Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

gözün aydın canım....bende bugun doktora gittim fitil ve ilaç vermişti gecmemiş hemen yakalım dedi..ama ben yaktırmadım dondurmak istiyorum daha hiç dogumum olmadı.yakma işlemi dogum yapmamış kadınlarda daralma yapyor diyolar.o yüzden yarın zekayi tahir hastanesine gitcem orda dondurcam inş..fazla bişey hissetmem...:Saruboceq:

bende geçen hafta doktora gıttım kucuk bır yara var dedı. bırde yumurtalıgımda kıst cıktı. hepsı bırden yanı. ama smear testı temız cıktı. ılac falan vermedı haftaya yıne gıdıcem bakıcak belkı o zmn ılac verır. ılac ıcmeden gecmez heralde bır bılen varsa soylesın. ıns buyumez. bırde yara varken hamıle kalınıp dogum yapılabılıyor. benım gorumcem yapmıs oradan bılıyorum.

geçmiş olsun zelihacım .benimde yaram küçüktü fitil ve hap verdi ama bugun gittim aksine büyümüş ..dondurcam bende.yinede mecbur kalınmadıkca bu durumda hamile kalınmamalı bence cok azda olsa riksi var

hastanemi degiştircem yarın ankarada zekai tahir burak hastanesine gitcem ..bide orda muane edip sonra tedaviyi diyecekler allahım hep sıkıntı ya oramı her kontrole gidince

benimde rahim ağzında yara olduğunu öğrenmiştim yeni evliydim bir kaç aylık birde yumurtalığımda iltihap çıkmıştı.Antibiyotik fitil falan tedavi oldum yaramıda yakmadı donduralım dedi.iyikide yakmamış yakılınca zor hamile kalınıyormuş.bir akrabamızın yakıldı 1 çocuktan sonra 7 seneyi geçti 2.olmuyor.ama dondurulunca tekrar açılma ihtimali olabilir dedi.açılırsa o zaman yakalım dedi.dondurduktan sonra ilişki yasağından sonra korunma hamile kal dedi bu prof.du.bende hamile kaldım şimdi 4 yaşında oğlum var geçen sene tekrar gittim yara için açılmış biraz dedi ama çok küçük kendi iyileşiyor yakmayalım dedi.bence çocuktan önce yaktırmayın riske atmayın kendinizi dondurun bende çok korkmuştum ama hiç hissetmedim.

günaydın arkadaşlar,
ben de bişi soracaktım sizlere, ben bu ay gebelik oluşsun diye ilaç falan kullanmadım hiç bişi, rolantiye aldım, 11. gün gittiğimde yumurtam vardı ve aynı zamanda yara varmış, benneyaptımki yarayı donduralım dedi ama yumurtan var bu hafta ilişki zamanı haftaya 16 sında dondurma işlemi yapalım dedi, 3 hafta ilişki yasağı olacakya, bu c.tesi de muayeneye gittim baktı yumurtan çatlamış bile dedi, smear alındı , haftaya da dondurma işlemi olacak, şimdi ben hamileysem daha belli olmuyo ya o zamana bişi olur mu, 3.hafta bitiminde olacak yani arkadaşlar, bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olur musunuz????

bir de adet olduktan sonra yapsam yine yumurtlama dönemi kaacak, napıım sizce oluyum mu

ınternette sorun olduğu için bir türlü giremedim. Cumartesi günü doktara gideceğimi söylemiştim. Korka korka olsada gittim. Tabi ben bekar olduğum için alttan muayene yapmadı ultrasonla baktı.. Rahmin ve yumurtalıkların çok sağlıklı dedi. Yara falan yokmuş sadece ufak bir enfeksiyon var dedi 1 kapsüllük hap ve krem verdi. Dünden itibaren kullanmaya başladım zaten hap 1 adetti içtim bitti kremide günde 2 kez kullanıyorum sonuç inanılmaz bütün şikayetlerim biraz olsun azalma gösterdi. Çok mutluyum :) Darısı sizlerin başınıza..

cevabı olan arkadaşlarıma teşekkürlerr.. umarım sağ salim atlatırım bu dönemi ama bu konuyla ilgili fikrei olanların desteğine ve yoruma ihtiyacım var teşekkürler.

