Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Benimde hep kafası assa taraftaydi. Hatta bu iyi bişey normal doğum için beklenen pozisyon bu. Sonlara doğru sen gorcen acıyı :)) büyüdükçe daha güçlü olacak hepsi :))

Evet kızlar bugün 5. Gunumuz çok şükür. 38+6 da planlı sezeryan oldu. Darısı sizin de başıniza sağlıcakla kucaklarsiniz inşallah. Ben de hem bebek le hemde kızımla ilgilenmeye çalışıyorum. Ablası kiskandi biraz ama alışacak insallah

Birde hastaneye neler götürdun.hastabe cikis için 10 li 5 li takımlar var hangisini tercih etmeliyim.

Canim cok sevindim maşallah. Allah analı babalı büyütsun insallah. Darısı bizim başımıza. Bişey soracam doktorun söylediği usg deki kilo ile dogduktan sonra ki kilosu arasında fark oldu Mh? Bide spinal mi genel anestezi ile mi sezeryan oldun?

Kızlar ben spinal oldum. Bebeğimin doğum kilosu 3400 ama 2 gün de sizleri falan indi zayıfladı sonra tekrar kilo ali mi başladı. 37 haftalikken 3050 gr demişti kilosuna. Ben 38+6 da doğum yaptım. Hastane çantamda 2 tane hastane çıkışı vardı 2 tane de ayrı tulum vardı ve bir kaç tane fazladan zibin falan bebek için bunlar yeterli oldu. Başta pek sütum gelmedi o yüzden hafif sarılık var malesef bebekte. Suan da sütun yanında ek mama veriyorum en azından şu sarılık gece ne kadar vericem sonra da süt yetmezse yine veririm yapacak bişey yok. Fazla battaniyen varsa 5 li takım da alabilirsin canım ama yoksa 10 ki tavsiye ederim çünkü hastanede kirlenince battaniye arama derdin olmaz benim ikisi de 10 ki takım di buna ek 2 tane normal tekli tulum aldım

Kızlar mrb hanı kasilma yaşıyoruz ya.bu ne sıklıkla olursa normal olur.gun içersinde bende baya oluyor fakat agri falan yok.surekli toplanıyor sertleşiyor.

Canım kasılma için magnezyum kullanıyor musun? Benimde çok vardı magnezyum iyi geliyor. Benim doktor saatte 10 dan fazla olursa gel demişti. Sıklığı önemli

Magnezyumu kullanıyorum.gunde 3 defa.bazi günler olmuyor ama bazı günler çok oluyor.saate 10 oluyormu bilmiorum.okadar değil sanirim.birde şu çok içiyorum o yüzdende sürekli idrara sıkışıyorum ozamnda çok oluyor die okudum.dogrumu acaba.mesela sende gün içersinde sık oluyormu

Canım normal ya o kadari inşallah bisey olmaz. Benimde idrara sıkıştıgim zamanlar daha çok oluyor. Düzensiz kasılma bunlar. Benim en çok aksamlari oluyor.

Canım nasılsın durumun nasil? Kaç gündür giremedim. Hazne yerleşmiş derken sanırım doğum kanalına girmiş demek istemiş doktorun. Sen çok dikkatli ol birkaç hafta daha dayansa çok iyi olur. Benim ilk gebeligimde doktor bebek doğum kanalına girmiş dedikten 1 hafta sonra Doğum olmuştu. Insallah senin bebişin bekler cnm.

Yatiyorum kalkmadan.rahimde sorun yok dedi.nts de iyi cikti.ama alttan bakti haznye yerlesmis istirahat et dedi.Belirtilerin neydi peki senin.bole bir risk varsa neden benim doktor önlem almadı acabaa.birde hazneye yerleşince altta baskı oluyormu?

Canim altta baskı hissi oluşuyor. Karnin aşağı iniyor. Sana istirahat demiş zaten başka yapılacak bişey yok artık. Benim 33.cu haftalıkken gittiğinde doğum kanalına inmiş bebek demişti 1 hafta sonra Doğum olmuştu.

maşallah devam ediyosun :) bnm de iki gündür kasılmalarım coştu 2 progestan 2 magnezyumla devam ediyorum yola rahim ağzı 3.5 cm de sabitlendi gibi bu sefer de kasılmalar sıklaştı nst de sancı 60larda çıkıo bugünü de atlatsam da bayramda yatsam biraz perş de kontroke gidicem sen de son durum ne

Canim yat dinlen biraz daha dayan sin ya. Benim de dün kontör vardı bebeğim kilo almamış doktor dedi. Hala da 2600 gr mis. Tahlil verdim bugün gidip alaçam bakalım sonuç ne çıkıcam belki kansizliktan dedi. Bide nst de bebegimin hareketleri az çıktı bende son günlerde az hissediyorum zaten 2 günde 1 nst ye alaçam seni dedi böyle devam ederse bebeği alırız dedi. Böyle işte cnm bende durumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…