Canim cok sevindim maşallah. Allah analı babalı büyütsun insallah. Darısı bizim başımıza. Bişey soracam doktorun söylediği usg deki kilo ile dogduktan sonra ki kilosu arasında fark oldu Mh? Bide spinal mi genel anestezi ile mi sezeryan oldun?Evet kızlar bugün 5. Gunumuz çok şükür. 38+6 da planlı sezeryan oldu. Darısı sizin de başıniza sağlıcakla kucaklarsiniz inşallah. Ben de hem bebek le hemde kızımla ilgilenmeye çalışıyorum. Ablası kiskandi biraz ama alışacak insallah
Canim altta baskı hissi oluşuyor. Karnin aşağı iniyor. Sana istirahat demiş zaten başka yapılacak bişey yok artık. Benim 33.cu haftalıkken gittiğinde doğum kanalına inmiş bebek demişti 1 hafta sonra Doğum olmuştu.Yatiyorum kalkmadan.rahimde sorun yok dedi.nts de iyi cikti.ama alttan bakti haznye yerlesmis istirahat et dedi.Belirtilerin neydi peki senin.bole bir risk varsa neden benim doktor önlem almadı acabaa.birde hazneye yerleşince altta baskı oluyormu?
maşallah devam ediyosun :) bnm de iki gündür kasılmalarım coştu 2 progestan 2 magnezyumla devam ediyorum yola rahim ağzı 3.5 cm de sabitlendi gibi bu sefer de kasılmalar sıklaştı nst de sancı 60larda çıkıo bugünü de atlatsam da bayramda yatsam biraz perş de kontroke gidicem sen de son durum neCanim altta baskı hissi oluşuyor. Karnin aşağı iniyor. Sana istirahat demiş zaten başka yapılacak bişey yok artık. Benim 33.cu haftalıkken gittiğinde doğum kanalına inmiş bebek demişti 1 hafta sonra Doğum olmuştu.
Canim yat dinlen biraz daha dayan sin ya. Benim de dün kontör vardı bebeğim kilo almamış doktor dedi. Hala da 2600 gr mis. Tahlil verdim bugün gidip alaçam bakalım sonuç ne çıkıcam belki kansizliktan dedi. Bide nst de bebegimin hareketleri az çıktı bende son günlerde az hissediyorum zaten 2 günde 1 nst ye alaçam seni dedi böyle devam ederse bebeği alırız dedi. Böyle işte cnm bende durumlar.maşallah devam ediyosun :) bnm de iki gündür kasılmalarım coştu 2 progestan 2 magnezyumla devam ediyorum yola rahim ağzı 3.5 cm de sabitlendi gibi bu sefer de kasılmalar sıklaştı nst de sancı 60larda çıkıo bugünü de atlatsam da bayramda yatsam biraz perş de kontroke gidicem sen de son durum ne
Canim o zaman doktor niye öyle soyledi ki? Tuhaf hazneye yerleşmiş demek doğum kanalına girmiş demek yoksa ben mi yanlış anlıyorum acaba.Ben anlamıyorum bu işi.karnim aşsada degil.ve altimda hiç baskı yok.acaba kafasimi assada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?