- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
gebeliğe engel değil yaktırmayı yada dondurmayı düşünmeyenlere dr dogum tavsiye edıo cunküslm kızlar bende küçük bir yara var bir arkadaş gebeliğe engel olur diye yazmış BEN şu an bekliyorum tüp bebek denedim de acaba öyle bir sakıncası olur mu olsa doktor zaten transfer yapmazdı dimi???
ihmal etme yara ıslandıkça büyüyor zaten iltihap oldugu için ıslanıo da sonra daha çok uğraşırsın hafife alma bence ben aldım büyüdü baya yaktırırkende mahvoldum acıdan.yok arkadaşım yara fln gebeliğe engel değil doktoruma sordum öyle şey olurmu dedi bendede yara var kurutmak için fitil ve krem verdi 1 haftadır kullanmıyorum ama ihmal ediyorum hep
yok arkadaşım yara fln gebeliğe engel değil doktoruma sordum öyle şey olurmu dedi bendede yara var kurutmak için fitil ve krem verdi 1 haftadır kullanmıyorum ama ihmal ediyorum hep
canım dr sana hangi ilaçları verdi söylermisin bende bi fitil kullanıyorum ama kullanmadığım zaman yara tekrar ortaya çıkıyor bundan 2 ay önce minikti 2 ay fitili kullanmadım ve kocaman olmuş henüz doğum yapmadığım için müdahaleyide önermedi dr lar ve birçok dra sordum hepsi aynı şeyi söyledi çok kararsız kaldım ama.
ihmal etme yara ıslandıkça büyüyor zaten iltihap oldugu için ıslanıo da sonra daha çok uğraşırsın hafife alma bence ben aldım büyüdü baya yaktırırkende mahvoldum acıdan.
canım dr sana hangi ilaçları verdi söylermisin bende bi fitil kullanıyorum ama kullanmadığım zaman yara tekrar ortaya çıkıyor bundan 2 ay önce minikti 2 ay fitili kullanmadım ve kocaman olmuş henüz doğum yapmadığım için müdahaleyide önermedi dr lar ve birçok dra sordum hepsi aynı şeyi söyledi çok kararsız kaldım ama.
Merhaba arkadaşlar TECRÜBELİ OLANLARDAN YARDIM İSTİYORUM... biliyorsunuz ben yaramı dondurttum 5 gün oldu. Fakat 2 gün falan bol akıntı geldi su gibi ve şuanda hiç gelmiyor eskisi gibi az ve koyu bi akıntım vardoktorumuda bunun için aramak istemiyorum sadece. normalmi acaba çünkü 20 gün falan geleceği söylenmişti.
ben de annem icin sorayim arkadaslar... annem yillar once yarasini yaktirdi ancak sanirim nuksetti. simdi doktorundan bu pztesiye gun aldi ama ramazan dolayisiyla endise ediyor. orucken jineklojik tedavinin ve dahasi yaktirma ya da dondurma isleminin bir sakincasi olur mu? garanti olsun diye tutmamasi daha mi iyi yoksa?? olayin dini boyutunu soruyorum aslinda. herhangi bir igne fln yapiliyorsa islem sirasinda, oruc tutmasi mumkun degildir o zaman dimi?
arkadaşlar acaba bebekmi geliyorrrr İMDAAAATTTTTT...... ya ben yaramı 1 ay önce dondurdum. o 1 ay içinde cinsel ilişki yasaktı. ama olduuuuuu. ne yapcam ben şimdi. ayın 19 unda adet görmem gerekiyordu hala görmedim testde yapmaya korkuyorummm daha bebeğim küçük allahım olmayanlara ver yarabbim öyle bişey olmasın. neyse kızlar asıl konu sizdede oldumu adet gecikmesi YOKSA hamilemiyimmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ne olur cevap 2 gün daha bekleyim test alcam ama sizlerdede olduysa ne olur yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?