Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

arkadaşlar bi hafta once yaramı yaktırdım öle aman aman bi sulu akıntım olmadı ama arada akıntı var doktor normal olcak demişti kan bile olur demişti amaa eski akıntım gibi gelıyoo korkuyorum yanılıyorum umarım .

Arkadaşlar yara Rahimimizin yapısından kaynaklanıyor.Şöyle bir örnek vereyim kiminin eti hasastır çabuk morarır.Kimininki değildir!Öyle düşünün sizin rahiminizin yapısıda hasas ve sürtünmeden ötürü yara oluyor!Her yıl 1 kere jinekolağa gidip tedavi olmalısınız.Bende iki kere yara çıktı.Hatta dondurdum yine çıktı.Tamamen hasaslıktan her seferinde de smear aldırdım.Allahıma şükür kötü bişey yok!Yara küçükse fitille bile geçiyor arkadaşlar ihmal etmeyin yeter ki

merhaba, bende de geniş bir yara var. zaman zaman sancılarım oluyor. yara yakılacak. doktor adet bitiminden 1-2 gün sonra gelmemi söyledi. onun için bekliyorum. ben 5 yıllık evliyim ve çocuğum yok. tek tereddütüm yakma ya da dondurma yönteminden hangisinin daha sonra çocuğum olma ihtimalini kötü etkileyeceği. Doktor iki yöntemde de rahim ağzının tıkanma ihtimali olduğunu fakat bunun çözülebilecek bir sorun olduğunu söyledi. Bu konuda tecrübesi olanların hangi yöntemin daha sağlıklı olacağı hakkında bilgi verirse sevinirim. teşekkür ederim

mrb canım benimde yaram vardı ama doktor bana doğum yapmadıysan yakılmayacağını söylemişti zararlıymış onun yerine gümüş tedavi denilen bi tedavi uyguladı 3 ay cinsel perhiz verdi ve bu arada her hastalandığımda gidip temizlettim. fitil yeterli gelmemişti yani iyileştirmedi ki ondan önce soğan kürü kullanmıştım 3 aylık tedavi 2 ayda bitti. ama sonra yeniden tekrarladı fitille geçti bu sefer

slm arkadaşlar bende yara varmı test yaptırdım iyi huylu çıktı acaba dondurmak acıtıyormu hemen tedavi olmak şartmı

canım ben de dondurdum ve dr.um daha doğum yapmadığım için dondurmayı önerdi.

Geçmiş olsun canım.Gümüş tedavi nasıl bir tedavi yöntemi?Bahsedermisiniz.

evet bende aranıza katıldım kronik sersivit adı kondu dondurma işlemi olmadan düzelme olmuyormuş . ben medipole gittim ama mediıpol fiyatlarda uçmuş her zamanki gibi hospitalyum bahar hanıma gidcem daha önce medipol veya hospitalyumda yara donduran oldumu ?

ya arkadaşlar slmlar öncelikle...
yarasını dondurduktan sonraki regl döneminde aşırı dercede dayanılmaz sancılar çeken var mı?
benm zaten normalde de sancılı geçerdi ama bu sefer 3 gün oldu 3 gündür felaket sancılarım var...
benmle aynı durumu paylaşanlar var mı????

yani bende yaramı yaktırdım ama tarif edilmez acı hissettimm.ama benim yaramın çok derin ve büyük olduğunu söyledi drum...adetime 10 gün kala adet kanaması gibi bir kanamam oldu ve adet günümde yine kanamam oldu...

selam kızlar..
ne olduğunu bılmedığım bı yara var kasıklaırmda
dokunuyorum böyle sankı derı yırtılmısda ete dokunuyorum sankı.acısı cok yok sadece hıssedıyorum bıde adet dönemıne denk geldı.doktora gıdıp göstermektende cok utanıyorum.tam rahım ağızında böyle bırsey basına gelen var mı

ben simir testi yaptırdım temiz çıktı dr hap ve fitil verdi.Doğum yapmadığın için yakma ya da dondurma yapmıcaz dedi

ya ben deli olcam neye inanancağımı şaşırdım.benimde yaram var ve büyük gittiğim bi kaç dr yakılmaz dedi doğum olmadığı için ama en son gittiğim 2 dr yakılması lazım dedi ve kesinlikle doğumla alakalı bişey olmadığını söyledi asıl bu şekilde hamile kalırsan sorun yaşayabilirsin dediler ve bende yaktırmaya kara verdim aslında benim arkadaşımda 6-7 ay önce yaktırdı yarasını ve hamile kaldı zaten bende onun dr na gidiyorum artık.yinede burda okuduklarım çok kafamı karıştırıuyor sinir oldumm

ekep78 kesinlikle haklısın aynı fikirdeyim.Ben işlem yaptırmak istemiyordum dr ööle diyince açıkcası işime geldi..Sonuçta bir çok bayan yara olup olmadığını bilmeden hamile kalıyor.Gitmesem bilmeden hamile kalacaktım belki.Hayırlısı diyorum artık sana da geçmiş olsun

ewt canım bende aynı şikayetleri yaşadım..sancımda çok oldu..yalnız sanırım akıntılarımın sebebi fitilden de ileri geldi...yaranın kabuğu kalktıkça kanıyacvağını söyledi drum...ama adet günümde adetimi oldum..bitti ve şükür iyiyim...ayrıca özelden msj atmaya çalıştım ama olmadı..

benımde adetım bitti su an ara ara akıntı dvm yogun diil amaa yinede var sarı sarı.2 hafta sonra kontrol var merak ettgiim su ne zmn sonra yaranın iyileşmiş oldugu su an bende ki akıntı normalmidr.3 hafta bitmek üzre.tşk ederim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…