Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

ben internettede çok araştırdım hep aynı şeyler yazıyor doğum yapmadan önerilmiyor
bide ben önceden almanyada yaşıyordum ordada doktoruma sordum oda aynısını söyledi bendeki yara 3yıldır var süreklide enfeksiyon kapıyor

ben de senin durumundayım canım.Dr doğum yapmadığım için şimdidlk gerek yok dedi ama ilaç ve fitili kullanıp gittiğimde iyileşme var demişti .Smear testide oldum herhangi bi sorun yok zaten rutin bi şey mutlaka smear alıyorlar.ben de artık takmıyorum bi ara bi kez daha gidicem ondan sonra çok da kurcalamayacağım:Saruboceq:

Bende internetten araştırdım canım.Dondurulduğu takdirde sperm kalitesini bozmuyormuş,rahim ağzını daraltmıyormuş.Yakılırsa hamile kalmayı engelliyormu.Neyse ben dondurttum,sürekli akıntı şikayetim vardı çünkü.Ağrım çok vardı.Tüplere sıçratmadan enfeksiyonu ben dondurtmayı tercih ettim.1 SENEYE kadar hamileleiğe engel mi anlarız zaten....

Rahimdeki yaranın büyüklüğüne ve altında yatan nedene göre iyileşme olabilir belki.

kizlar bendede yara çıktı hemde kocaman doktor smear aldı sonucunu bekliyoruz bakalım artık ne çıkacak sonucu beklemedeyim yani çocukta istiyorum 4 aydır bir oğlum var ama kardeşi olmadı henüz bakalım nasip artık

iyi akşamlar arkadaşlar ya benim sorunum bir kaç gün oldu yaramı dondurdum fakat oldukca sıvı şeklinde akıntım olyo adet gibi kan değil fakat .dr 10 gün sürer demişti sizlerded böyle yaşayanınız varmı acaba resmen orkıt kullanıyorum.
sizce ne yapmalıyım.LÜtfen bilğisi olan yazarsa çok rahtlyacağim.hepinize çok geçmiş olsun

Yaşadığın şey normal canım, hatta 15 güne bile çıkabilir.

bendede yara varmış 2 tane antibiyotik bide fitil verdi peki ben bunları kullanırken ilişki yasakmı bebek hayallerine aramı vercez bilginiz varmı

merhaba bayanlar bende geçen hafta yaramı yaktırdım. bol ve kokulu akıntı ve kasıklarımda ki kramplardan dolayı dr a gittim ve yaramın olduğunu söyledi smir aldı smir temiz çıktı. adetin biter bitmez gel dedi yaranı yakalım. ben 2 yıldır evliyim ve hiç hamilelik geçirmedim. bana bir fitil ve antibiyotik ilaç verdi onlarıda kullandım. adetim biter bitmez dr gittim. tabi gitmeden önce burda yazılanları okudum ve tabiki şüpheye düştüm çünkü hiç hamile kalmadım ve yaktırma konusunda teredüte düştüm ve tabi birde korku vardı. dr gider gitmez yaktırmamın zararı olur mu dedim hem hiç hamile kalmadım zorlaştırır mı hamile kalmayı felan diye. kesinlikle etkilemez dedi veyarası olupta hamile kalmayanlar yaktırdıktan sonra hemen hamile kalıyorlar dedi. çünkü yara hamile kalmayı zorlaştırıyormuş.tabi kan ter için de işleme başladık ama korktuğum kadar yokmuş sadece adet sancısı gibi karnımda bi ağrı hissetim ve sadece kulağa hoş gelmeyebilir ama et kokusu ve dumanı gördüm ama inanın hiç acımıyo ve benim ki 3 dk sürdü hemde yaram büyük olmasına rağmen. 20 gün ilişki yok dedi akıntım ve kanamam olacağını söyledi ve 6 gün kullancağım i fitil verdi. yakma işleminden sonra sarı ve baya sulu bi akıntım oldu ped kullanacak kadar akıntı oluyo tam 8. gün akıntım pembeleşti ve kahve rengi akıntıya döndü bgn 10. gün akıntım hala kahve rengi bgn yarın biter sanırım. 2 ay sonra adetim biter bitmez yine dr gideceğim dr kontrol edecek yaram varsa tekrar yakılacak yoksa :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2 :jeyyar: umarım yazdıklarım yardımcı olur size çünkü yakma kelimesi insanı çok tedirgin eden bi kelime inan yakma değil ama yok etme denilebilir yanma acısı hissetmiiyorsunuz. allah hepinize nol sifalar versin opuyorumnanaktan

