Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

smra merhaba;
ben de aynı sorunu da yaşadım, ancak benim ilaçlarla geçmemişti, yaktırmak zorunda kaldım.

bunu ancak tekrar muayene olduğunda öğrenebilirsin.

hamilelik içinse önce yaradan temizlenmeyi beklersen daha sağlıklı bir süreç olur.geçmiş olsun.

merhabalar daha önceki forumda bende bu konuyu takip ediyordum ne yazıkki bende de bu sorun var.ayrıca kondılomda vardı yaklasık 2 yıldır bunlarla uğraşıyorum.en sonunda kendıme güvenilir iyi bi doktor buldum allah tan bi mani olmassa yarın yakılacak yaram ama bi arkadasımız bunun kesın bı çözüm olmadığını sağlıklı olmadığını yazmış. tedırgın oldum bizleri bu konuda aydınlatın lütfen bilmeden yanlış bişey yapmak istemıyorum daha bebişim bile yok.eyvahedigeldismile

arkadaslar ben bu formulle rahim agzi yarasi ve diger sorunlardan kurtuldum.formul su; kedihindi,nöbetsekeri,kavrulmusfindik.baharatcidan bunlari cektirip karistiracaksiniz miktari 1aylik olsun diyince baharatci gramlarini ayarliyor.sabah ackarina 1 tatli kasigi yiyin.tadi findiktan dolayi cok hos.vucuda hicbir zarari yok.benim yuzumde biraz sivilce yapti ama birakinca cildim geri duzeldi.ben 1aya yakin kullandim rahimagzi yarasi yokoldu.Allah cumlemize sifa ve bebisler versin!

herkese slmlar yaramı cuma günü yaktırdım.bugun dördüncü gün. doktor fitil verdi ve ilişkiyi bir ay kadar yasakladı. yakarken acıdı ama çok büyük bir acı yada ameliyet gibi ağrılı sancılı olmadı.Allah izin verirse 1 aya kadar tamamen oda iyileşecek. herkese acil şifalar. bu arada doktorunuzda çok önemli sizinle açıklayarak konusması ve gösterdiği yol çok önemli sonuçta mehrem bi sorun bu jinekoloji ve malesef başımıza gelmeden bize öğretilen bi konu deil.hepinize geçmiş olsun a.s.

Çok geçmiş olsun ama bu söylemiş olduğunuz karışım bu hastalığa çare olarak kesinleşmiş bir kanıtı varmı acaba çünkü doktorlar bazen kendi kendinede geçtiğini söylüyorlar.Sonuçta Allahın takdiri şifayı veren o.ilaçlarda bitkilerden yapılıyo sonuçta ama sana iyi gelen belki başka birine kotü yan etkileri yapabılır. o yüzden uzmana gitmek bu konuda en iyisi.tekrar geçmiş olsun

ya arkadaşlar daaa önce de yazmıştım buraya. Ben de 6 aydır ilaçla tedavi görüyorum doktorum habire fitil veriyor ama hiçbir değişiklik yok yarada ve iltihapta. Çok canımı sıkmaya başladı bu. 6 aydır ilaç kullanırsın da geçmez mi bu? Tedaviyi değiştirmek gerekmez mi bunca zamandır ilaçla geçmiyorsa? Doktorumu mu değiştirmeliyim kızlar yardım edin naaapsam:'(

Son düzenleme:

canım izmirde nerde tedavi oldun sen?

arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun.rahim ağzı yarasının yeri ve ebatı çok önemli.her yaraya aynı işlem uygulanmaz.yakma ve dondurma dediğimiz işlemlerde sadece bölgeye 3 dk uygalanabiliyor.eğer yara büyükse bu zaman yeterli olmuyor ve doktorda yaranın içe dönük kısmına öncelik veriyor.ayrıca bu tip uygulamalar sadece 3 kez yapılabiliyor.ben her ikisinide yaptırdım.yakma işlemi daha sağlıklıymış.bazı yaralar tedavi edilemiyor.ne ilaçla ne fitille nede bu işlemlerle malesef çare olmuyor.ben 2 ayda36 iğne fitil krem kullandım işlem yaptırdım işe yaramadı.şimdi çok daha ileri safhadayım.ayrıca unutmadan yaranın sebebide çok önemli.mesela ben arka arkaya 2 doğum yaptım.ilk doğumum çok zordu ve hamilelik diyabetim vardı.dediğim gibi kişiye göre değişiyor durum.

