- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
bu arda yaktırma ıslemı cıdden cok acısız bı ıslemmıs onuda ogrendım dr bana dondurma ıslemının 1 ay sona hıc bısı ıse yaramadını soledı ayrıca yakma ıslemı cıdden acımıomus nası korkuodum
kıslar yara yaktıranlar yakma işleminden hemen sonra çok fazla akıntı oluyo bir ay demiş çoğu. bende şimdilik bişi yok neden acaba
hanımlar bende bugün dr gittim küçük bir yara var dedi smear aldı sonucu 10 gün sonra çıkacak
2 de fitil verdi bunları kullan reglinin bittiği gün geri gel dedi
ama bende çok az kanama olmuş muayeneden sonra hanımlar bu durum normalmi sizceCADIARZU
bende de muayene sırasında kanama oldu, sonrasında da birkaç damla farkettim
yaradan kaynaklanıyor, doktor korkulacak birşey değil demişti bana
ben dün dondurdum yaramı, 7 gün fitil kullanıcam, 10 gün de ilişki yasak
1.5 ay sonra kontrole gitmem gerekiyor
inşallah kurtulurum tamamen
dondurmak da ıyı ama bana dr dondurma ıslemı yapmaya grek yok dedı ılerleyen zamanda tekrarlama olası cok fazla dedı onun yerıne yakalım dedı we hıc acımadı ya bı uyusturuken ıgneyı hıssettım o kadr cok sukur hatta yandı 10 dk surdu oprsyon 10 dk kaktım sole bı yarım saate zıpladım yurudum kostum
canım gecmiş olsun bendede yara var doktor yakalım dedi ama bende dogum yapmadıgım için dondurcam dedim bu ay kısmetse dondurcam dondurma kolay mı sende nasıl oldu çekiniyorum
igne mi vuruyolar ay bende atlatasıya kadar korkacam vallaha bi atlatsaydım hayırlısıyla:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar, bende geçen kontrol amaçlı gittiğimde doktora 1 cm lik erozyon olduğunu söyledi smear aldı ve tetradox antibiyotik verdi başka da bişe demedi bu yara illaki yakarak yada dndurarak mı geçiyor ilaçla tedavisi yok mudur acaba bende daha doğum yapmadım da?
bunların türleri oluyor, bazıları önemsiz ve kendi kendine bile geçebiliyormuş
sana doktor tedavi olarak antibiyotik verdiğine göre çok önemsiz ve küçük olmalı
gerek yokmuş demekki, ne güzel, senin adına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?