- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
teşekkür ederim umarım öyledir sorun çıksın istemiyorum :a015:
herkese geçmiş olsun diliyorum öncelikle... bendede yara vardı forumda da yaktıracağımı söylemiştim. 1 hafta oldu yaktıralı, dayanılmaz bir acı olmuyor ama yinede hissediyorsun. işlemden sonra 7 gün kullanmam için fitil verdi. yakma işleminden sonra inanılmaz sarı renkli bir akıntım oldu öyleki saatte bir ped değiştirir oldum. zaman zaman kasıklarımda sancı oluyor yine...fitili ilk kullanmaya başladığım günden itibarende sarı renkli akıntı kahverengiye dönüştü. yaktırma işlemi yaptırıpta bu şekilde şikayetleri olan arkadaşlarım var mı acaba.....?????
iğne falan yok, sadece normal muayene sırasında takılan şu aleti takıyor o kadar
canım cok sagol vallaha korkuyordum o alet acıtıyor zaten eee onada biz kadınlar alışmak zorundayız ona ragzıyım ....bende dondurcam doktorum yaktır dedi ben internetten araştırdım bize dondurmak uygun şu an zaten altım yanıyor ilişkimdede agrım oluyor şart yaptırcam bu ay inş fazla büyümemiştir yaram...:1no2:
canim altim yanio derken durup duruurkenmi vajinanda yanma var
canım cok sagol vallaha korkuyordum o alet acıtıyor zaten eee onada biz kadınlar alışmak zorundayız ona ragzıyım ....bende dondurcam doktorum yaktır dedi ben internetten araştırdım bize dondurmak uygun şu an zaten altım yanıyor ilişkimdede agrım oluyor şart yaptırcam bu ay inş fazla büyümemiştir yaram...:1no2:
canım sana hangı ılaçları verdı isimlerını yazarmısın bana ornısıd fort , cipro, (bunlar antıbıyotık) bıde neo-penotran l bunları verdı bıtınce ılaclarım gıtcek dua edın kızlar gecsın yaram dahada buyumesın korkuyorum yaktırınca cocuk olmama rıskı varmıs offf off ınsallah gecer
ya kızlar bendede var yara doktorum donduralım demişti ama ben korkudan gidemedim bazen ara ara hafif lekeleniyorum ve kasıklarım çok ağrıyor özellikle sağ kasığım
doğumdan bi kaç ay sonra bendede bu rahatsızlık oldu
sebebi sanırım zor doğumdu
ilişkide dayanılmaz acı,koyu akıntı vs vs derken bikaç işlişki sonrası kanama da olunca kortkum.
hemen dktruma danıştım ve muayeneye gittim
rahimağzı yarası olduğunu ve baya büyük olduğunu ,yakması gerektiğini söyledi..
tabi başta çok korktum ama
sonradan da düşündüm doğum kadar acı verici olmaz ya sağlığım daha önmeliydi
yaktırma sırasındada korktuğum kadar olmadığını anlamış oldum
zaten uyuşturuyo dktr sadece iğneyi hissediyosunuz okadar
eğer cok sıcaklık olursa zaten söylediğiniz zaman dktr duruyo
malesef insanlar fazla büyütüyolar acı meselesini.sağlığınız daha önemli kızlar
lütfen aksatmayın tedavisini yaptırın
ertelemek rahatsızlığın dahada ilerlemesine sebep olur
tedavisi dahada zorlaşır ve acı verici olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?