Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

Merhaba. Ben bir süredir bu konuyu takip ediyorum.İki ay önce bende yara olduğunu söyledi doktorum.Sonra dondurdu.1,5 ay geçti yara tam iyileşmemiş üstelik bir de enfeksiyon var dedi.Biz de bebek düşünüyoruz ama ilaçlar nedeniyle bir türlü bebeğe sıra gelemedi.Burda bitkisel bi çaydan bahsedilmişti.Onun ne olduğunu bilen arkadaşlar yazabilir mi? Ben bir de onu denemek istiyorum.Umarım sizlerinki hemen iyileşir.

Yara tam iyileşmemişse doktorun tekrar dondurur, öyle bir işlem yapmadımı canım? Gerekirse enfeksiyonu tedavi eder, sonra dondurur, bitkisel çayın yaraya bir şey yapacağını zannetmiyorum :1no2:

Yarada iyileşme var ama yara daha tamamen iyileşmeden iltihap olmuş.ilaç verdi.eşimle beraber kullanıcaz.dondurduktan sonra her tuvalete girmemde tuvaleti çamaşırsuyuyla yıkadım.ama okulda malesef öyle imkan yok.daha napıcam anlamadım.kendimi de mi çamaşırsuyuyla yıkasam acaba

Enfeksiyonun sebebi başkadır, ama ne olursa olsun dr yara geçinceye kadar takip etmeli, tedavini yarım bırakmamalısın, dr unla birdaha görüş, bakalım ne diyecek.

kızlar bendede ilişki sırasında ağrı ve sancı vardı ve zaman zaman ilişkiden sonra kanama oluyordu, adetlerim olması gerekenden çok uzun sürüyordu. ve doktora gittiğimde sol yumurtalıkta kist, rahimde 4cm lik myom ve girişte yara olduğu söylendi şimdi smear testini ve hormon testlerinin sonucunu bekliyorum. 3 gün sonrada yarayı yakacaklar. ben biraz korkuyorum arkadaşlar. bu tarz deneyimler yaşayanlar varsa ve bana yardımcı olurlarsa sevinirim..

selam kızlare.bendede yara var doktor bol miktsrda yaran vr dedi. smear aldı ama sonuçları almaktan korkuyorum yaktırma işlemindende korkuyorum ama regli oluyorum bitince gidip yaktıracağım allah naip ederse.

Korkmayın arkadaşlar, Korkulacak bişi değil..benımki anestezi ile oldu aslında gerek yoktu ama ben de istedım , o anı yaşamak istemiştim sadece.
ılk evlendiğim zaman bende oldukça büyük bir yara olmuştu...
belirtilerine gelince ..belimde , ve sağ kasığımda hep bir ağrı, kokusuz , zaman zaman sarı genelde beyaz tok bir akıntı ,(hatta bazen yürürken bile içimde aktığını, düştüğünü hissedebiliyordum) ve tabili ilişkide hep acı ... ilk 6 ayımı doktora gıtmeyerek harcadım maalesef...
neyse doktora gıttım , biraz iltihap ve genişce bir yara çıktı ...smear yapıldı temizdi sonra antibıyotık ve fitil kullandım ve bir ay sonra da yarayı yaktırdım.
Şimdi çok rahatım yaklaşık 1,5 sene olacak ... diyeceğim sakın zaman kaybetmeyın , yara varsa dahada genişleyebiliyor.
Bazen akıntı veya ilişkide rahatsızlık hissedince şüpheleniyorum ama ihmal etmeyip bır doktora görünmem gerekiyor.

bende aynı senin gibi geç kaldım yara baya büyümüş 1ay antibiyotik ve fitil yedim sonra yaktırdım doktor yakılcak dedi bugün yaktırdığım 10gün oldu ilişki yasak ama kocam sürtünmeden durmuyor bu seferde kaşıntı başladı bende bide yara batmaya başladı ağrılarım olmaya başladı bunlar normalmi bide 1senelik evliyim çocuk yok kimi diyor yara engel çocuk olmasına doktoruma sordum hiç alakası yok çocuğunun olmaması yara değil dedi ama kaç kişidende duydum yaramı yaktırdıktan sonra hamile kaldım diye bilmiyorum ya bilen varmıvereliniortak

ben de 1 yıllık evliyim, çocuk yok ama yara engel değil çocuk olmasına sadece geç kalınırsa kısırlığa neden olabiliyormuş

yara regl dönemindeki ağrının da
şiddetli olmasına sebeb olabilir mi.bilginiz var mı.
ben de küçük bi yara varmış ilaçları kullanıyorum.iki haftadır kullanıyorum daha bitmedi yara iyleşsin diye ilişkiye de girmiyoruz.kontrole gitmeden o cihazdan geçmeden geçip geçmediğini öğrenemezmiyiz.
bi de ben rahmi kurcalayan o cihazın yaraya daha da zarar verdiği kanısındayım.

bu arada bugün regl oldum.regl sonrası bebiş düşünüyorum.şimdiye kadar hiç böyle bi girişimde bulunmadım hep eşim korundu.bunu düşünmek için yaranın durumunun bi önemi var mı.diğer sağlık kontröllerrinden tam puan aldım bi tek bu kaldı.yani kaldı mı gitti mi billmiyorum,

kıslar selam. şimdi doktordan geldim smearım temiz çıktı. yaramı yaktırdım ama yara yaktırmadan önce kimisi antibiyotik ve fitil kullanmış ama ben kullanmadım herkes kullandı mı acaba yara yaktırma öncesi. bilgisi verirseniz sevinirim.

kızlar ben mart ayında yara yı yaktırmıstım..gecenlerde gıttım dokotra malesef hastaneden ayrılmıs...ama akıntım devam ediyor malesef iyileşmedi sanırım.yakma ıslemınden sonra az da olsa akıntısı devam eden varmı gene doktor yolu gorundu mu bana ya.(

ıyıde yakma ıslemı yarı bı kıtlenın tekrar cıkmamması ıcın olan ıslemdır benım de cunku dun yandı akıntım war benımde dr enfeksıyon oldu ıcın akıntının sebebı bu dedı yakma we akıntı cok farklı bence baska bı dr daha gorun fıtıl werıcenı dusunuorum ben akıntıyı cunku o sekılde durcanı dusnuorum

bu arda yaktırma ıslemı cıdden cok acısız bı ıslemmıs onuda ogrendım dr bana dondurma ıslemının 1 ay sona hıc bısı ıse yaramadını soledı ayrıca yakma ıslemı cıdden acımıomus nası korkuodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…