Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Canım ya şimdi doktordan geldim 30mmden 39mm olmuş iyi ama hunileşme var dedi istirahata devam dedi.hunileşme nedir riski nedir biliyormusub ?
Açıklık olan kısıma kese girinti yapmış oluyo benimde hunilesme vardı hala da var olcumun çok çok iyi dikkat et uzan ayakta kalma korkacak bişey yok :)

Benim bugün kontrolum vardı. Rahim ağzı 3 cm dedi.nebegim 1500 gr.boyu 38 cm. 32. Haftada hel dedi bakalim.sizce nasıl kilosu?

Ferdakman bence maşallah bebeğin kilosu iyi. Erkencianne seninde az kaldı bak sona yaklastin. Darısı bizim başımıza inşallah :) benimde kontrolum persembeye.

Kızlar uzunluğum 4.6 cm olmuş abartmamak şartıyla sosyal hayatına geri dönebilirsin ama yinede abartma dedi oley :) 25+4 teyim bebeğimin kilosu 680 gr doktor gayet iyi dedi

Kızlar bugün devlet hastanesine gittim muayene oldum. Rahim ağzım 14 mm çıktı. Doktor kötü dedi. Nst de hafif sancim çıktı. Serum yapalım dediler kabul etmedim daha doğrusu edemedim oğlum evde hasta idi. 3 gündür ateşi düşmüyor. Aklım ondaydi. Anlayacağınız kötü bir gün benim için. Bu arada 32+3 haftalık olduk bugün.

Canım çok geçmiş olsun hem sana hem ogluna, korkma inşallah bişey olmaz bende o olcumlerle geldim bugünlere bana doktor bütün ilaçları kestirdi kan ilacı hariç. Haftaya çarşamba nst bakicak sancı olursa cuma sezeryana alicak olmazsa 18 ağustos da sezeryan olcak. Onun dışında acil bişey olursa da direk gidicem zaten. Bu arada ben de devlete geçtim. Amasya merkez de doğum yapicam. Artık haftam ilerlediği için doktorum ister buraya gel ister amasyada yap tercih senin dedi. Bende uzak olmamak için burda yapicam doğumu hayırlısı olsun bakalım bundan sonra :)

Inşallah cnm bende senin haftalarina gelebilirim. Senin adına çok sevindim umut oluyor böyle görünce. Yarın kendi doktoruma gidecem bakalım o ne diyecek.

B Benbirlaydii gittin mi doktora ne dedi bnm açılma olmamış rahim ağzı kapalı ölçüde de kısalma yok aynı duruo ilaçlarla devam edicem 3.2 cm şuan
Senin adına çok sevindim cnm. Ben de gittim benim rahim ağzı daha kötü olmuş nerdeyse sifirlanacak dedi bana. Hastanede yatis verdi ama ben kabul etmedim evde yaticam dedim. En ufak sanci da durma gel dedi. Adalat verdi günde 3 defa kullanım için. Celestone igne vuruldum ilk dozunu ikincisini de yarın olacam. Bebeğim 1900 gr olmuş iyi ama daha iyi olabilirdi kilosu dedi. Bu arada 32+3 günlük olmuşum. Öyle yani inşallah 3 4 hafta daha durabilir bebeğim çok korkuyorum

inşallah yaa şöyle 36ları fln bi görsek hayırlısıyla benim bebğin kilosuda hiç ilerde gitmiyo 1560 olmuş daha gri penguen die bi arkadaş gördüm 34 te rahim ağzındn erken doğum yapmış bebek 2600 doğmş bnm bebek hayatta okdr kilo almaz bnm de 30+5 bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…