Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

Arkadaşlar ben de bugün jinekolojik muayene oldum.İlişki esnasında bende hafif pembe renkte bir kanama olmaya başladı son 6 aydır bu beni endişelendiriyodu,ve adet kanamalarımdan önce ve sonra 2-3 gün kadar kahverengi lekelenmeler oluyodu.Doktoruma bunları anlattım çatala geç bakalım dediönce smear testi için doku aldı lab.a gönderdi.Sonra kamerayla baktı yumurtalıklarda kist falan yok gayet güzel rahim ağzında da yara görünmüyor dedi.Bir de hormon testi istedi.Kan verdim onun için de.Perşembe günü sonuçları göstermeye gidicem tekrar.Ama içimde bir korku var anlatamam sizlere.Muayeneden sonra eve geldiğimde yine kahverengi bir akıntımın olduğunu gördüm.Oysa adetime daha 6 gün var.Sonuçları endişeyle bekliyorum.bu arada smear için doku alırken acı hissettim bu normalmidir?

canım çok az bir acı normal çünkü rahmin durarını sıyırıyorlar. smear testi için eve geldiğindede o gördüğün şey mutlaka smear testi alırken sıyırma yapıyorlar ya rahim duvarından ordan kaama olabiliyor çok az. mutlaka odur. endişelenme inşallah bişey yoktur. ilişki sırasında kendini kasarsan bu tür kanamalr olabilirmiş zorlanmaya da bağlı olabilir. inşallah bu gibi küçük problemlerdir. endişe etme korkma .

Arkadaşlar Korktuğum siğiller Yüzünden Dün Bir Jinekologa Gittim.
ÖZel Muaynanesine. Acşl Bunları Yaktırmamız Lazım Dedi. Bende Pk Güvenmeyerek Gelirim ben Yine Dedim.

Bugünde Ssk ya Gittim Ordaki Kinekologta HiçbirŞey Omadığını Söyleyip Bi Krem Verdi.

Arada Kaldım Şimdi Biri Acil Müdahale Etmemiz Lazım Diyor Diğeri ise Birşey Yok Diyor.

Umarım sonuçların iyi çıkar tatlım!Bende bugün gittim ilthap varmış küçük birde yara görüyorum dedi:çok üzgünüm:
Smear almadı iltahap olduğu için cuma tekrar gitcem pöfff

inş.iyi çıkar cnm sonuçların walla ben bugün almayı unuttum ya doktorum da 4 te çıkcak yetişemem yarın inş.alcam sonuçları

slm cnm bende smear tesiti yaptırdığımda çok çok az bi acı hissetmiştim bu normal ve eve geldiğimde kan gelmişti zaten doku alırkende kanamıştı bu kan ondan dolayı geliyor bende bugün alcaktım sonuçları unuttum ya yarın inş. alcam doktoruma göstercem

kızlar merhaba bu rahim ağzı yaraları ile ilgili yazdıklarınızı okudum aynı şeyler bendede vardı sonunda aldırdım ama epey bi rkendimi kastım o açmak itin bi ralet var ya o epey bir canımı acıttı sonunda dr ilişki yasak dedi başkada bir şey demedi aradan 2 gün geçti ben berbat bir ağrıyla kıvrandım hasta oldum tam hastalığım geçti iyileişiyorum dedim bu seferde kanamam başladı geceyi hastanede geçirdim bu o kadar hafife alınacak bir şey değilmiş bir arkadaş burda yazmış ben dr çıkıp spora gittim diyede kendimizi bu amelitattan sonra epey bir korumamız gerekiyormuş almanyada görev yapan drlardan birisi söyledi ağır kaldırılmayacak uzanılmayacak fazla yürünmeyecek 20 gün çok dikkat etmemiz gerekiyormuş ilk kanama içerde toplanan kanama olur dedi ama ikinci kanamaya çok dikkat etmemiz gerekiyormuş hemen dr gitmeliymişiz ölümcül olabilirmiş çünkü epey bir kan geliyor ben çok halsiz kaldım herkese geçmişler olsun hayırlı kandiller güzel allahım hepimizin şifasını versin ve eli ayağı düzgün tatlı bebişlerle kucaklarımızı doldursunnnnnnn

evet arkadaşlar sonuçlarımı aldım küçük bir iltihabın dışındaa herşey normal çok şükür adet olmayı bekliyorum artık tekrar gitmek için YÜCE RABBıM inş. tez zamanda nasip ader anne olmayı

Kızlar smear ile ilgili deneyimlerinizi yazdığınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı yalnız hani demiştim ya perşembe çıkıcak sonuçlar diye hala çıkmamış bu smear sonuçları bu kadar uzuyor mu p.tesi gitmiştim doktora,nasıl da ters oldu tam taşınma evresindeyiz il dışına taşınıyoruz c.tesi çıkar sonuçlar dediler bu sabah aradığımda ,bizde taşıma şirketiyle anlaşmıştık şimdi benim yüzümden bütün planlar alt üst oldu yaa.Ama sonuçlarımı doktoruma göstermeden de bi yere gitmek istemiyorum aklım kalır sonra.

bu arada bişi sorucam ben özel bi hastanede gittim muayeneye smear ve hormon testi için 127 ödedim devletle anlaşması olmasına rağmen bu fiyatı çıkardılar biraz pahalı geldi ama sağlık dedik verdik,her yıl yaptırmak gerekiyomuş hani önümüzdeki yıllarda da yaptırırsam diye soruyorum bunu daha ucuz yoldan halledebileceğimiz bi yerler var mı arkadaşlar mesela devlet hastaneleri gibi ama temiz ve güvenilir olur mu?Fikri olan yazarsa sevinirim,bekliyorum...

