S
seheremino
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
peki acıyormu dondurma işlemi yaparken yani duman oluyo filan deyince canım çok acıycak gibi hissediyorum mafoldumbenslm
rahim ağzı yarası bildiğim kadarıyla rahmin içindeki bi dokunun dışarıya doğru yayılması sonucu oluşyo yani vücudumuz kendi kendine zarar veriyor.
ben bundan 8 yıl önce yaktırmışım
benmora boylarda bı yaram vardı.hatta doktorum çiçek şeklinde yaktığını söylemişti:)
fakat yakma işleminden 5 yıl sonra yine tekarladı. bende başka doktra gitim. bu doktorum yakma sonrası yaraların %80- 90 civarı tekrarladığını dondurmanın ksin çözüm olacağını söyleyip dondurdu. şimdi bi sıkıntım kalmadı.
fakat normal doğum yaparsam yine tekrarlama riski varmış ki ben normal doğum yapım bekliyorum 3 ay oldu hala bişi yok umarım olmazda.
her ki işlemi yaptıran biri olarak ikisindede hiç bir hissiyat yok diyorum.
yanarken duman ve biraz koku
dondururkende filmerdeki gibi beyaaz bi duman okadar hatta dondurma daha pratik
merhaba,bende de evlendikten 1 ay sonra rahim ağzında yara oldu.kan geliyordu benden.doktor rahim ağzında yara olduğunu söyledi.fitil ve antibiyotik kullandım 1 ay sonra şikayetlerim geçti.
sağol canım bilgilendirdiğin için ben bir fiyat araştırması yapayım ozaman özel muayenehanesine çağırmadı hastaneye çağırdı yine tekrar muayene ücreti vermene gerek yok sen direk yanıma gel dedi.river cım 250 tl çok fazla bir fiyat. yapılan işlem 3-5 dk sürüyo ve zor bir işlem değil. dr seni muayenehanesine çağırıyorsa biraz parasal olabilir bu. ben ankarada eşimin çalıştığı özel hastanede yaktırdım ben herhangi bir ücret ödemedim ama özel hastane fiyatı 90 ila 150 arasında değişiyor. bilgin olsun canım
river cım 250 tl çok fazla bir fiyat. yapılan işlem 3-5 dk sürüyo ve zor bir işlem değil. dr seni muayenehanesine çağırıyorsa biraz parasal olabilir bu. ben ankarada eşimin çalıştığı özel hastanede yaktırdım ben herhangi bir ücret ödemedim ama özel hastane fiyatı 90 ila 150 arasında değişiyor. bilgin olsun canım
tamamen iyileştini söyledimi doktor bana smear yaptılar kansere mi yol acıyo bu yara yada baslangıcı mı cok korkuyorum 2 gündür uykusuz yazıları okuyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?