- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
merhaba bayanlar...
şubat ayında bana da rahim ağzı yarası tanısı konuldu, ilaç verildi, kullanım ve kontrole gittiğimde iyileştiğini söyledi doktorum. o yüzden fark ettiğiniz anda gidin, ilerlemediyse ilaç tedavisine cevap veriyor. yakma veya dondurma işlemine gerk kalmıyor.
veeeeee size bir müjdem var. bu ay adetim gecikti ve doktora gittim. hamile olduğumu söyledi :) Allahım isteyen herkese de nasip etsin, hayırlısıyla da tamamına erdirsin benimkini de..
ben doktorum bana rahim ağzında yaran var dediğinde ya çocuğum olmazsa diye düşünmüştüm, eminim bu konuda endişesi olan birileri vardır. içiniz rahat olsun arkadaşlar tedavi olunca hamile kalmaya engel değil.
herkesi mutlulukla kucaklıyorum...
bende geçen hafta doktora gıttım kucuk bır yara var dedı. bırde yumurtalıgımda kıst cıktı. hepsı bırden yanı. ama smear testı temız cıktı. ılac falan vermedı haftaya yıne gıdıcem bakıcak belkı o zmn ılac verır. ılac ıcmeden gecmez heralde bır bılen varsa soylesın. ıns buyumez. bırde yara varken hamıle kalınıp dogum yapılabılıyor. benım gorumcem yapmıs oradan bılıyorum.
ben 24yaşında bir bayanım evliyim.bundan bir kaç ay önce vajinamda iki tane küçük siğil çıktı.ben özel bi hastaneye gittim orada bana smear testi yapıldı.sonuç temiz çıktı allaha şükür.sonra maddi imkansızlıklardan aynı doktoruma gidemedim ve dün ssk hastanesinde bi kadın doğum doktoruna gitti alttan muayne etti ve kondülondan şüphelendiğini söledi.bana başka kan ve idrar olmak üzere başka testlerde yaptırdı onların sonucunu aldım temiz çıktı ama doktorum bugün yokmuş yarın baktırcam.şimdi kızlar ben korkuyorum kansermiyim acaba siğil neden olur ne olcak çok korkuyorum anne olamazmıyım tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?