Canim beslenmene çok dikkat et. Bol bol ceviz muz ye. Süt iç yoğurt ye. Balık et tavuk ye. Ben çok dikkat ediyorum ama yine de kilosu az dedi doktor. Bak ben ilk gebeligimde 34.cu haftada doğum yaptım ama gelişim olarak 36.ci haftayı gösteriyordu ilerdeyim bebeğim ve 2780 gr doğdu ilk oğlum. Ama bu nedense az kilo alıyor. Bebekler en çok son haftalarda alır mis kilo ama biz son haftaları görüp gormeyecegimizden malesef emin değilizinşallah yaa şöyle 36ları fln bi görsek hayırlısıyla benim bebğin kilosuda hiç ilerde gitmiyo 1560 olmuş daha gri penguen die bi arkadaş gördüm 34 te rahim ağzındn erken doğum yapmış bebek 2600 doğmş bnm bebek hayatta okdr kilo almaz bnm de 30+5 bugün
evet bebeklere bir an önce kilo aldırmamız lazm bi arkdaş nesquik içtim fln yazmış amaCanim beslenmene çok dikkat et. Bol bol ceviz muz ye. Süt iç yoğurt ye. Balık et tavuk ye. Ben çok dikkat ediyorum ama yine de kilosu az dedi doktor. Bak ben ilk gebeligimde 34.cu haftada doğum yaptım ama gelişim olarak 36.ci haftayı gösteriyordu ilerdeyim bebeğim ve 2780 gr doğdu ilk oğlum. Ama bu nedense az kilo alıyor. Bebekler en çok son haftalarda alır mis kilo ama biz son haftaları görüp gormeyecegimizden malesef emin değiliz
Canim evet zor günler atlattım ama artık korkmuyorum desem yanlış olmaz. Bugün kontrolum vardı 33+4 olDuk. Adalat ve progestani 10 gün daha kullanicam sonra bırak dedi doktorum. 10 gün sonraya kontrol günü verdi bebeği kucağında değil karninda görmek istiyorum Bidahaki gelişine dedi :) inşallah da öyle olacak. Senin adına çok çok sevindim Rabbim sanci siz kurtarsin. Insallah bebeğin 3 kilo üstü doğar. Güzel haberlerini bekliyoruz artık :)B Benbirlaydii Canım zor günler atlatmissin ama hala doğmamış maşallah adalat bende kullandim çok etkili bi ilaç hiç korkma kullan geçen hafta ben ilaçlarımi bıraktım progestan adalat falan kestim sadece kan hapı kullanıyorum. Onun dışında rahim ağzı uzunluguma bayadir bakilmadi hiç bilmiyorum. Açıkçası artık merak da etmiyorum çünkü bugün 38+2 oldum çok şükür Rabbime :)) Haftaya cuma sezeryan olucam o güne kadar sancı falan olmazsa inşallah :)) geçen hafta 3 kilo demişti doktor bebek için ama bilmiyorum arkadaşıma ultrasonda denilen kilodan daha küçük doğmuş bebek o yüzden pek güvenmiyorum ona inşallah sağlıcakla doğar. Sabrın sonu selamet sizinkiler de gününü bekleyecek inşallah :)
Canim o baskı bende de oluyor. Bebek baş aşağı durduğu için. Ben proluton u bu hafta bıraktım. En son geçen perşembe oldum. Benim rahim ağzı sıfırlama noktasinda dedi bugün ama ben artık korkmuyorum. Su an magnezyum progestan adalat imom kullanıyorum. Insallah sende son haftaları görürsün tatlım korkma için rahat olsun.Kızlar masallh sizler tehlikeyi atlattınız.isallh bende 1 ay daha sabrederim.bugun altimda biraz baskı hissettim.icim rahat etmedi gittim.basi aşsada ayakalr yukarda.rahim ağzı kapalı 2.90 cm.birde bana prolutan iğneyi bırak dedi.30.haftamdayim.siz ne zamn bıraktınız.birde bebegim 2 kg çokmu acaba.o baskı sizdede oluyormuydu bu haftalarda.bbegin pozisyonu surekli degisiyormuki.
Bebeğinin kilosu cok iyi bırak çok olsun o etkilemez sen merak etme daha iyi işte:) Ben prolutonu 37. Haftamda da vurundum canım geçen hafta kestim hepsini. Senin rahim ağzı ölçün falan iyi hiç merak etme sen. Bana iki hafta önce kuaförüm bu hafta seni pek iyi görmedim iki hafta sonra gorusemeyebiliriz demişti bende bak gör yine gelicem demiştim. Geçen gittim yine Kuaför e gordun mu dedim yine dogurmadim:)) Yani herşey biraz da kafada bitiyor onu anladım. Rahat olun korkmayın çok şükür hepimiz sona yaklaştık :)) ama artık bana sancılar geliyor kafasi iyice indi tuvalete çıkma sayım ikiye katlandı karinda sertleşme sayısı çoğaldı falan geliyorum hazır ol diyor bana :)Kızlar masallh sizler tehlikeyi atlattınız.isallh bende 1 ay daha sabrederim.bugun altimda biraz baskı hissettim.icim rahat etmedi gittim.basi aşsada ayakalr yukarda.rahim ağzı kapalı 2.90 cm.birde bana prolutan iğneyi bırak dedi.30.haftamdayim.siz ne zamn bıraktınız.birde bebegim 2 kg çokmu acaba.o baskı sizdede oluyormuydu bu haftalarda.bbegin pozisyonu surekli degisiyormuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?