- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
merhaba, bende de geniş bir yara var. zaman zaman sancılarım oluyor. yara yakılacak. doktor adet bitiminden 1-2 gün sonra gelmemi söyledi. onun için bekliyorum. ben 5 yıllık evliyim ve çocuğum yok. tek tereddütüm yakma ya da dondurma yönteminden hangisinin daha sonra çocuğum olma ihtimalini kötü etkileyeceği. Doktor iki yöntemde de rahim ağzının tıkanma ihtimali olduğunu fakat bunun çözülebilecek bir sorun olduğunu söyledi. Bu konuda tecrübesi olanların hangi yöntemin daha sağlıklı olacağı hakkında bilgi verirse sevinirim. teşekkür ederim
tam adını bilmiyorum ama hiç ağrı hissetmiyosun..ağrıyı bırak parça aldı mı almadı mı nasıl aldı anlamadım bile..normal vajinal muayene gibi o kadar..
merhaba, bende de geniş bir yara var. zaman zaman sancılarım oluyor. yara yakılacak. doktor adet bitiminden 1-2 gün sonra gelmemi söyledi. onun için bekliyorum. ben 5 yıllık evliyim ve çocuğum yok. tek tereddütüm yakma ya da dondurma yönteminden hangisinin daha sonra çocuğum olma ihtimalini kötü etkileyeceği. Doktor iki yöntemde de rahim ağzının tıkanma ihtimali olduğunu fakat bunun çözülebilecek bir sorun olduğunu söyledi. Bu konuda tecrübesi olanların hangi yöntemin daha sağlıklı olacağı hakkında bilgi verirse sevinirim. teşekkür ederim
slm arkadaşlar bende yara varmı test yaptırdım iyi huylu çıktı acaba dondurmak acıtıyormu hemen tedavi olmak şartmı
mrb canım benimde yaram vardı ama doktor bana doğum yapmadıysan yakılmayacağını söylemişti zararlıymış onun yerine gümüş tedavi denilen bi tedavi uyguladı 3 ay cinsel perhiz verdi ve bu arada her hastalandığımda gidip temizlettim. fitil yeterli gelmemişti yani iyileştirmedi ki ondan önce soğan kürü kullanmıştım 3 aylık tedavi 2 ayda bitti. ama sonra yeniden tekrarladı fitille geçti bu sefer
arkadaşlar bi hafta once yaramı yaktırdım öle aman aman bi sulu akıntım olmadı ama arada akıntı var doktor normal olcak demişti kan bile olur demişti amaa eski akıntım gibi gelıyoo korkuyorumyanılıyorum umarım .
1 ay akıntın sürebilir hatta daha fazla..endişe etme.zaten kontrol için dr'a gittiğinde o söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?