- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
slm ben yenıyım daha bendede rahım ıltıhabı varda doktor ılacla fıtıl verdı ıctım kullandım ben 5 aylık evlıyım ıltıhabım gecmısmıdır acaba hamıle kalabılırmıyım fıtılım bıtelı 10 gun oldu lutfen cvp yazınn....
arkadaslar ben bu formulle rahim agzi yarasi ve diger sorunlardan kurtuldum.formul su; kedihindi,nöbetsekeri,kavrulmusfindik.baharatcidan bunlari cektirip karistiracaksiniz miktari 1aylik olsun diyince baharatci gramlarini ayarliyor.sabah ackarina 1 tatli kasigi yiyin.tadi findiktan dolayi cok hos.vucuda hicbir zarari yok.benim yuzumde biraz sivilce yapti ama birakinca cildim geri duzeldi.ben 1aya yakin kullandim rahimagzi yarasi yokoldu.Allah cumlemize sifa ve bebisler versin!
Yarayı dondurmadan benim doktorumda smear ayptı ve smeara göre dondurulacağını söyledi.Kolpskopi yaptı.Bütün testlerden sonra yarayı dondurdu.Şunuda söylemek istiyorum kolpskopi herkese yaplması gereken bişey değil ama smear her bayaını yaptıması gereken bir test.
Canım ben izmir merkezde bayramdan önce donduma işlemi yaptırdum 120 tl dondurma için üzcret ödedim.Gittiğim hastahane çok iyi ve temiz bir yer,çok güveniyorum oraya.Bu arada özeldi gittiğim yer.Ama ssklı olanlarada bakıyor.Dondurma küçük yada büyük yara ayrımı diy ebişey yok.Büyük olan yaralarda 2. bir dondurma işlemi öneriyorlar.Benim ne büyük şansım doktoruma her türlü soruyu sorabiliyorum ve her cvbi rahatlıkla albiliyorum....Herkes egeçmiş olsun.Yara ihmale gelmez bayanlar,bence gidip baktırın.
arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun.rahim ağzı yarasının yeri ve ebatı çok önemli.her yaraya aynı işlem uygulanmaz.yakma ve dondurma dediğimiz işlemlerde sadece bölgeye 3 dk uygalanabiliyor.eğer yara büyükse bu zaman yeterli olmuyor ve doktorda yaranın içe dönük kısmına öncelik veriyor.ayrıca bu tip uygulamalar sadece 3 kez yapılabiliyor.ben her ikisinide yaptırdım.yakma işlemi daha sağlıklıymış.bazı yaralar tedavi edilemiyor.ne ilaçla ne fitille nede bu işlemlerle malesef çare olmuyor.ben 2 ayda36 iğne fitil krem kullandım işlem yaptırdım işe yaramadı.şimdi çok daha ileri safhadayım.ayrıca unutmadan yaranın sebebide çok önemli.mesela ben arka arkaya 2 doğum yaptım.ilk doğumum çok zordu ve hamilelik diyabetim vardı.dediğim gibi kişiye göre değişiyor durum.
kızlar bılgılerınıze ve tecrubelerınıze ıhtycm var :
15 ocakta ılışkı sırasında yanma ve sızı ıcın dr gıttım sımır testı yaptı cok yaram varmıs
sonucu 15 gun sonra cıkcak ve sonra yaralarını yaktır dedı
sımır testınden sonra aynı gun kan tahlılı yaptırdım HaMILE oldugumu ogrendım
ne olacak sımdı?
dr hıc bı sey demedı yarın tekrar gıdıphamılelık ıcın degere bakılcak
yaralar ne olcak soylemedı? hamılelık tehlıkede mı? demedı sız soyleyın ne olcak?
benım gbı olanınız var mı
canım benim geçmiş olsun önceliklen dogum yapınca yaraların da geçermişkızlar bılgılerınıze ve tecrubelerınıze ıhtycm var :
15 ocakta ılışkı sırasında yanma ve sızı ıcın dr gıttım sımır testı yaptı cok yaram varmıs
sonucu 15 gun sonra cıkcak ve sonra yaralarını yaktır dedı
sımır testınden sonra aynı gun kan tahlılı yaptırdım HaMILE oldugumu ogrendım
ne olacak sımdı?
dr hıc bı sey demedı yarın tekrar gıdıphamılelık ıcın degere bakılcak
yaralar ne olcak soylemedı? hamılelık tehlıkede mı? demedı sız soyleyın ne olcak?
benım gbı olanınız var mı
rahim ağzı yarası olduğunuzu kendiniz anlayabiliyor musunuz. Ben adetimin son günlerinde çok kaşıntım oldu ve kaşıdığım için vajinal bölgem tahriş oldu. şu anda kaşıntım yok ama tuvalette taharetlenirken vajen ağzının kenarı acıyor. Aynaile baktım hafif kızarık bir görüünümde. Acaba rahim ağzı yarası dıştan gözle görülebilir mi :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?