- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
kızlar sıze ılskı esnasındakı acı ıcın ne ılacı verdıler ? bana sadece fıtıl verdı dr
arkadaşlar sonunda dondurdum yaramı çok şükür inşallah sonrası da ii olur.
ama birşey öğrenmek istiyorum daha önce yara dondurmuş arkadaşlar ilgilenirsenz sevinrm..
dr.um işlemden sonra akıntın olacak demişti ama bu sabah kalktığımda sanki altıma yapmışım gibi ( :ecrin_bebek: ) bir manzarayla karşılaştım. bu kadarı da normal mi??
tabiri caizse su gibi geliyormus. orkid koymak gerekiyor. baya da doluyor annemin soyledigine gore. aman gelsin zaten. vucudunuz ordaki olu yarayi atiyor iste ne guzel. bir haftaya yakin surebilir korkmayin. sik sik orkidi degistirin ki iltihapli akinti tekrar iltihapa sebebiyet vermesin. bize doktorun soyledigi buydu. bir de 20 gun sonra basalamak uzere ilac verdi. ama dondurma isleminden sonraki en onemli sey genel temizlik kurallarina dikkat etmek.
gunde 1 kere sabunlu suyla vajina disi (asla ici degil) yikanacak
gunluk pedler ve regli donemindeki pedler her tuvalete cikista degistirilecek. belki normalin iki kati ped kullanicaksiniz ama saglik bu...
her gun camasir degistirilecek.
bunlara dikkat edilirse, her turlu mantar, yara vsden max koruma saglarsiniz. eslerinizin de hijyene dikkat etmesi lazim tabi...a.s.
canım galiba bendede yara var idrarını yaptıktan sonra yanma oluyomuydu
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. yalnız kafama takılan bir şey var. bana da fitil ve krem verdi ama hemen o gün başlamamı söyledi. size 20 gün sonra demiş. neden acaba??
bu yaralar neden oluomus?mantar dan sonra yarami meydana geliomus merak ettim yaradan korunmak icin ne yapilabiliur
ben de şüphelendim biz prezervatif kullanmaya başladıktan sonra yara ortaya çıktı bende. bunu dr.la (hatta iki doktorla) paylaştığımda prezervatiften değil dediler. şimdi siz buraya etkenlerin arasına prezervatifi de yazmışsınız. bu bilgiyi bir yerde mi okudunuz yoksa dr.unuz mu söyledi?
canim bunlari netten okudum ben... siteyi yapistirayim sen de bak ve hepsinde soyluyor zaten. prezervatifteki latex maddesine karsi alerjen olabilirsin. zaten bikac yillik evli,tek esli, hijyen aliskanligi yillardir ayni olan bir insanda yara aniden beliriyorsa hayatinizdaki degisikliklere bakmalisiniz. siz prezervatif kullanmaya baslayinca olmus olabilir. mumkundur... yapistirdigim linke bakin lutfen...
Rahim Ağzında Yara (Servikal Erozyon),Rahimde Yara, Rahim Yarası,Rahim Ağzı Yarası Yara Tedavisi Yakma Dondurma Lazer Rahimağzı yarası
bende de sanırım prezarvatiften oldu ben de prezarvatifi bıraktım doğum kontrol hapı kullandım ama onuda aralıklarla kullandım bünyemi alıştırmadım 3 ay kullandım bıraktım tekrar başladım falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?