E
ezommm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
O kadar çok mu?Bende dondurmak için gitcem dktoruma.Haftaya giderim sanırım adetim bitti....Geçmiş olsun.
ben bişe sorcam sizde galiba yara dondurmuşsunuz bende 5 gün önce dondurdum ve dok bana dediki 1 ay sonra yine gelin yine donduracaz dedi bugün bende akıntımda kan geldi acaba sizde dondurduysanız bana yardımcı olursanız sevinirim benim halan kasıklarım agrıyor neden acaba
Amin canım,yanlız benim 6 yaşında oğlum var,2.ciyi düşünmüşdük o zaman ama olmadı zaten şuan düşünmüyorum ..
İlaç ve fitiller bitince tekrar kontrole gidersin zaten,gelişmeleri bizede yazarsın..
Hayırlısıyla bebeğinde olur:)
Canım ben dondurmadım daha.İstanbuldaydım,hafta içi izmire dönücem o zman gitcem dondurtmaya.Benim kasık ağrım ve akıntım çoktu.Akıntı tedavi edildi ama biraz daha var.Ağrımda kesildi.Ben ilaç tedavisi gördüm enfeksiyon için.Enfeksiyon olunca ağrı çok oluyormuş.Bana ayrıca kolposkopi ve smear yapıldı yaranın durumunu görmek için.Yara orta derecedeydi 1 ay önceki muayenemde.
Kan gelmesi oranın temizlenmesinden olabilir canım.Ama ihmal etme kontrole git yine.İlaç falan vermedi mi?
benim yaram büyükmüş baya 5 gün önce dondurdum bugün akıntımdan kan geldi bide kasıgım agrıyor ben acaba pazartesi bidaha doktora gitsemmi acaba kolposkopi ne merak ettim benim smear testi temiz çıktı
ilaç vermedi 1 ay sonra yine gel donduralım dedi 1 ayda ilişki yasak dedi bugün 6. günüm kasıgım agrıyor diye çok huzursuzum
doktoruma sordum ilaç ve fitille geçebileceğini seöyledi yattırmaya veya dondurmaya gerek yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?