Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

banada yardımcı olunyaaaaaaaa bende yara vardı dondurdum dok 1 ay sonra yine gel yine donduracaz dedi vede akıntım çok oluyor bugünde akıntımla kan geldi bide kasıgım çok agrıyor acaba nedendir donduran varsa beni bilgilendirsinler pisikolojimi bozdu bu yara

O kadar çok mu?Bende dondurmak için gitcem dktoruma.Haftaya giderim sanırım adetim bitti....Geçmiş olsun.

ben bişe sorcam sizde galiba yara dondurmuşsunuz bende 5 gün önce dondurdum ve dok bana dediki 1 ay sonra yine gelin yine donduracaz dedi bugün bende akıntımda kan geldi acaba sizde dondurduysanız bana yardımcı olursanız sevinirim benim halan kasıklarım agrıyor neden acaba

slm arkadaşlar bende rahim filmi çekirince yaram olduğunu öğrendim.doktorum antibiyotik ve kırmızı renkte bir fitil verdi incallah gecer rahim filmi çektirirken öyle çok acı çektimki birdaha açı çekmek istemiyorum doğrusu

Canım ben dondurmadım daha.İstanbuldaydım,hafta içi izmire dönücem o zman gitcem dondurtmaya.Benim kasık ağrım ve akıntım çoktu.Akıntı tedavi edildi ama biraz daha var.Ağrımda kesildi.Ben ilaç tedavisi gördüm enfeksiyon için.Enfeksiyon olunca ağrı çok oluyormuş.Bana ayrıca kolposkopi ve smear yapıldı yaranın durumunu görmek için.Yara orta derecedeydi 1 ay önceki muayenemde.

Kan gelmesi oranın temizlenmesinden olabilir canım.Ama ihmal etme kontrole git yine.İlaç falan vermedi mi?

Ben buralardayım soruların olursa yardımcı olamaya çalışırım.Bulaşıklarım var az onları yıkayayım.

bişe sorcam sizde dondurma işleminden sonra 5 gün sonra akıntınızdan kan geldimi yada kasık agrısı oluyormu cev bek acil

benim yaram büyükmüş baya 5 gün önce dondurdum bugün akıntımdan kan geldi bide kasıgım agrıyor ben acaba pazartesi bidaha doktora gitsemmi acaba kolposkopi ne merak ettim benim smear testi temiz çıktı

benim yaram büyükmüş baya 5 gün önce dondurdum bugün akıntımdan kan geldi bide kasıgım agrıyor ben acaba pazartesi bidaha doktora gitsemmi acaba kolposkopi ne merak ettim benim smear testi temiz çıktı

Canım kolposkopi rahim ağzında oluşan damarlaşma,yara,kanser gibi şeylere bakmak için yapılıyor.5 dkalık bi işlem bi cihaz var onla bakılıyor rahim ağzını olduğu gibi ekrandan seyrediyorsun.Bana doktorum yaranın ne durumda olduğunu böyle gösterdi.Ne kadar hücrenin etkilendiğini.İlk başta bakıyor sonra bişey sıkıyor pıst diye,Ondan sonra yara olan yerlerin hepsi beyaz oluyor.Ne kadar vahim durum ona bakıyorlar işte.Benim ki orta büyüklükteydi 1 ay önce.

ilaç vermedi 1 ay sonra yine gel donduralım dedi 1 ayda ilişki yasak dedi bugün 6. günüm kasıgım agrıyor diye çok huzursuzum

Canım benim bence sen başka bir doktorada görün..Anladığım kadarıyla doktorunla tam olarak herşeyi konuşamamışsın.Ben aklıma bişey takıldığı zaman bile doktorumu arar sorarım.

ezommm ben işlem yaptırmadım ama akıntın olması ve az ise kan gelmesi de normal.endişelenme bence ama neden ağrın var onu anlamadım doğrusu

herkese çok geçmiş olsun ben yarın gidcem doktora yoksa gerçekten pisikolojim alt üst oldu dengem bozuldu beni bilgilendirdiginiz için çok teşekkürler

bugün adet oldum acaba kasıgım ondanmı sancılanıyordu vede ben 14 oluyordum adet ama bugün oldum 11 yarın yine doktora gitsemmi sorsammı acaba

ben de akıntıdan şikayetçiydim,spiralin çıkartılıp yaramın yakılması gerekiyormuş.neyse çıkarttırdık.yaktırma işlemi 5-6 dakika kadar sürdü.iğne bile vurdular içeriye,çok hafif bir sızlama olarak hissettim.yakma esnasında canım yanmadı.doktorum bolca fitil ve antibiyotik verdi.onları kullanıyorum.ilk gün akıntı bulanıktı,sonraki günler sarıya döndü,hala da devam ediyor.sorunu olnlar bir an önce çaresine baksınlar derim.en azından kafamda bu sorun eksildi.doktor spiralin yara oluşmasında etkisi yok dedi en erken 3 ay sonra taktırılabilirmiş bilginize.herkese geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…