Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

açıkçası tedirgin oluyorum. 15 aydır ikinci kez çocuk istiyoruz olmuyor önce hormon bozukluğu sonra prolaktin yüksekliği, şimdide yara çıktı buda gebeliğe engel oluyormuş.

merhaba,bende de evlendikten 1 ay sonra rahim ağzında yara oldu.kan geliyordu benden.doktor rahim ağzında yara olduğunu söyledi.fitil ve antibiyotik kullandım 1 ay sonra şikayetlerim geçti.

slm
rahim ağzı yarası bildiğim kadarıyla rahmin içindeki bi dokunun dışarıya doğru yayılması sonucu oluşyo yani vücudumuz kendi kendine zarar veriyor.
ben bundan 8 yıl önce yaktırmışım
benmora boylarda bı yaram vardı.hatta doktorum çiçek şeklinde yaktığını söylemişti:)
fakat yakma işleminden 5 yıl sonra yine tekarladı. bende başka doktra gitim. bu doktorum yakma sonrası yaraların %80- 90 civarı tekrarladığını dondurmanın ksin çözüm olacağını söyleyip dondurdu. şimdi bi sıkıntım kalmadı.
fakat normal doğum yaparsam yine tekrarlama riski varmış ki ben normal doğum yapım bekliyorum 3 ay oldu hala bişi yok umarım olmazda.
her ki işlemi yaptıran biri olarak ikisindede hiç bir hissiyat yok diyorum.
yanarken duman ve biraz koku
dondururkende filmerdeki gibi beyaaz bi duman okadar hatta dondurma daha pratik

peki acıyormu dondurma işlemi yaparken yani duman oluyo filan deyince canım çok acıycak gibi hissediyorum mafoldumben

yok acı diye bişe yok çıkan dumanda oraya sürdükleri kibrit gibi bişiyin soğuk olmasından dolayı duman çıkyo okadar dondurmak yakmaktan çok daha pratik.

river cım 250 tl çok fazla bir fiyat. yapılan işlem 3-5 dk sürüyo ve zor bir işlem değil. dr seni muayenehanesine çağırıyorsa biraz parasal olabilir bu. ben ankarada eşimin çalıştığı özel hastanede yaktırdım ben herhangi bir ücret ödemedim ama özel hastane fiyatı 90 ila 150 arasında değişiyor. bilgin olsun canım

sağol canım bilgilendirdiğin için ben bir fiyat araştırması yapayım ozaman özel muayenehanesine çağırmadı hastaneye çağırdı yine tekrar muayene ücreti vermene gerek yok sen direk yanıma gel dedi.

Acaba kadın ve aile sağlığı merkezlerine gitsem yardımcı olabilirlermi bana fisfisfis gerçekten dediğin gibi 3-5 dk lık bir işlem için banada fazla geldi ama doktor doktorda dolaşmak istemiyorum şaştım kaldım:sinifsinif:

river cim fiyat araştırmasını yapman mantıklı olur bence. birde çevrenden hastane yada dr fikri alabilirsin böyle gittiğin zaman için rahat. böylece doktor doktor gezmezsin. bence arkadaşlarından tanıdıkları jinekologlar hakkında bilgi iste öneren olusa gidersin geçmiş olsun

ben bugün gittim. dokturum yarayı dondurdu. çok korkulacak bişi değilmiş.yirmi gün boyunca su gibi akıntı gelecekmiş,20 gün ilişki olmyacak. birde fitil verdi. bir ay sonra kontrüle gidecem. bu arada gittiğim özel hastanede 100tl ücret aldılar.devlet karşılamıyormuş.