kizlar selam..
bana da doktor 1 ay once rahim agzinda yaram oldugunu soyledi we dondurtmam gerektigini.bartholin kistim war 1ay once de bu yuzden muayne olurken doktor bunu soyledi.ama hastanede ameliyat yapamam dewet odemiyo muaynehanem de yapmam gerekiyo fiyati da 300 milyon dedi.ben de emin olamadim sanki para koparmak icin soyluyomus gibime geldi.simdi icimi yiyp bitiriyo yeniden baska bi doktora kontrol ettirmek istiyorum fiyat araligi nedir bu dondurma nin bilgi werebilirsenz sewinirim:)

merhaba arkadaşlar;
benimde rahim ağzımda yara vardı..geçen hafta dondurttum..doktor bana fitil,krem ve antibiyotik verdi..ama bunları nekadar süre kullanacağımı söylemedi..bazı arkadaşlar 1 ay fitil kullandım demiş..bende 1 ay mı kullanmalıyım acaba? aklım karıştı..dondurma işleminden sonra fitil kullanmaya nekadar devam ettiniz?yardımcı olurmusunuz?

Benimde rahim ağzı yarası vardı ilk zamanlar banada krem verdi 1 hafta kullanıp smear testini yaptırdım sonuçlarım temız çıktı sonra tekrar ilaç kullandırtıp öyle dondurma işlemi yaptı benım aşırı derece akıntım vardı yanlız benım gittiğim yer de özel bir hastaneydi faKAT ssk karşılıyor yarısını geçen sene yaptırdım 60 lira ödedim banada çok fazla gibi geldi 300 lira sen emin olmadan güvenmeden doktoruna bunları yaptırma bana göre Ayrıca arkadaslar inanın bende yıllarca çektim gerçektende hiç bir acı duymuyorsun yanlız yanınızda ped götürün ben öyle bir hata yaptım götürmedim arabayla gidip geldiğim halde çamaşırım çok ıslanmıştı.

Merhaba arkadaŞlar ben smear testı yaptırdım rahmımde yara var sonuÇlarımda 2 adet lam var yazıyor bu nedır bılenınız varmı

mrb arkadaşlar bende de rahim ağzı yarası vardı 1 hafta önce yaktırdım.yakmadan önce smear tesi yapıyorlar.Yara büyük olunca dondurma yöntemi tedaviye çabuk cvp vermiyormuş.Dr um bu yüzden yakmayı önerdi.ama çok pişmanım çok acıdı mutlaka lokal anestezi yaptırın.dondurmalar da çok ağrı hissedilmiyormuş.

yara belirti vermiyo ben tesadüfen ögrenmiştim yaktırdım 4 sene önce çok büyük gene tekrarar dedi yeni yine gittim gene var bu defa dondurmayı düşünüyorum

bende dondurmak istemiştim ama yara büyük olunca yakma tedaviye daha çabuk cvp verir dedi.keşke uymasaydım.tekrarkarsa bende dondururum.bencede sakın yaktırma bir daha canon.

benimde bir kontrolümde yara vardı. ama doktor yakalım falan demedi. beni rahatsız etmiyor onuna ilgili bi şikayetim yok peki yinede müdahale edilmeli mi, kendiliğinden geçebiliyor mu ?

ben 24yaşında bir bayanım evliyim.bundan bir kaç ay önce vajinamda iki tane küçük siğil çıktı.ben özel bi hastaneye gittim orada bana smear testi yapıldı.sonuç temiz çıktı allaha şükür.sonra maddi imkansızlıklardan aynı doktoruma gidemedim ve dün ssk hastanesinde bi kadın doğum doktoruna gitti alttan muayne etti ve kondülondan şüphelendiğini söledi.bana başka kan ve idrar olmak üzere başka testlerde yaptırdı onların sonucunu aldım temiz çıktı ama doktorum bugün yokmuş yarın baktırcam.şimdi kızlar ben korkuyorum kansermiyim acaba siğil neden olur ne olcak çok korkuyorum anne olamazmıyım tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum teşekkür ederim.

canım şüphe olduğu için zaten smear testine bakılmış ve temzi çıktı demişsin , bir problem olsa dr.lar sölerdi zaten , bişi yoktur merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…