Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

ben de bugün dondurma işlemi yaptırmaya gidicem, çocuk doğurmadığım için yakma işlemini önermiyormuş, çok basit bir işlem dedi ama bakalım, korkuyorum ben

benim ilk çocuğum karnımda öldükten sonra kürtaj sonrası rahim zedelenmişti yakma işlemi yapıldı. daha sonraki hamileliğim berbat geçmişti. rahim iç duvarı zedelendiği için bebeğin eşi tutanamıyordu. doğuma kadar yattım bilginize

Bende dogum yapmadım banada bı doktor dondur dedı baŞka bı doktor yakalım fark etmez dedı kafam karıŞtı tercıh benım dogum yapmamıŞ yarayı donduran arkadaŞlar mennunmusunuz

dondurmak da ıyı ama bana dr dondurma ıslemı yapmaya grek yok dedı ılerleyen zamanda tekrarlama olası cok fazla dedı onun yerıne yakalım dedı we hıc acımadı ya bı uyusturuken ıgneyı hıssettım o kadr cok sukur hatta yandı 10 dk surdu oprsyon 10 dk kaktım sole bı yarım saate zıpladım yurudum kostum

rahimdeki yara nedeniyle kullanılan ilaçlar ve bu durum adet döneminde kanamayla birlikte büyük kalıp gibi parçaların gelmesine sebeb olur mu böyle bi durum yaşayan var mı.

hanımlar bende bugün dr gittim küçük bir yara var dedi smear aldı sonucu 10 gün sonra çıkacak
2 de fitil verdi bunları kullan reglinin bittiği gün geri gel dedi
ama bende çok az kanama olmuş muayeneden sonra hanımlar bu durum normalmi sizceCADIARZU

bende de muayene sırasında kanama oldu, sonrasında da birkaç damla farkettim
yaradan kaynaklanıyor, doktor korkulacak birşey değil demişti bana
ben dün dondurdum yaramı, 7 gün fitil kullanıcam, 10 gün de ilişki yasak
1.5 ay sonra kontrole gitmem gerekiyor
inşallah kurtulurum tamamen

bu arada çocuk doğurmamış bayanlar yakma işlemi yaptırmadan önce bir kez daha düşünsün derim, ben bayağı araştırdım, rahim ağzında daralma yapabileceği için, çocuk doğurmamış bayanlarda tercih edilecek en son yöntem olmalı yakma işlemi deniyor

bence dondurma işlemyle tedavi edilip, bebekten sonra ancak tekrarlarsa yakma işlemi yaptırmak en doğrusu gibi görünüyor

cinsel ilişkide ağrı ve kanama sorunu nedeniyle doktora gitmiştim yara olduğunu söyledi ve yaktı . bu 7 ay kadar önce olmuştu . akıntı sorunuyla geçen günlerde tekrar farklı bir doktora gittim daha önce yara yakıldığını söylediğimde bi daha sakın yara yaktırma dedi nedenini sordum ilerde doğumda sorun olacağını söyledi.

canım gecmiş olsun bendede yara var doktor yakalım dedi ama bende dogum yapmadıgım için dondurcam dedim bu ay kısmetse dondurcam dondurma kolay mı sende nasıl oldu çekiniyorum

igne mi vuruyolar ay bende atlatasıya kadar korkacam vallaha bi atlatsaydım hayırlısıyla:Saruboceq:

canım gecmiş olsun bendede yara var doktor yakalım dedi ama bende dogum yapmadıgım için dondurcam dedim bu ay kısmetse dondurcam dondurma kolay mı sende nasıl oldu çekiniyorum

evet inanılmaz kolay
ben çok çekinerek gittim
doktora da belli ettim zaten çok korktuğumu
o da herşeyi anlattı, şimdi şunu yapıcam korkma vs diye beni rahatlattı
hiçbişey hissetmedim
bitti dediğinde inanmıyorum dedim:)))
hemen kalktım akşam spora bile gittim
hiç korkma ve geciktirmeden biran önce yaptır bence

herkese geçmiş olsun diliyorum öncelikle... bendede yara vardı forumda da yaktıracağımı söylemiştim. 1 hafta oldu yaktıralı, dayanılmaz bir acı olmuyor ama yinede hissediyorsun. işlemden sonra 7 gün kullanmam için fitil verdi. yakma işleminden sonra inanılmaz sarı renkli bir akıntım oldu öyleki saatte bir ped değiştirir oldum. zaman zaman kasıklarımda sancı oluyor yine...fitili ilk kullanmaya başladığım günden itibarende sarı renkli akıntı kahverengiye dönüştü. yaktırma işlemi yaptırıpta bu şekilde şikayetleri olan arkadaşlarım var mı acaba.....?????

merhaba arkadaşlar, bende geçen kontrol amaçlı gittiğimde doktora 1 cm lik erozyon olduğunu söyledi smear aldı ve tetradox antibiyotik verdi başka da bişe demedi bu yara illaki yakarak yada dndurarak mı geçiyor ilaçla tedavisi yok mudur acaba bende daha doğum yapmadım da?

bunların türleri oluyor, bazıları önemsiz ve kendi kendine bile geçebiliyormuş
sana doktor tedavi olarak antibiyotik verdiğine göre çok önemsiz ve küçük olmalı
gerek yokmuş demekki, ne güzel, senin adına sevindim

teşekkür ederim umarım öyledir sorun çıksın istemiyorum :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…