Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

bunun olması normal,bana da aynısı oldu ve doktor zaten bunun olacağını söylemişti. korkulucak bişey yok canım:)

bende bu geceden itibaren fitil kullanacam 2 çeşit fitil verdi önce birini sonra diğerini kullanacam 13 gün sonra fitiller bitiyo
reglimin bittiği günde dr gidecem umarım bu fitillerle yaram geçerde dondurmaya gerek kalmaz:1no2:

slm kızlar bendede yara var ilk önce dondurtma yöntemi sonra da yaktırdım yine tekrarladı tedavi olmam lazım gene :çok üzgünüm: ama şu soğan suyu kürü uygulayayım diyorum faydası olurmu acaba deneyen varmı aranızda

kızlar 3 aydır adet olamadığım için doktora gittiğimde,rahmimde yara olduğunu söyledi..ama bende ilişkiden sonra ne kanama,ne yanma oluyordu..kaşıntıda yok,akıntıda ..bayağı yara var dedi..anlamadığım eğer bayağı yara varsa neden bende bu belirtilerin hiçbiri olmadı..yaktırman lazım dedi bana.ama ben yaktırmayı düşünmem..önce ilaçları denerim.ççokk zorda kalırsam dondursunlar isterim.başka doktorada gideceğim..8 aydır korunmadığım halde hamile kalamamıştım.galiba yaradandı..bakacağım artık..

iğne falan yok, sadece normal muayene sırasında takılan şu aleti takıyor o kadar

canım cok sagol vallaha korkuyordum o alet acıtıyor zaten eee onada biz kadınlar alışmak zorundayız ona ragzıyım ....bende dondurcam doktorum yaktır dedi ben internetten araştırdım bize dondurmak uygun şu an zaten altım yanıyor ilişkimdede agrım oluyor şart yaptırcam bu ay inş fazla büyümemiştir yaram...:1no2:

canim altim yanio derken durup duruurkenmi vajinanda yanma var

daha fazla gecikme canım yaa, bir an önce yaptır dondurma işlemini

bana sadece bi hap bide fitil verdi başka bişey vermedi yaram küçüktü ama ilaçları kullandım gittim aksine büyümüş yaran dedi..pek ilaçla tedavisi münkün olmuyor. ama nadirde olsa ilaçla gecen kişelerde var..o üzden ilaç tedavisini deniyolar ..allahım bide ben atlatsaydım bu pazartesi gitcem bakalım ne diyecekler

ornısıd fort ----neo-penotran bana bunları verdi sadece ama gecmedi benim ki ...canım bende dogum yapmadım.doktorum yakalım dedi ben araştırdım ve başka bi doktora sordum dondur dedi dondurmak biz dogum yapmamışlar için en ideali ayrıca korkma yaptıranlar o kadar korkulacak bişeyin olmadıgını söylüyolar vallaha benimde canım cok tatlı ama kendimi korkutmak istemiyorum eger dayanamazsam kalkarım masadan yane bu işten kaçışımız yok illaki oturacam o masaya. Kendimi teselli ediyorum bu acılara dayanamazsam doguma nasıl dayanacam diye kızıyorum kendime cesaretleniyorum

bu ne ya kaç dır gidiyorum hastaneye yaram için beni başka hastane gönderdi doktorum dondurma işlemi için ama gecen ay simir ve bi kaç test aldılar bugunde onlara gittim yaramıda donduruyum dedim.yine yapmadılar neymiş yaram normalmiş simir testim temizmiş simirde bişey gözükmüyormuş.gecen ay kontrol oldugum doktorda öyle demişti..iyide diger hastanede doktor hemen yakalım demişti ben yaktırmak istemedigim için o hastaneye gittim orada gerek görüp yapmıyor.ya hamileligimde sorun olursa karıştı kafam ..her seferi ayrı bi eziyet o masaya oturmak ..hiç böyle durumu olan var mı

ya kızlar bendede var yara doktorum donduralım demişti ama ben korkudan gidemedim bazen ara ara hafif lekeleniyorum ve kasıklarım çok ağrıyor özellikle sağ kasığım

ya kızlar bendede var yara doktorum donduralım demişti ama ben korkudan gidemedim bazen ara ara hafif lekeleniyorum ve kasıklarım çok ağrıyor özellikle sağ kasığım

gecmiş olsun sana smir yapıldımı.yarayla ilgili bişey gözüktümü smirde.bendede var yara ama smirim temiz diye mudahale etmiyolar ne kdar doğru bilmiyorum...

doğumdan bi kaç ay sonra bendede bu rahatsızlık oldu
sebebi sanırım zor doğumdu
ilişkide dayanılmaz acı,koyu akıntı vs vs derken bikaç işlişki sonrası kanama da olunca kortkum.
hemen dktruma danıştım ve muayeneye gittim
rahimağzı yarası olduğunu ve baya büyük olduğunu ,yakması gerektiğini söyledi..
tabi başta çok korktum ama
sonradan da düşündüm doğum kadar acı verici olmaz ya sağlığım daha önmeliydi
yaktırma sırasındada korktuğum kadar olmadığını anlamış oldum
zaten uyuşturuyo dktr sadece iğneyi hissediyosunuz okadar
eğer cok sıcaklık olursa zaten söylediğiniz zaman dktr duruyo

malesef insanlar fazla büyütüyolar acı meselesini.sağlığınız daha önemli kızlar
lütfen aksatmayın tedavisini yaptırın
ertelemek rahatsızlığın dahada ilerlemesine sebep olur
tedavisi dahada zorlaşır ve acı verici olur

gecmiş olsun ..yanlız ben ignenin kullanıldıgını duymadım hiçççç..size igne mi vurdular özelde mi yaktırdınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…