- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Korkmayın arkadaşlar, Korkulacak bişi değil..benımki anestezi ile oldu aslında gerek yoktu ama ben de istedım , o anı yaşamak istemiştim sadece.
İlk evlendiğim zaman bende oldukça büyük bir yara olmuştu...
belirtilerine gelince ..belimde , ve sağ kasığımda hep bir ağrı, kokusuz , zaman zaman sarı genelde beyaz tok bir akıntı ,(hatta bazen yürürken bile içimde aktığını, düştüğünü hissedebiliyordum) ve tabili ilişkide hep acı ... ilk 6 ayımı doktora gıtmeyerek harcadım maalesef...
neyse doktora gıttım , biraz iltihap ve genişce bir yara çıktı ...smear yapıldı temizdi sonra antibıyotık ve fitil kullandım ve bir ay sonra da yarayı yaktırdım.
Şimdi çok rahatım yaklaşık 1,5 sene olacak ... diyeceğim sakın zaman kaybetmeyın , yara varsa dahada genişleyebiliyor.
Bazen akıntı veya ilişkide rahatsızlık hissedince şüpheleniyorum ama ihmal etmeyip bır doktora görünmem gerekiyor.
bende aynı senin gibi geç kaldım yara baya büyümüş 1ay antibiyotik ve fitil yedim sonra yaktırdım doktor yakılcak dedi bugün yaktırdığım 10gün oldu ilişki yasak ama kocam sürtünmeden durmuyor bu seferde kaşıntı başladı bende bide yara batmaya başladı ağrılarım olmaya başladı bunlar normalmi bide 1senelik evliyim çocuk yok kimi diyor yara engel çocuk olmasına doktoruma sordum hiç alakası yok çocuğunun olmaması yara değil dedi ama kaç kişidende duydum yaramı yaktırdıktan sonra hamile kaldım diye bilmiyorum ya bilen varmıvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?