öncelikle geçmiş olsun fitil verdi demişsin fitili 6 gün kullanmışsın banada yara var diye fitil verdi 12 tane var içinde günde 2 tanemi koycam eczanedekiler günde 2 demiş ama içinde sabah akşam yazıyo doktorada gidemedim sormaya adı VAGı-HEX seninkidemi buydu beyaz hap gibi kaygan değil cevaplarsan sevinirim bide ilk o ilaçları fitilleri kullanırken cinsel ilişki yasakmı napıcaz:sm_confused::sm_confused:[/QUOTE]

Son düzenleme:
[/QUOTE]

canım eğer yakmayada dondurma işlemi yaptırmadan fitil verdiyse ilişkiden sonra koyabilirsin ama yakıldıysa zaten 20-30 gün ilişki yasağı var

kızlar aklıma gelmişken bir şey daha yazmak istiyorum. dr gittiğimde yakma işlemi için teredüte düştüm demiştim ya ( hiç gebelik geçirmediğim için ) ben donduralım felan demiştim doğum yapmayan kadınlara yakma önerilmiyormuş dedim. yakma işleminin hamileliğe engel oladığını söyledi ve hatta donnma işlemini önermiyorum çünkü yaraları tam olarak yok etmiyormuş yaralar ilerde tekrar sirayet edebilir dedi yakma daha kesin bir çözüm dedi zaten yakma işleminden sonra bayanlar eğer istiyorlarsa hemen hamile kalıyorlar dedi yaralar hamileliği zorlaştırıyor ve yakma işleminin hiç bir zararı yok artı bir bilgi olarak söylemek istedim.

mirage yaraların çokmu azmı bılmıyorum ama bende az yara cıktı doktor asla yaktırmanaı ve dondurmanı önermıyorum doğumyapmadıgın ıcın ama ılaçla gecebılecek durumda önemsiz dedi benım yaram ıcın

ay_she dr benim yaram için baya var dedi. belki de senin ki az diye önermemiş olabilir ama dediğim gibi bi zararı olmuyormuş. sanırım dr lar bu konuda 2 ayrılmış durumdalar. burda okuduklarıma göre doktorların kimi öneriyo kimi önermiyo. benim içimin rahat olmasının tek sebebi arkadaşımında aynı sorunu vardı yaktırdı ve hamile kalmaya karar verdikten 3 ay sonra hamile kaldı. eğer çevremde onun gibi bir örnek olmasaydı içimdeki bu şüpheyle ve burda yazılanlara göre kafam çok karışacaktı ve hayatta yaktırmaya cesaret edemeyecektim. akannehir eğer zararı olsaydı o da hamile kalmazdı ben de ondan aldığım cesaretle yaktırdım umarım hamile kalmak istediğimde herhangi bir sorun yaşamam :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar
1 ay öncesine kadar yazmıştım yara var bendede diye ilaçla geçmedi sonraki kontrole gidişimde doktor yaranın geçmediğini söyledi boşu bşuna ilaç kullandım okdarda dikkat ediyorum vücuduma kimyasal birşey sokmamaya neyse şimdide donduralım dedi doktor hastalan bitsin 1-2 gün sonra ilişkiye girmeden gel dedi. Yazılanları okuduğum kadarıyla korkulacak birşey yok sayenizde korkularımı yeniyorum galiba opuyorumnanaktan Yalnız aklıma takılan birşey var doktor bana 250 tl olacağını söyledi tekrar muayene ücreti vericekmiyim dedim hayır sen direk bana gel dedi. Özel hastane bu çokta methini duyduğum bir doktor ama anlamadım neden öyle dedi gizli kapaklı işmi yapacak :sinifsinif:fisfisfis Hiçbirşeye güvenemiyoruz artık ooof off Allah'ım yardımcımız olsun:Saruboceq:

Herkes başka bir doktora görün diyor kafam iyice karışıyor bunalıyorum ne yapacağımı bilemiyorum hastane adı yazmak serbestmidir doktor adı filan varmıdır acaba istanbulda benim gittiğim doktora gidenfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…