Senin adına sevindim tatlım bişey çıkmamasına, iltihap için bi tedavi verdi mi doktorun,ben daha sonuçlarımı alamadım çıkmamış c.tesi çıkıcakmış ama sabırsızlanıyorum bugüne ayarlamıştım kendimi.Bu arada demişsin ya adet olmayı bekliyorum tekrar gitmek için belki de bu ay adetin gecikir veeee bebişin gelir neden böyle düşünmüyosun ki tattlım:)Kendine iyi bak dualarımız kabul olsun inş.

canım bende özel hastaneye yaptırmıştım 20 tl ödedim senin hormonlar felan fazla tutmuştur birde benim 1 hafta sonra çıktı hemen biriki günde çıkmaz inş temiz çıkar..

canım bende özel hastaneye yaptırmıştım 20 tl ödedim senin hormonlar felan fazla tutmuştur birde benim 1 hafta sonra çıktı hemen biriki günde çıkmaz inş temiz çıkar..

SAğol güzelim bilgi verdiğin için ben sorayım bari yarın sonuçları alırken hangisine ne kadar almışlar, sonuçlarım çıkmış yarın sabah alıyorum bakalım ne olacak

Evet kızlar sonuçlarımı aldım bugün smear temiz çıktı Allah'a şükür.Hormonlarda da bişey yokmuş öyle dedi doktor ama şöyle bişi var FSH hormonum 3,74 değerinde normal değerler 4,00-13,00 aralığında olmalı yani benimki düşük dr. bey dedim düşük olması önemli diil yüksek olmasın yeter bize dedi.Ama ben yine de korktum sizce varmı benim bu değerde bi tuhaflık.Başka bi dr.'a daha göstersemmi sonuçlarımı.
Bu arada a.şahin güzelim sende iltihap vardı ya onu nasıl anladı doktorun bana hiç iltihapla ilgili bişi demedi acaba ben de yok mu, yoksa iltihapa bakmadı mı merak ediyorum.Sormak da aklıma gelmemiş orda çıkınca hatırladım.yazarsan sevinirim canım.

öncelikle çok sevindim cnm bişey çıkmamasına şükürler olsun.walla smear aletini soktu ya hemen sokup çıkarmadı iyice kontrol etti o şekilde anladı walla nasıl anladığını sormadım cnm

arkadaşlar slm.lar.. bende de yara ve iltihap vardı. son kontrolümde iltihabın azaldığı söylendi ama yara hala mevcut. dr. yaktırma veya dondurma önermiyorum daha doğum yapmadığın için dedi. peki bu yara nasıl geçecek blimiyorum artık???
benim asıl sormak istediğim bu yaraların oluşma sebebiyle ilgili doktorunuz bir açıklama yaptı mı? lütfen paylaşırsanız çok sevinirim...senağlama

arkadaşlar bişey paylaşmak istiyorum. biliyorsunuzki yara olduğu zaman sipral taktıramıyorsunuz. bu yüzden aranızda varsa dikkatli olun bişey demek istiyorum . korunma yöntemi olarak ilaç kullanıyoruz bir çoğumuz. bu doğum kontrol hapından kullanan bir arkadaşım daha kısa bir dönem kullanmasına rağmen rahminde bebek kafası kadar bir kitle oluştuğunu ve bunun doğum kontroll hapından kaynaklandığını dile getirmiş doktor. bazı kadınlarda bu tür kitleler bazılarında kalp krizleri bazılarındada hiç bişey olabiliyor. haftaya gidecek ve o kitlenin ne olacağı konusunda konuşacaklar heralde büyük bir ihtimalle ameliyat olacak. ben size yine ne olduğu hakkında yazarım buraya ama arkadaşlar kontrol ettirin ne olur

Herkese merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım....Çoktan beri akıntı şikayetim vardı ama o masa kokrkusundan doktora gidememiştim.Neyseki iyi bir doktor buldum kendime ve cesaretimi toplayım gittim.Bendede enfeksiyon ve orta derecede yara gördü doktorum.İlaç tedavisi ile enfeksiyonu geçirmiş fakat çok az kalmış onun için bugün tekrar ilaç verdi.Birde smear yaptı.3 gün sonraya sonuç çıkcakmış ve kolskopi(yanlış yazmış olabilirim) yapcak.Doktorum dondurcaz yarayı dedi ama sizce dondurtmalımıyım???kafamçokkarıştı.Daha doğum yapmadım,ilerde doğuma engel olur mu?nORMAL DOĞUM YAPMAYA FALAN????????Tecrübeli olanlar yardımlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…