çok geçmiş olsun burcudua. ileri safhadayım dedin hiç geçmeyecekmi peki hep o yaraylamı yaşacaksın.:1shok:birde bizim ki han gi derecede acaba akannehirofff Allah herkese şifa versin dermanı olan dert versin kızlar.

kızlar bılgılerınıze ve tecrubelerınıze ıhtycm var :

15 ocakta ılışkı sırasında yanma ve sızı ıcın dr gıttım sımır testı yaptı cok yaram varmıs

sonucu 15 gun sonra cıkcak ve sonra yaralarını yaktır dedı

sımır testınden sonra aynı gun kan tahlılı yaptırdım HaMILE oldugumu ogrendım

ne olacak sımdı?

dr hıc bı sey demedı yarın tekrar gıdıphamılelık ıcın degere bakılcak

yaralar ne olcak soylemedı? hamılelık tehlıkede mı? demedı sız soyleyın ne olcak?

benım gbı olanınız var mı

canım bende yara var baya bir zamandır.doktor antibiyotik,fitil falan verdi 1.kezde dondurdu fakatyara geçmemiş.DAha sonra ankda gerçekten muhteşem bir doktora gittim yaramın hala olduğunu tedaviye ihtiacın var dedi.önerdiği tedavi 2ilaç yazdı 3 ay ilişki yok dedi kesinlikle eşinde ilaç kullanacak dedi.bende benim için bebek daha önemli dedim ozman tercih senin dedi ben 3 aydır bebiş için uğraşıyorum tedaviye başlamadım.

pembe 50 emin değilim ama o zaman senin tedavine doğumdan sonra başlanır.gönlünü ferah tut bir çok bayan yara olup olmadığını bilmeden hamile kalıyor.onun da bi çaresi vardır mutlaka. dr sor ilk fırsatta ..çok geçmiş olsun

herkeze önceliklen geçmiş olsun yara olan arkadaşlar benimde yaram vardı dondurdum yaram varken hamile kalamıyordum yaram geçti bu seferde süt hormonlarım fazlaymış yine kalamadım doktor bana dorenex hap verdi süt hormonum düştü hamile kalmışım hemde 1bucuk aylık hiç haberim bile yoktu hamile oldugumdan bugün test yaptım çıktı burdan herkese diyorum yarası olan arkadaşlarım tedavi olun hiç korkmayın allah herkese çocuk nasip etsin bende sizin gibi yara var diyince doktor çok korkmuşdum ama hepsinin bi çaresi var yeterki sabretmemiz lazım herkeze çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun

canım benim geçmiş olsun önceliklen dogum yapınca yaraların da geçermiş

rahim ağzı yarası olduğunuzu kendiniz anlayabiliyor musunuz. Ben adetimin son günlerinde çok kaşıntım oldu ve kaşıdığım için vajinal bölgem tahriş oldu. şu anda kaşıntım yok ama tuvalette taharetlenirken vajen ağzının kenarı acıyor. Aynaile baktım hafif kızarık bir görüünümde. Acaba rahim ağzı yarası dıştan gözle görülebilir mi :kedi:

kızlarr eyvahedigeldismile
ben de yara için hap ve fitille tedavi oldum.(hiç doğum yapmadığım için önermedi doktorum donma ve yakmayı ) 1-2 hafta akıntı gelmedi şimdi akıntım yine başladı ama eskisi kadar çok değil. normaldir demi bu akıntılar. üf sinir oluyorum ya. zaten korkuyorum muayeneden. önceden acayip akıntı geliyodu çok fazla. 2-3 tane günlük ped değiştiriyodum günde. şuan çok az ama sonuçta yine geliyo. ne sinir bi durum ya. yine yara mı olmştur acabaaaaaaa :sinifsinif:

hayır canım görülmez dışardan ancak jinekolojik muayeneyle görülebilir.

arkadaslar merhabaa..
benmde yaram vardı ve bir yıl kadar önce dondurttumm..
korkan arkadaşlara tavsiyem bence bir an önce gidip tedavi olsunlar korkçak bişi yok tabiki brz sıkıntı yasanıyo ama gecioo..
su an hiçbir şikayetim yok...
guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…