Günaydın hanımlar
Bende dün yaramı dondurtdum dondurma işlemini yaparken hiçbirşey anlamadım yalnızca oraya takılan alet çok canımı yaktı ama yinede korktuğum kadar değilmiş akşama kadar istirahat ettim yattım hep hiçbir acı kalmadı doktor banada aynı iltihabın 15 gün kadar geleceğini söyledi tabi bu arada ilişki yok 15 günde bir olmak üzere 2 kere daha kontrole gideceğim sonra birdaha olmaz inşallah
Bu arada fiyatlar bzim bu civarlarda hep aynı +muayene ücretide istiyorlardı ben tekrar kendi doktoruma gttim en azından muayene ücreti vermedim tekrardan

ya ben şimdi şüpheye girdim iki gün önce doktorum yaramı dondurdu fakat smear dan bahsetmedi.şimdi biraz araştırdım dondurma yapılmadan önce smear yapılmalıymış.bizlerden uzak olsun kanser riski varmı diye yapılıyor. eğer yoksa donduruluyormuş. yara olup donduranlar size nasıl yapıldı cevap bekliyorum.

merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve bendede rahim ağzında iltihaplı yara çıktı! doktor çok genç olduumu ve yaşıma göre bu hastalııın çok erken olduunu söyledi. Çok korktum 2 kez ilaç verdi doktor ama ne yaraya ne de enfeksiyona bi çare oldu yani aylardır bu yarayı çekiyorum! özel hastaneye gittim acaba o yüzden mi bu kadar oyalıyorlar. Bi de doğum yapmadım, benimkide doktorun söylediine göre ciddi bi yara. Dondurma işlemi küçük yaralarda yapılıyormuş. Eğer bende yakma yapılırsa ileride çocuk doğurma rizkim olur mu? çok korkuyorum bi de dondurma ve yakma tedavisi ücretleri ne kadar bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve bendede rahim ağzında iltihaplı yara çıktı! doktor çok genç olduumu ve yaşıma göre bu hastalııın çok erken olduunu söyledi. Çok korktum 2 kez ilaç verdi doktor ama ne yaraya ne de enfeksiyona bi çare oldu yani aylardır bu yarayı çekiyorum! Akıntılarım aşırı derecede fazla ve her seferinde farklı renkte geliyor! özel hastaneye gittim acaba o yüzden mi bu kadar oyalıyorlar. Bi de doğum yapmadım, benimkide doktorun söylediine göre ciddi bi yara. Dondurma işlemi küçük yaralarda yapılıyormuş. Eğer bende yakma yapılırsa ileride çocuk doğuramama riskim olur mu? Ayrıca eşime enfeksiyonun ondan bulaşmış olabileceini söylüyorum ama her seferinde bunu kabul etmiyor! çok korkuyorum bi de dondurma ve yakma tedavisi ücretleri ne kadar bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve bendede rahim ağzında iltihaplı yara çıktı! doktor çok genç olduumu ve yaşıma göre bu hastalııın çok erken olduunu söyledi. Çok korktum 2 kez ilaç verdi doktor ama ne yaraya ne de enfeksiyona bi çare oldu yani aylardır bu yarayı çekiyorum! Çok yoğun ve her seferinde farklı renkte akıntı geliyor. özel hastaneye gittim acaba o yüzden mi bu kadar oyalıyorlar. Bi de doğum yapmadım, benimkide doktorun söylediine göre ciddi bi yara. Dondurma işlemi küçük yaralarda yapılıyormuş. Eğer bende yakma yapılırsa ileride çocuk doğurma riskim olur mu? Eşime enfeksiyonun ondan bulaşmış olabileceini söyledim fakat bunu reddediyor! İlişkiye gireli daha bir sene bile olmadı ama bende hemen hastalıklar başladı! çok korkuyorum bi de dondurma ve yakma tedavisi ücretleri ne kadar bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bende de aynı sorun var.5 yıllık evliyim ve ilk kez jinekolojik muayene oldum.akıntı ve adet dışı kanamalarım olmasaydı gideceğim de yoktu herhalde.kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bir konu.ilaç tedavisine başladım ama doktor yaranın lazerle yakılması gerektiğini söyledi.ayrıca smear testi yaptı.sonucunu henüz öğrenmedim.sağlıklı bir bayanın bile her yıl smear testi yaptırması gerekiyor.rahim ağzı kanserlerinin de erken teşhisi için çok önemli.Lütfen bu belirtileri önemseyin ve gecikmeden doktorunuza gidin.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…