- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Canım başka doktorada görün.Biz burda günlerce bunu paylaştık arkadaşlarla.Moralini bozma,geçer tatlım sürekli kontrole gittiğin takdirde.Bende doğum yapmadım,çeşitli doktorlara danıştım bu konuyu herkes dondurmamı önerdi.Bende gidip dondurttum.
anlaşılan bu rahim ağzı yarasını çeken baya insan varmış bende iki gündür üzüntüden kahroluyordum niye benim başıma geldi diye
ama benim daha çok üzüldüğüm nokta, henüz çocuğum yok ve doktorum doğurmadığım için herhangi bir işlem yapmak istemiyor biran önce çocuk düşün sonrada bu yaranın icabına bakalım dedi iki gündür kara kara düşünüyorum henüz çocukla alakalı hiç bir planımız yoktu çünkü
yara yüzünden enfeksiyonn olmuş şimdi 7günlük fitil verdi üzerine bira kaç gün geçince smear alacak tehlike boyutuna bakacak yaranın
sizlerede çok geçmiş olsun
Bende internetten araştırdım canım.Dondurulduğu takdirde sperm kalitesini bozmuyormuş,rahim ağzını daraltmıyormuş.Yakılırsa hamile kalmayı engelliyormu.Neyse ben dondurttum,sürekli akıntı şikayetim vardı çünkü.Ağrım çok vardı.Tüplere sıçratmadan enfeksiyonu ben dondurtmayı tercih ettim.1 SENEYE kadar hamileleiğe engel mi anlarız zaten....ben internettede çok araştırdım hep aynı şeyler yazıyor doğum yapmadan önerilmiyor
bide ben önceden almanyada yaşıyordum ordada doktoruma sordum oda aynısını söyledi bendeki yara 3yıldır var süreklide enfeksiyon kapıyor
ben de senin durumundayım canım.Dr doğum yapmadığım için şimdidlk gerek yok dedi ama ilaç ve fitili kullanıp gittiğimde iyileşme var demişti .Smear testide oldum herhangi bi sorun yok zaten rutin bi şey mutlaka smear alıyorlar.ben de artık takmıyorum bi ara bi kez daha gidicem ondan sonra çok da kurcalamayacağım:Saruboceq:
iyi akşamlar arkadaşlar ya benim sorunum bir kaç gün oldu yaramı dondurdum fakat oldukca sıvı şeklinde akıntım olyo adet gibi kan değil fakat .dr 10 gün sürer demişti sizlerded böyle yaşayanınız varmı acaba resmen orkıt kullanıyorum.
sizce ne yapmalıyım.LÜtfen bilğisi olan yazarsa çok rahtlyacağim.hepinize çok geçmiş olsun
[/QUOTE]öncelikle geçmiş olsun fitil verdi demişsin fitili 6 gün kullanmışsın banada yara var diye fitil verdi 12 tane var içinde günde 2 tanemi koycam eczanedekiler günde 2 demiş ama içinde sabah akşam yazıyo doktorada gidemedim sormaya adı VAGİ-HEX seninkidemi buydu beyaz hap gibi kaygan değil cevaplarsan sevinirim bide ilk o ilaçları fitilleri kullanırken cinsel ilişki yasakmı napıcaz:sm_confused::sm_confused:
slm banada doktorum yara var dedi gün verdi kurutacakmış nasıl oluyor bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?