımış oluyor benimde.sonra geçiyor.vucut agirlastikca bel agrisi olur herhalde.zamn geçse artik yaa.siz şeker yüklemesi yaptrdinizmi?

Ben yaptırdım şeker yüklemesi ni her iki gebeliğimde de. Çok şükür sıkıntı çıkmadı benim de.

Bende de oluyor, nette baktim normal yaziyo ama yinede doktora danismak lazım. Bende iyiyim aslında ama sıcaklar aşırı bunaltiyo o yüzden korkuyorum.. evde de yatmak çok zor bu sıcakta. Bide bugün yine öyle bakarken 36 haftaya kadar 1 cm rahim agzi uzunlugu ile dikissiz gelen biri varmış onu gördüm biraz daha umutlandim. 32+3 deyim ve hergun stres artıyo sizin haftaniz kaç oldu

Benimde dün çok vardı ama bugun yok çok şükür. Az önce sağlık ocağına gittim proluton igne vuruldum kalcam çok acıyor yuruyemiyorum bile

Ben 24 hafta oldum.benimde arakadaş gelcek iğne vurmaya..cok sıcak çıkmak istemedim.nornalde aci olmuyor ıgnede aslında ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…